Comunistii nu vor ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui UnPacatos

Eu sunt anti Basescu si am cartonas PORTOCALIU.
Tu esti anti Geoana si ai cartonas ROSU.
Ironia sortii

acu am vazut care e treaba cu cartonasele...ca nu pricepeam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu cred ca, daca anuleaza Curte constitutionala alegerile, chiar iese lumea in strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Si-a cumparat Geoana tara!!
Geoana presedintele romanilor din tara!!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

La asta nu ma gindisem, a zis-o acum Nasul:
PSD vrea sa tot traga de timp, sa ajungem pe 21 dec, cind ii expira manadatul lui Base si sa devina Geoana presedinte interimar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

eu inca incerc sa inteleg "argumentele" pentru contestarea alegerilor. cel mai mult ma distreaza momentan cel cu procesele verbale falsificate - semnate, fireste, de toti reprezentantii partidelor. cum? "i-au cumparat pe toti reprezentantii" pe langa ridicolul afirmatiei, pe mine ma amuza increderea pe care o au in oamenii lor proprii si personali

in categoria "alte argumente" intra persoanele decedate care apar ca au votat. cu cine? pai, fireste, cu cel care avea in respectiva sectie un singur reprezentant, iar cei 5-6 ai partidelor din alianta probabil stateau si aplaudau.

le-as putea enumera pe toate, dar singurul pe care-l vad eu logic e numararea voturilor anulate desi erau valabile. acolo, da, se poate vedea cu cat a fost nedreptatit geoana (si cu cat basescu). ceva-mi spune insa ca diferenta nu e de 70 000. restul - ok, vezi ca la o sectie au votat, sa zicem, 20 de decedati. ce faci? anulezi 20 de voturi? ale cui?

acum se vorbeste la tv de "sute de persoane la aceeasi adresa". poi sa va povestesc cum sunau declaratiile pe propria raspundere? "scrieti numai strada si numarul". si in buletin figureaza adresa de bloc. pot iesi zeci sau sute cu aceeasi adresa? io zic ca da. totusi, asta era doar declaratia. dincolo, pe lista propriu-zisa, mi s-a scris adresa intreaga.

Mergi la inceput