Comunistii nu vor ...
Halucinant... asta e Romania sau o tara din America Latina?
Comunistii nu vor sa accepte rezultatul alegerilor.
Comunistii nu vor decat sa puna mana pe putere. Ei nu vor:
- democratie
- nu vor ca Romania sa depaseasca aceasta criza inceputa de ei
- nu vor sa dea un semnal de normalitare FMIului
- nu vor sa fie barbati
- nu vor sa accepte ca au pierdut.
In cazul ca alegerile se reiau, ma intreb ce scor va fi. Cred ca orice om intelege ca acum au mers prea departe.
Raspunsuri
UnPacatos spune:
Eu sunt anti Basescu si am cartonas PORTOCALIU.
Tu esti anti Geoana si ai cartonas ROSU.
Ironia sortii
gweno spune:
Este foarte grav ce se intimpla acuma reactia PSD ului poate sa declanseze un razboi civil .Mare atentie ,uitati cum este atmosfera pe forum ,multiplicata la scara unei natiuni....
loryi1974 spune:
Vorba lui CTP:voi sunteti constienti ca ,daca se va ajunje la anularea alegerilor,prezenta la vot va depasi 60% si ecartul lui Tb se va mari la 10%,adica va ajunge spre 60%?
In rest,nu pot decat sa imi imaginez cum ar fi aratat Romania domnului Mircea Geoana.Bleaah...
Oana-Laura spune:
Daca se reiau alegerile, va dati seama ca urmeaza la Antene si Realitatea? Vor apare iar casete, injuraturi, etc... nu lasati copiii sa se uite la TV dupa 10 dimineata.
muffin spune:
atentie, vorbeste militianul sef de post Nica:
•O metoda a fost votul multiplu, inclusiv in diaspora.
•10% din voturile care au fost exercitate sunt voturi multiple.
•Sunt zeci de procese verbale fraudate si falsificate.
•Foarte multe voturi pentru Mircea Geoana au fost declarate nule. Am descoperit voturi nule care de fapt erau valabile si erau in favoarea lui Mircea Geoana.
•Suntem in plin proces de verificare a CNP-urilor si am gasit coduri inexistente.
•In sectorul 3 al Capitalei au fost eliberate zeci de carti de identitate pe care le consideram false.
•Vom depune plangere impotriva deputatului PD-L William Branza pentru constituirea unui grup criminal organizat.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin atentie, vorbeste militianul sef de post Nica: •Vom depune plangere impotriva deputatului PD-L William Branza pentru constituirea unui grup criminal organizat.[/purple] |
grupul terorist intitulat Al Diaspora
gaba-rema spune:
dar de ce sar ca opariti sustinatorii lui Base, cu ochii rasturnati în occiput de indignare ca pesedeul contesta rez. votului la Curtea Constitutionala? Pai, daca ei zic ca au fost derobati, nu e normal sa faca asa? C-or crede asta pe bune sau ca e o manevra politica, ca fac asta asa, ca sa nu li se reproseze cândva ca n-au facut-o, asta e treaba lor de politicieni.
Daca Base iesea pe minus si contesta la C.Constit., atunci nu mai era nici o problema, nu-i asa?
... Ahhh, si era sa uit (vârsta e de vina): as vrea si io sa aflu daca cel care va sta 5 ani la Cotroceni chiar a câstigat mai multe voturi ca alalalt, si ca nu le-a scos din condei...
catrinik spune:
Pai pt ca in seara in care Geoana topaia de colo-colo alegerile nu mai erau fraudate.
Si pt ca procesele verbale au fost semnate de toti.
Atunci iar nu mai erau fraudate.
D'aia.
andrruzza spune:
mda, PSD vrea sa stea cu mortul in casa, nu vrea domle' sa-l bage in groapa!! Vor sa ne mai cheme o data sa-l conducem la groapa!!
suntem o tara de poveste!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
andrruzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Georgeasca Pai pt ca in seara in care Geoana topaia de colo-colo alegerile nu mai erau fraudate. Si pt ca procesele verbale au fost semnate de toti. Atunci iar nu mai erau fraudate. D'aia. |
Da, exact!!
Sarea de zor in loc sa spuna, stati asa hotiii ... au votat si mortzii!
Nici pana azi nu i-o fi spus nimeni ca nu suntem 80 de milioane, ca popate reface calculul cu cele 22 de milioane.
Mi-e din ce in ce mai scarba!
Vor sa ajungem sa ne batem pe strada!?!?!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR