La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243
Raspunsuri - Pagina 4
monicaa spune:
LA MULTI ANI ADELUTA!
LA MULTI ANI ERIC!
Numai bine dragii mei, sanatate si bucurii alaturi de familie va ureaza din suflet Moni si Clara.
Pupici si sa aveti o aniversare frumoasa
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
eladea2005 spune:
Salutare dragelor!
imi pare tare rau ca stau f prost cu timpul si nu mai reusesc sa intru, darmite sa mai si citesc...am avut de umblat mult zilele astea, de rezolvat diverse probleme...ma rog...dar nu puteam sa nu intru sa va multumesc pentru gandurile bune, care efectiv m-au emotionat pana la lacrimi...deh, sunt mai sensibiloasa acuma...
multumim ca ati intrebat de noi..suntem bine, crestem, suntem tot mai smecherasi, dar asta e... nu vrem sa vedem olita, nici WC-ul, asa ca , traiasca pampersii...cu papa stam tot asa de 'bine'...dar sper sa avem si zile mai bune... in rest...bodoganim intr-una, si de obicei repetam ultimele silabe din cuvinte...e tare haios...
eu sunt bine, inca nici nu realizez ca bb e in burtica...n-am timp pt el...ma mustra si constiinta pe tema asta...sper sa fie bine, abia astept urmatoarea eco...inca am stres cat casa in mine...sa scap de cele 12 sapt...
uram si noi LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC ADELEI! SI TUTUROR SARBATORITILOR TRECUTI SI VIITORI!!!(asta pt ca nu stiu cand voi reusi sa intru iar)...
va pupam pe toti si toate...o mare imbratisare...sanatate multa si multe cadouri frumaose!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 10+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Laura Ioana spune:
Adeluta
Eric
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si fericiti!
Creata (pe la noi nu mai treci, macar putiiin?)
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
miri_mik spune:
in sfarsit!
ma chinui de doua zile, ba cu dc ba cu internetul.
LA MULTI ANI! draga scumpa adelutsa buburuza si eric cel viteaza si smekeras! suntei la inceput de drum, sa va dea Domnul tot ce e mai bun in lume si sa va bucurati de iubirea parintlor vostri ai caror sori sunteti!
Creata...trecu ceva vreme de cand ne-ai salutat ultima data... ar asta nu ne impiedica sa-ti uram din suflet La Multi Ani! si sa-ti tinem pumnii ca visul celui de-al doilea bebe sa s eimplineasca cat de curand! Pupici la gramada si poate intri sa ne mai dai vesti despre tine!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
aurel_cris spune:
Nemary ma bucur ca ai prins curaj si ai plecat singurica cu masina,eu parca mai am teama,merg dar cu tati langa mine.
Ceska acele 4 ore sunt in fiecare zi?Caci daca este asa nu mi se pare scump astia vor 25,50 de lire pentru 4 ore pe zi,pe luna vine cam 500 de lire,care pentru mine este exagerat.Eu vroiam sa o dau doar 2-3 zile pe saptamana pentru acomodare dar astia nu vor decat 4 zile.Ma enerveaza de mor caci in Londra prietenele mele au gasit mai ieftin si cu cate zile vrei.Abia astept sa termine tati facultatea sa ne tiram de aici la Londra.
Roli asteptam pozici de la serbare.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aurel_cris Laura_dimitrisce adorabili sunt pici tai,ce imi place cum papa Eleni singurica,a mea nu vrea decat de la mami. Alina felicitari,superbe pozicile de la spectacol. Ven felicitari....am vazut si pozele baietilor,poti sa te lauzi mami ca ai cu ce.(referitor la cioara) Ioanact nastere usoara si felicitari pentru surioara Ioanei. Eliza e scumpa foc Emma,Bia mea tot asa are parul micut si nu prea des. Stancutza etajul 16,eu sunt cam fricoasa,nu stiu cum m-as obisnui la asa inaltime.Noi nu avem probleme cu imbracatul deocamdata caci abia asteapta sa iasa afara. Fetelor eu sunt obosita rau,a treia noapte cand Bia imi da scularea la 3 si sub nici o forma nu se mai culca pana la 5.Eu nu mai pot sa adorm deloc iar ea mai baga cam o ora si jumatate.Vad ca e vorba despre o eruptie dentara ne ies 2 maselute si un canin,nu ii mai iesise nimic de 3 luni jumate.Imi vne sa rad ca saptamana trecuta dormise mai bine iar tacsu nu mai stia cum sa o laude.Vestea buna este ca ne vin ajutoare,bunici sunt aici de sarbatorisi va dati seama cat sunt de fericita. Va pupam cu drag Cristina deBianca Maria 4.03.2008 Bianca Cum cresc eu |
multumesc mult de aprecieri !!!
Ca oricarei mame, ... imi merg direct la suflet laudele la adresa puiutilor mei de care sunt tare mandra si ii iubesc enorm
Sunt colega de suferinta cu tine cu oboseala...
Ieri m-am trezit la 5 iar astazi de dimineata la 4.40 eleni mi-a dat trezirea... cred ca visa ca m-a strigat si mi-a spus " mami, bani" adica "barney" un ursulet cu gem inauntru dupa care se innebuneste. as vrea sa nu-i mai dau zilnic ca habar n-am cat zahar si aditivi o avea....
Offff, lasa ca ne odihnim noi cand 'om ajunge la pensie
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roli25 La multi ani Adela si Eric!. Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! Nemary, sa stapaniti sanatosi si fara evenimente neplacute masinuta. Eu zic altfel descpre sot, inseamna ca are incredere in tine ca esti prudenta. Noi ne pregatim de serbare pentru maine. I-am gasit costum de oita (cred ca mielusel de fapt ) si m-a expediat educatoarea la cofetarie... sa aducem prajturi si sucuri! Alti bani, alta distractie, dupa ce sotul a mai cotizat dimineata 80 ron. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
ah, norocoasa de mine ca la dimitri nu ne primesc la serbare
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
Ellenuta spune:
alinush nu stiu ce sa zic de ochisorul lui luca. mai bine mergi la un dr sa-l vada. sper sa-i treaca repede piticului.
nemary sa stapaniti sanatosi masinuta! cat despre sotul .. si eu zic ca are incredere in tine.
cris si eu sunt tare obosita .. anna ma cam tine treaza noaptea. eva imi da trezirea dimineata si uite asa ..
roli abia astept sa vad pozute cu mieluselul.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
godzila spune:
La multi ani Silvia Creata. Sa fi fericita!
La multi ani pentru Eric si buburuza Adela! Sa ii bucurati pe parinti si petrecere frumoasa.
Alina foarte frumos spectacolul. Bravo! Care sunt planurile viitoare? Ce mai face ochisorul lui Luca? Si mie imi suna a ulcior...off ce mi-au mai chinuit mie copilaria
Ven ce baieti reusiti si frumosi. Unul blond si cret unul brunet si ochios
Alina din Ct felicitari pt fetita!
Mary, bravo pt curaj! Daca sotul nu s-a ingrijorat inseamna ca are incredere in sofatul tau
remiclea spune:
ADELA
ERIC
Sa aduca viata numai bucurii alaturi de parintii vostrii
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei