La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243
Raspunsuri - Pagina 5
LaLa_20 spune:
LA MULTI ANI,ADELA!!!
LA MULTI ANI ERIC!!!
Sa cresteti mari si sanatosi,sa fiti cuminti si sa-i faceti fericiti pe parinti.
Miri... suntem bine si sanatoase,crestem si ne chinuim sa vorbim...
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aurel_cris Fetelor Bia mea cazut acum cateva saptamani si vad ca ia ramas un semn cam uratel in barba,ce credeti se va face remedia?Imi este asa ciuda caci a cazut o singura data mai nasol si are semn in barba.Culmea este ca eram langa ea cand sa intamplat,sa impiedicat de o jucarie si a cazut cu barba in ea,mor de necaz. Cristina deBianca Maria 4.03.2008 Bianca Cum cresc eu |
i s-a spart barba? --a curs sange? daca nu,.. eu cred ca ii va trece semnul. eu am semn in barba dar mi-a fost sparta si am fost cusuta la spital.
sa treaca buba repede!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui ceska777 Of, tare greu merge DC! Ieri am trecut la "educatie" in privinta somnului la pranz: l-am depus in patut cu pernuta, oaia si pistolul cu apa (gol) si am iesit. A carait destul de multe vreme, fara sa planga si a adormit pentru ceva mai bine de 1h cand a trebuit sa il trezesc sa mergem la circ. Azi l-am depus iar acum 30min in patut cu pernuta, oaia si masina de data asta si inca mai povesteste, m-a si strigat de doua ori.... Sa rezist sa nu merg? Incerc. Azi am dus formularele pentru inscrierea la gradi, din vara s-a scumpit cu 28,-EUR! (138,-eur/luna pentru 4h!!!!) Incepem pe 3 ianuarie cu saptamana de acomodare atunci ducem si fisa medicala. Cat am discutat cu educatoarea gaza cu bunicul se plimbau prin fata gradinitei, acolo i-am lasat. I-am gasit in curtea gradinitei, gaza luase in stapanire o masinuta si se intrecea cu un baiat de 5 ani, ala pe trotineta!!!!! Bunicul siLuky priveau peste gard. Am aflat ca l-au chemat copiii in curte si gaza si-a luat singur masinuta parcata in "garajul" de sub treptele gradinitei. Acuma gaza vocifereaza despre gradinita, cred ca prelucreaza impresiile de azi, inainte de somn: "bald kindergarten" (curand gradi). Spune oricui are timp sa-l asculte: "burtstag (zi nastere), weihnachtsman (Mos Craciun) dann kindi (apoi gradi)-Yuhu!"astea sunt evenimentele, milestones ale urmatoarelor 30 de zile. Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
ai reszistat? a adormit singur?
wow ce vorbaret este ? vorbeste si romaneste?
eleni stie foarte putine cuvinte grecesti si nici p'alea nu le zice prea des.
dar cunosc un baietel mai mic cu 2 luni decat eleni care vorbeste enorm de multe atat in greaca cat si in romana...
am fost fascinata... dupa ce ca vorbeste foarte mult pentru un copil de varsta lui in romaneste... daca ii ceri sa-ti repete fraza in greceste o face imediat...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
Ioanact spune:
Buna seara!
Am intrat sa multumesc tuturor (Eliza , emabucuresti , Ven , roli25 , Ellenuta ( si pt capitolul dedicat), ceska777 , alina023 , aurel_cris , godzila ..sper sa nu fi omis pe cineva ) pt felicitarile adresate.
Va doresc tuturor multa sanatate si sa auzim numai de bine!
La multi ani, tuturor sarbatoritilor!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ceska777 spune:
citat din mesajul lui laura_dimitris Ieri am trecut la "educatie" in privinta somnului la pranz: l-am depus in patut cu pernuta, oaia si pistolul cu apa (gol) si am iesit. A carait destul de multe vreme, fara sa planga si a adormit pentru ceva mai bine de 1h cand a trebuit sa il trezesc sa mergem la circ. Azi l-am depus iar acum 30min in patut cu pernuta, oaia si masina de data asta si inca mai povesteste, m-a si strigat de doua ori.... Sa rezist sa nu merg? Incerc. Azi am dus formularele pentru inscrierea la gradi, din vara s-a scumpit cu 28,-EUR! (138,-eur/luna pentru 4h!!!!) Incepem pe 3 ianuarie cu saptamana de acomodare atunci ducem si fisa medicala. Cat am discutat cu educatoarea gaza cu bunicul se plimbau prin fata gradinitei, acolo i-am lasat. I-am gasit in curtea gradinitei, gaza luase in stapanire o masinuta si se intrecea cu un baiat de 5 ani, ala pe trotineta!!!!! Bunicul siLuky priveau peste gard. Am aflat ca l-au chemat copiii in curte si gaza si-a luat singur masinuta parcata in "garajul" de sub treptele gradinitei. Acuma gaza vocifereaza despre gradinita, cred ca prelucreaza impresiile de azi, inainte de somn: "bald kindergarten" (curand gradi). Spune oricui are timp sa-l asculte: "burtstag (zi nastere), weihnachtsman (Mos Craciun) dann kindi (apoi gradi)-Yuhu!"astea sunt evenimentele, milestones ale urmatoarelor 30 de zile. |
ai reszistat? a adormit singur?
wow ce vorbaret este ? vorbeste si romaneste?
eleni stie foarte putine cuvinte grecesti si nici p'alea nu le zice prea des.
dar cunosc un baietel mai mic cu 2 luni decat eleni care vorbeste enorm de multe atat in greaca cat si in romana...
am fost fascinata... dupa ce ca vorbeste foarte mult pentru un copil de varsta lui in romaneste... daca ii ceri sa-ti repete fraza in greceste o face imediat...
[/quote]
Laura_D,
am rezistat, i-a luat 50 min sa adoarma dar a dormit 1,5h. De vorbit vorbeste germana. Azi il aud "Du, meine Güte, Luky!" ceva de genul "Dumnezeule mare, Luky!" adica mirare mare, mare. O fi auzit la unul din DVD-urile cu Winnie ca eu nu folosesc expresia. Azi in masina ma chinuiam sa ii inchid centura la scaun si NU am injurat am zis ceva de genul "Schande!" "Ce pacat, nasol!" si el "scheiss nochmal" ("la naiba, iar!") care ne-a scapat ba mie, ba bunicului caci se inchide greu centura aia....
In romaneste a prins de la mine: Mai baiete, mai! cand il cert usor
Stai cuminte! cand se agita la imbracat, Ce-ai facut! -clar, cand face vreo boroboata. Mai stie cantecelul "Bate vantu frunzele" si inca o vorba doua de asta vara a mai uitat caci invatase multe in Ro.
Aurel_cris,
da, merge de luni pana vineri intre 8-12 dar tot mi se pare scump. Prietena mea in Bavaria plateste la gradinita ce tine de biserica evanghelica numai 75,-eur/luna!!!! Deci eu aproape dublu!
Si copiii vostri sunt violenti? Adica in masura la care le permite varsta. Gaza mea una doua imi arde una sau da din cap ca un berbec si ne ciocnim, ma trezesc cu un cap in nas, gura sau barbie de vad stele verzi. Si eu nu il bat!
Ieri vine in viteza de la usa de la balcon cam 7 metri eu deschid bratele sa il prind, il ridic sus in brate, el cu bratele, pardon palmele mi le lipeste peste cate un obraz de am crezut ca raman fara masele. Mi-ardeau obrajii dupa de numai! Abia m-am abtinut sa nu.... am tacut si nu am ami vorbit cu el, i-am spus ca m-a durut si nu ma mai joc cu el asa! A venit gudurandu-se sa merg la el in camera....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Acu` tocmai a incasat-o tati. Azi dimineata "a furat" dintr-un sertar din bucatarie pliciul pentru muste si acuma il vantura prin sufra si s-a repezit la canapea unde zacea tati, aproape adormit si pac! i-a tras un plici pe obraz!!!!!
Cum il fac sa renunte la astfel de acte, sa nu ii devina obicei...
In rest se catara peste tot si de doua ori a cazut de pe scaun saptamana trecuta, abia i-a palit vanataia de pe pometele stg.
Imi sta inima in loc cand il vad!!!!
PS
Azi la plimbare am trecut pe traseul nostru pe langa casa unei mamici pe care o cunoastem din vedere. De un an isi renoveaza casa si azi s-au ocupat de o parte din gradina cam in paragina. Au scos de-acolo
18 brazi!!!! De diferite marimi, nu sunt argintii mai degraba comuni dar nu-s molizi. Ne-a chemat si pe mine si pe mama lui Felix sa ne alegem unul. Am ales un munte de brad, nu foarte stufos, acceptabil. Am dus copilul la bunic, l-am luat pe tati si am adus bradul acasa. Tati i-a dat baiatului mai mare 5,-euro desi parintii n-au vrut nici un ban, nimic!
Am spus ca le dam o poza cu bradul impodobit. Afara in semiintuneric nu am realizat ca e asa mare, abia l-am urcat in casa, acum e pe balcon. Sambata cred ca scoatem mobila de gradina sin balcon o masa si patru scaune si il aranjam acolo. Are mai bine de 2m si nu prea ar avea loc in casa. POate e mai bine ca nu am grija gazei ca se tot agata de el daca ii sta la vedere.... Sau? O sa-mi lipseasca mirosul de brad in casa oricum.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
aweya spune:
Adeluta, la multi multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de toate bucuriile din lume!!!!
Eric, la multi ani, sanatate, noroc si fericire!!!
Silvia, La multi ani si sa ai toata viata numai bucurii si multe reusite!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
Shose spune:
La muuuulti, muuulti ani frumosi, sanatosi si norocosi pentru draguta buburuza Aela si pentru frumuselul cavaler Erik. pentru mamici si pitici.
La multi ani si un car de pupici si scuzele de rigoare pentru prima clopotzica Ana, care mi`a umplut sufletul de emotzie, ochii de lacrimi si inima de bucurie, acum 2 ani.
La Multi Ani, Cretzulina!!!!! si numai bucurii.
Fetelor mi`e rusine de mor ca nu am mai trecut pe la voi, ma gandesc la voi mereu si chiar apuc sa citesc cate o pagina, doua din cand in cand, dar niciodata nu ajung pana la zi si parca nu stiu cum sa incept.
Au fost lunile astea lungi petrecute fara voi, si frumoase dar si mai triste.
Iulia e o nazdravana cum n`as fi crezut pana acum sa se transforme asa. Vorbeste ca un om mare, toate nebuniile si mai nou a luat`o cu intrebarile: `mami, asta ce e, asta cine e?`, `asta a cui e?`, `cum il cheama?`, `asta cine a cumparat-o` si tot asa. Raspund la min 100 de intrebari zilnic.
In schimb tre` sa o fac si de rusine, cu ceva ce ma framanta rau. E violenta. Se bate cu fetitzele si baietzeii parte`n parte prin parc.
Si culmea e, ca ea incepe.
Acum 2 sapt la o onomastica, nu m`am uitat 2 min la ea si am gasit`o sub masa cu o fetitza isi carau palme si Iulia mai si urla: `o baaaattt, o baaaaattt mamiii`. Nu va spun cum m`am simtit. Dupa ce toti o laudasera cate vbeste si cate stie, ne-am facut de rusine.
De unde sa vina chestia asta cu violenta, ca noi acasa suntem tare pashnici.
Multumesc fetelor care m`au incurajat cand am avut probleme cu bunicu, nici acum nu e mai roz situatia. Una peste alta, dupa infarct, in spital, i-au depistat si o boala crunta, stiti voi la ce ma refer, ca mi-e si greu sa scriu cuvantul. M-a distrus chestia asta.
Dar sa nu inchei intr`o nota trista, vin sarbatorile si aniversarile noastre de 2 ani cu clopotzeii, promit sa intru mai des, la fel ca inainte.
multi la toate mamicile drage.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Am uitat sa zic ca am mai pus si pozici de luna trecuta
http://community.webshots.com/user/shose12
all
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii