La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
gata cafeaua! Suntem de 2h in picioare eu si gaza, tati abia s-a dat scos din pat.

Shose,
ce bine ca ai mai trecut pe la noi, foarte frumoasa Iulia, ce par lung are! Eu ar trebui sa-i tund breton gazei dar nu sta nicicum!!!!! Si nu pot sa-i un agrafa in par ca-i baiat si mai mereu ii sta in ochi. Deci si fetele sunt violente la varsta asta? Gaza nu e rea cu alti copii dar pe noi doi ne altoieste: cu bebelusi e f gingasa,la fel cu alti copii de varsta lui, le da din covrigi, nu face chiar crize daca alt copil vrea o jucarie de-a lui...UF! Citeam undeva ca nici anul 3 nu e mai usor cu astia mici!

Am inca atata treaba dar nici un elan! Ieri am fost la gradi, la plimbare, in vizita, la cumparaturi, a fost bunicul la mic dejun si la pranz la noi, somnul gazei, iar plimbare (adus bradul) si am picat rapusa seara. Azi ar trebui sa trec la smotru ca maine avem scoala de muzica dimineata si seara iesim in oras sa-l sarbatorim pe tati. OOOOOOOO, poate uit sa fac tiramisu pt ziua sotului!!! As fi in stare! Mai trebuie impachetat si cadoul....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

In primul rand La multi ani! pentru Adeluta buburuza si Eric cel nazdravan, cu intarziere si scuzele de rigoare.

La multi ani Markus!!!

Sa fiti sanatosi, cuminti, si sa va aduca viata numai bucurii!

Ven - Felicitari pentru noul statut

N-am mai reusit sa pun fotografii ca mi s-a stricat desktopul ...si e la reparat...acum am intrat pe laptopul uitat de Horia acasa...dupa care vine imediat

A fost frumos la Ana la gradi, colinde, Mos Craciun cu daruri multe, copii fericiti si nazdravani...cand apuc pun poze.

Shose - welcome back - am vazut poze minunate cu 2 frumusele - Iulia si mami ( ce faci mami de esti asa silueta?)

Va pup...merg la bagaje ca plecam la socri la Tg Jiu...mi-e o groaza de drum...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Hello!

Larisuuuuuuuk ai aparut !!!!
ce dor mi-a fost de tine, de iulia !!!
sper acum sa intri mai des!!!
Am vazut fotografiile. Ce mare si frumoasa este pipetzica
imi pare rau de bunicul tau

Ceska multam de cafeluta.
si eleni este mai viloenta si ne bate si bate si alti copii dar, v-am spus ca ea are zilnic antrenament cu dimitrakis de lupte corp la corp, karate, tars de par, palme peste fata, muscaturi si ciupituri

eu cred ca le trece cu vremea.
important este sa fim balnzi cu ei si sa le explicam frumos ca nu este bine....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Markus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru urarile adresate buburuzei.
Sa se-ntoarca inzecit la voi!

Cu intarziere (si scuze):

LA MULTI ANI, ERIC!
SA FI SANATOS SI NOROCOS SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII, ALATURI DE FAMILIE!

LA MUTI ANI, SILVIA!
SANATATE SI NOROC SI MULTA FERICIRE ALATURI DE PRINTESA SI SOT!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Markus!

Am venit din parc inghetata bocna. Nu mi-a dat prin cap sa iau manusi nici pentru Andrei, nici pentru mine.
Andrei iar n-a vrut sa vada mancare. A mancat in final prajitura cu mere si placinta cu branza. O sa mearga la serbarea lui frate-sau nemancat...asa-i trebuie...se imbuiba acolo cu prajituri.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

MARKUS
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

URGENT! SI IMPORTANT!

Exista vreo zuza din BUCURESTI SECTOR 1 ??????
Please HELP!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ceska, sotul lucreaza in sect.1. Te pot ajuta?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi ani, Markus!

multumesc de incurajari in legatura cu sofatul, dar vroiam sa spun fetelor care cred ca sotul meu are incredere in mine ca nu e chiar asa, altfel nu m-as fi plans. ma cam critica atunci cand mergem impreuna si pt.ca am facut cateva mici imprudente. si nici ieri nu m-a intrebat nimic de faptul cum m-am descurcat singura. dar...asta e :(

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 23+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput