La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 3
iulia-stefy spune:
La multi ani, Alexia!
La multi ani, Alessia!
La multi ani, Matei!
Cura de Polidin mi-a propus si mie pediatra, e "un fel de vaccin pentru imunitate"dar musai dupa 3 ani... Mai devreme a zis ca nu recomanda. E foarte eficienta stiu ca si noua ne facea cand eram mici. Eu cand ma loveste raceala apelez la Polidin, ca e foarte eficient, dar s-a scumpit ingrozitor... e 4-5 lei o fiola si imi trebuie macar 12 fiole odata.....
Din cate imi aduc aminte nu e indicat in sarcina...
Caut un prospect.... l-am gasit: http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2187
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Ruxandra..iti scriu despre polidin ce e si in prospect..ulterior explicatia pediatrei noastre(medic de familie): Indicatii Indicatii terapeutice: Scop profilactic: pentru stimularea rezistentei antiinfectioase nespecifice. Tratament adjuvant in: infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare si inferioare infectii genito-urinare (anexite, metrite, prostatite) boli infectioase virale (gripa) arsuri de diverse grade ce afecteaza suprafete mari cutanate pregatire preoperatorie. Se recomanda, in special in anotimpurile reci, cu o frecventa mai mare a infectiilor acute respiratorii, copiilor si persoanelor in varsta, precum si bolnavilor cu afectiuni cronice ce duc la scaderea rezistentei imunitare a organismului. Este util sa se administreze cure repetate de Polidin Copiii mei au racit..foarte mult toamna asta..si eu la fel..care de 7 ani nu am stiut ce e aia raceala..nas care curge..sau ceva de genul asta. Dupa imunizare cu bronxovaxom..care facut mai rau...(tuseau de rupeau..febra..muci)..am decis sa nu le mai dau. Atunci pediatra m-a sfatuit...sa fac aceasta cura de polidin cu ei..inclusiv eu..pentru a scapa odata pentru cateva luni de virusi..viroze..si tot felul de infectii. Ea personal..s-a plans ca asa cum a fost toamna asta nu a fost niciodata..si ca nu si-a revenit fara 5 zile de polidin. Am ales asta..ca sincer..m-am saturat sa tot bag antibiotice o sapt..pauza..iar antibiotice..ca sunt si ei oameni. sa..ii chinui 9 zile..si gata Lui Andrei care e in colectivitate ii vom face si la primavara..si la toamna inainte sa inceapa anul 2 de gradi Si eu imi amintesc.ca faceam frecvent cand eram mica...insa..intreband dr dc nu se prea da..stii ce mi-a zis?e si cam scump..si nu-si permite oricine...adevarul e..ca pe noi cu tot cu seringi..ne costa 2 mil pe toti 5..insa...mai bine doata 2 mil..decat saptamanal...bani pe medicamente..fie ele si homeopate.insa fara rezultate Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
ma bag si eu in seama.
eu am facut anul acesta, o raceala de 3 saptamani (mai stiti ca donia zicea ca am gripa porcina). ma rog, nu stiu ce a fost, dar dupa 2 ture de antibiotic ma simteam de tot kk-ul, dar dupa 5 zile si 10 fiole de polidin am fost un om nou.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Nici nu stiu cu ce sa incep, ca sunt cam aeriana zilele astea, ba pe motiv de muncit la servici, ba de muncit acasa. Si parca prefer sa muncesc la servici, ca acolo iau si bani si parca se mai vede cate ceva, insa acasa... ne muncim de vreo doua luni cu schimbarea parchetului si mi-a iesit pe nas!!! Toata casa e un dezastru, mobile inghesuite pe te miri unde, haine peste tot, jucarii peste tot, carti peste tot, Roxana mai nou citeste ziarele si Cristi bineinteles ca nu se lasa mai prejos, hartii, ziare si flyere peste tot, carioci, lego si omuleti, e ca la nebuni, cineva sa ma salveze de aici ca nu mai rezist!
Si cica duminica ne vin si musafiri cred ca am inceput, usor dar sigur, sa innebunesc!
Cu scuze pentru intarziere,
La multi ani Stefi
La multi ani Lacramioara
La multi ani chinico
Lacramioara, sa ai parte de multa veselie alaturi de Stefi, vad ca va distrati de minune!
chinico, cele rele sa se spele, cele bune sa se adune si sa se inmultesca! Sper ca sunteti sanatosi si gata sa va bucurati duminica la aniversare.
petrean, bine ai venit! Brrrr, ce de injectii faceti voi pe acolo... sper sa fie de folos!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
Polidinu-i vechi de cand lumea...oare restul medicilor de ce nu-l recomanda daca-i bun?
Cand traiam in Romania aveam o vecinuta 'hai-hui' si cand nu-i venea ciclul din cauza de jucat cu chibritele, facea 10 polidine in 3 zile. asistenta(prietena lu' mama) mai spunea ca ea nu i le face ca-i prea mult si blah blah blah...insa sub pretextul de raceala la ovare i le facea, si culmea...n-a ramas gravida niciodata
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Laura, eu folosesc de obicei Polidin si dupa prima repriza la care imi pun doza dubla deja sunt mai bine.... Eu mi-l fac singura...
Donia, multumim. Sper sa apuci sa te mai si odihnesti.
Dbunny, am auzit si eu ceva de genul asta.... la o prietena a mamei mele, asistenta....
Lavinia_P spune:
Nu am mai auzit de polidin de cand eram mica.Nici nu stiam ca se mai foloseste .
O fi bun,da intramuscular...brrr...cred ca il traumatizez.
Da cu prima raceala ,mie o sa-mi fac.
Donia,
Zambeste,maine va fi mai bine..sau peste 2 saptamani cand vine Craciunul.
Imi imaginez cum e..dar trage aer in piept si da-le "ignore"..as veni eu sa te salvez (mai ales ca as emigra fara sa stau pe ganduri) da sa zbor atat cu avionul..no way..- sau suna la pompieri
Cu ce vine mosul la copii?
Mihaita se joaca zilnic cu niste cuburi tip lego..dar nu sunt lego sunt unico de la Simba.
Nu gasesc nicicum altceva decat Lego la niste preturi ametitoare.
pana la urma cred ca ii iau un set Duplo,ca se potrivesc cu astea ..
De ziua lui a primit un trenulet cu sine si cateva cubulete si 3 figurine tot de imbinat.Se potrivesc si alea cu ce avem,trenul are baterii si merge,e super,dar am aruncat cutia si habar nu am ce era.
LA MULTI ANI ALEXIA!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Donia spune:
Lavinia, o sa sun pompierii numai cand am casa luna si eu sunt coafata, fardata si aranjata
Mosul? Deocamdata sacul e gol, golut. Am sperat ieri sa ies la cumparaturi, dar mi s-au dat planurile peste cap. Iar in week-end o sa fie nebunie. Nu ca as avea timp... Poate in seara asta reusesc sa-mi gasesc vreo ora sa casc gura prin magazine.
Un trenulet i-ar placea si lui Cristi, ar trebui sa studiez oferta.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
petrean spune:
Am facut azi primele polidine..bebeii nu au plans deloc..iar Andrei..a marait putin..mai mult de frica...(el a mai facut niste gentamicina prin sept)..insa la doza lor de 0,2 ml...nici nu simt nimic..sa vedem cand creste doza..eu insa..am avut ceva piscaturi...dar a trecut rapid..am nascut eu natural.si gemeni..si am suportat:)))
si in prospect scrie ca se administreaza si sub un an...noua ne-a facut o alta schema dr..se da 0,2ml;0,4ml;0,6ml;0,8ml;1 ml..asta tot la 2 zile..dupa care se face o luna 1 ml , o data pe sapt..pt.fixare.
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
danutz spune:
Sebi
Mai fetelor, io acu'-mi explic de ce maica-mea avea tot timpul prin casa fiole cu polidin!!!