La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243
Raspunsuri - Pagina 12
ceska777 spune:
Laura-D,
buna cafeaua! Ce de amintiri....
Noi numaram zilele avem countdown pe blog .....
Am mai zis poate, gaza stie asa: "burtstag (zi nastere), weihnachten (craciun), kindergarten (gradi)"! Asta e countdownul lui B. Si cand mananca ( mai mult nu) cu fiecare imbucatura zice ca se face mare si tare sa mearga la gradi.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ca tot veni vorba -reiese si din mesajul Laurei_D.
Zilele astea tot aud in stanga si-n dreapta ca internetul e o iluzie, ca altereaza personalitatea, ca e chiar nociv, ca in spatele unui user, avatar sau adresa de mail poate fi un mare si periculos "vid"
Mie personal mi-a aratat zilele astea ca nu e chiar asa. Ca in spatele unui ID, adrese de mail sau blog sunt oameni reali, sufletisti, implicati si gata sa dea o mana de ajutor.
PUteti citi pe blog despre ce era vorba in cazul meu.
Stiu ca -asa cum spunea ieri cineva la tv intr-un talk show- atunci cand pica curentul nu te mai poti baza pe cunostiinta de pe facebook, nu mai poti nici suna un "prieten" daca nu mai ai baterie la telefon si ca ai face bine sa il cunosti pe unul din vecini.
Pentru mine e importanta si lumea virtuala. Va stiu pe voi, zuzele , apoi sunt bloggerii, prin yahoo mes si mail tin legatura cu rudele si prietenii din tara. Multi care nu stau decat la doi pasi de noi n-au timp sa ne vedem in carne si oase si ne scriem mailuri.
Poate imi fac curaj si pana la Craciun bat la usa vecinei din mansarda de de-asupra noastra: se face acus un an si inca nu ne-am vazut la fata. Cred ca e batrana si NU paraseste casa, i se aduc alimente si e vizitata cred de rude dar pe ea personal nu am vazut-o. O sa-mi fac curaj sper...
Roli, Alina023-MULTUMESC!
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Si pentru ca tot ne oferim dimineata cate o cafea virtuala....
Beau una tare neagra sa ma destept si vad cum tot rasar la cafea cunostiinte de pe mess: Timisoara, Berlin, din State. Ce mica e lumea!
Blogu` nostru
eladea2005 spune:
Neata!
multumesc mult pentru felicitari dragelor...
STOISOR, LA MULTI ANI FEIRCITI CU SANATATE SI TIE! SA AI APRTE DE TOT CE-TI DORESTI!
am avut o zi plina, musafiri mai multi decat ma asteptam, dar per total a fost f frumos si a trecut f repede...normal, ca orice lucru frumos, se termina prea repede...
Eric a primit multe cadouri, cum era de asteptat, s-a comportat f frumos cu copilasii...in sensul ca si-a impartit jucariile cu ei...deci un pas inainte...
nici mami n-a fost uitata, doar era ziua mea, nu??? am primit un super telefon de la tati si multe alte daruri de la prietenii dragi...
o sa pun poze cand voi reusi sa le aleg, ca sunt prea multe...tortul a fost minunat, la fel ca anul trecut! asa ca-i multumesc prietenei mele, Ioana...
va pup pe toti si toate, ne auzim curand!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 10+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Miutza spune:
La multi ani Creata, Stoisor, eladea, cynthia!
sa fiti fericite si sanatoase!!!
Laura Dimi, , o sa pun poze, promit :)
ce amintiri mi-ai starnit si mie...ce palavrageam noi pe vremea aia ...cat timp liber aveam..heheee
Elle, felicitari pt increstinarea Annei! sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
roli25 spune:
Desi nu mai e demult dimineata, vin si eu la cafea. La noi, ca in fiecare week-end...ii uschesc pe baieti afara la frig si eu la cratita...of...daca ceva nu-mi place, asta e! Si macar de-ar manca ce e in cratita aia...dar poate cand mi-io vedea eu ceafa. De 2 zile, a luat si Marc obiceiurile proaste ale lui frate-sau (ieri au traiti amandoi cu lapte dimineata, nimic la pranz, 1 banana la trezire, o chifla in Kaufland si putiiin lapte seara).
Ce m-asteapta in vacanta asta, numai eu stiu!
Asta-i viata...poate o fi mai usoara la altii care mananca ce li se pune in farfurie...acum ii astept sa inceapa circul de la masa de pranz si apoi sa-i culc sa respir si eu.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
miri_mik spune:
saliu saliu!
la multi ani stoisr si mult sanatate,c a-i mai buna de cat toate! ne bucuram c ane scrii si speram ca ai avut arte d eo aniversare pe cinste!
laura_d... pai fato... m-ai terminat... de unde eram deja un pic mai moale ashea de nerdormit... dupa ce-ai reluat capitolul ala din ianuarie... m-am pus pe meditatii si pe lacrimat prin colturi! ce mult se schimba viata oamenilor intr-un an, ce mult se schimba in doi! ce diferit evoluam, cum suntem luati de valurid e prioritati... cum ne departam, cum ne regasim sau nu, cum judecam si suntem judecati, ce visam si cum ne implinim visele! ce mai... balsam dulce-amarui mesajul tau, si mi-a trecut supararea c amicii sunt la somn cu tati iar eu stau sa pazesc trezirea lui sacha. sunt franta d eoboseala, treaza d ela 4 (shift dintr-ala cu nabadai) cu musafiri ieri, musafiri azi. am strans toate dupa ei si m-am fi intins si eu, dar sacha doarmed doua ore... deci e umva spre trezire, iar tati... s-a bagat cu bruno in pat.
imi ramane doar s ama socotesc si rasucesc cum se intampla cu venirea lu' maica-mea, cu internarea lu' socru', cu vizitele la casa... si nah, c u ocazia asta imia duc aminte ca sunt gravid...
roli... eu una, dupa capul meu cel natang, m-as duce mereu la tanti aia educatoare si i-as sugera ca poate daca ar zambi ar fi mult mai colorata viata. cat despre marc... adaptarea e cu atat mai grea cu cat cresc in varsta. mai dureaza putin pana isi gasete locul in noua "comunitate" si sigur nezambitul educatoarei il afecteaza. cat despre waldorf si step-by-step... cu riscul sa va contrazic... eu l-am vazut aplicat la clasa in baia mare si credeti-ma ca ma ramas muta de uimire si admiratie! dar mai sunt de parere ca trebuie sa cunosti sistemul intr-adevar si sa ai niste aptitudini pedagogice deosebite.
ceska mama, te contrazic:) sunt tv-uri peste tot in gradinite. din pacate. de fapt in crese mai pregnant. la noi gradinita e deja parte dins coala si e mult mai stricta. dr exsita si copii sunt uneori nejustificat intoxicati cu desene animate:)
elle... cnd primim si noi niste poze d ela botez? abia astept s-o vad pe mica gogoshica increstinata! sunt convinsa ca a iesit absolut bestial!
si revin... imi umplu troaca cu m&m:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
roli25 spune:
Miri, si noi asteptam musafiri, da sper sa fie relaxant ca vin cu un baiat de 7 ani, care o sa-i tina pe terminatorii mici ocupati la ei in camera, sa-i fascineze cu ce stie el sa faca si noi sa avem liniste .
Mi-au venit cam inghetati de afara, mai ales Marc pe care l-am trimis cu ghete neimblanite, cap sec ce sunt .
Ellenuta hai cu povesti si poze de la botez. Dar cred ca acum ii faceti baia de mir...mai avem ceva de asteptat.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
aurel_cris spune:
Zuzici mii de multumiri pentru sfaturile voastre,ce m-as face fara voi.Chiar apreciez sfatul vostru si nu am sa ii fac Biancai vaccinul.
Roli superbe pozele de la serbare,le-am savurat cu o felie de cozonac de al nostru ca sosi mama azi sa simt si eu sarbatoarea de acasa.Imi pare tare rau ca Marc nu-i asa fericit la gradi.
Stoisor La multi ani!mamica draga,sa ai parte numai de bucuri alaturi de cei dragi.
Miri uau deja ai ajuns la jumatate,ce repede mai trece timpul,sarcina usoara in continuare.
Eladeea La multi ani!
Cyntia La multi ani!
Se vede ca nu am avut copii pana acum ca nu stiam faza cu TV.-ul la gradi,mama ce o sa mai invat.Dar acum pe bune daca vroiam ca fata sa se uite la tv. o tineam acasa zic eu,gradi e pentru a invata alte lucruri,socializare,poiezi,cantecele sau cer eu prea mult.Ce sau mai schimbat vremurile frate,noi abia avea 2 ore pe zi tv.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Lala_D spune:
Acum depinde la ce folosesc tv-ul la gradi
Daca doar planteaza copiii in fata lui la tv cu orele nu-i ok.
La gradi, pe vremea lui Bogdan, aveau tv si dvd. Au avut o groaza de activitati interesante ce s-au sustinut si cu ajutorul lor. Au avut lectii despre tigri sau dragoni unde au vizionat filmulete cu animalele respective, lectii despre relief cu documentare despre munti, delta etc
Si exemplele pot continua.
Desene aveau dvd-uri cu Disney la care aveau acces in 2 momente ale zilei : dimineata 15-20 de minute pana se strangeau toti in grupa deci intre 7.30 si 8.00 si seara la plecare pana veneau toti parintii.
Atat.
Nu regret ca le-au avut.E adevarat insa ca noi am avut 2 educatoare exceptionale.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog