La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz

Sebi

Mai fetelor, io acu'-mi explic de ce maica-mea avea tot timpul prin casa fiole cu polidin!!!

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hop si eu la ceas de seara
la toti sarbatoritii ratati
nu prea stiu cum exact, ca nu am fost niciodata prea buna la fizica , da' la mine se comprima raaau timpul, imi lipsesc cateva ore in fiecare zi, in curand parca vad ca vin sa va zic ca au fugit de mine vreo 3 zile luna asta :))

noi duminica sarbatorim galusca mica care acu' 2 sapt a facut 3 ani, dar pe motiv de tata plecat in state n-am sarbatorit atunci... sper sa fie totul ok, tinand cont ca de 1 sapt oana boleste la greu si de miercuri a intrat pe antibiotic...
in rest ce sa mai zic? toate-s la fel, copilu-i minunat si nemaipomenit, mama obosita si satula de job, etc etc
aaa, si am pus pe picasa pozele de la mare, intrati sa le vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Oana!
La multi ani, Ioana Teodora !

Dia, multa sanatate Oanei si petrecere frumoasa maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

* Dia,

Daa...le-am vazut..sunt super!
Chiar imi era dor de voi!Si tu frumoasa ca intotdeauna!
Ce are Oana?Multa sanatate!

Si noi tusim putin..
In salon cu noi,la Berlin era un baietel care tare drag imi era,Nils,operat pe cord si tusea de mama focului,ca un mosneag..si cu febra..si nimeni chiar nu se impacienta..l-au trimis acasa o data cu noi desi tusea in continuare.Mama lui a spus ca pt tuse nu primeste nimic..ca nu i-a iesit nimic la radiografie.
Eu saream cu 3 siropuri pe el

*Donia

Este un trenulet la Duplo..mi-am dat seama ca noi avem un remake dupa ala acasa..sa te uiti la el..poate pe acolo sunt mai ieftine,ca la noi e cam 55 Euro.
E super ca,potrivindu-se cu celelalte cuburi poti face o multime de combinatii cu el:macara,poduri,tunele,dinozauri..

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Alexia, la multi ani Octavian, la multi ani Sebi, la multi ani Alessia, la multi ani Oana!

Aka, ca uitai.. nu fu mare branza.
Tu cum te mai simti? Ce face samburelu?

Lavinia, pan la urma cum dormirati? Ce mai zice Mihaita? La medicul din Ro ati ajuns?

Donia, parca tu ziceai de Cristinelu ca se joaca mult cu omuleti. Si noi, si noi.. Avem 1-2 de la jocurile Duplo, apoi inca vreo 3 de la Bob der Baumeister (the builder). Si inca o punguta mica de indieni, calareti si soldati de cand eram noi mici... Iti amintesti? Dar aceia sunt crema, cremelor.. ii tinem la mare cinste.

Dia, mi se facu dor de mare... Pai sa sti ca Oana chiar are alura si aer de fotomodel. Asa cu pleata in vant.. imi aduce aminte de o fetita intalnita acu niste ani la mare.. frumoasa, salbatica Diana.

Acs, si voi ati luat vacanta? S-a deschis patinoarul Floreasca. Arata bine, cred ca merita de venit dimineata cand e gheata mai buna. Serii de cate 2 ore/10 lei. E calumea si ca cei care nu patineaza se pot juca in parc.

Dandusule, ce mai zici? .. nu-s in stare de tel..

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

La multi ani Tudor!

Mamaana, sa-ti traiasca flacaul. Continuati cheful, ai? .
Sa va traiasca frumosii vostri copii, sa fie sanatosi si voiosi.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

La multi ani Bea!

La multi ani Cristinelu!

Felicitari mandrelor mamici si surioare , Chinico, Donia si Roxana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Tudor
Beoaca
Cristinelu.
Mamicilor, sa va traiasca feciorii/fetele sa faca multe nazbatii si voi sa radeti de ele, sa fie sanatosi si voioasi!
.
Noi azi sarbatorim pe Maria-sa, din motive de serbare si alte chestii maine. Cu asta ocazie, bunica-sa s-a deplasat pana aici si sunt taree curioasa cum o reactiona la restaurant(fiindca mergem la Hard Rock cafe)
.
asa ca fug sa culeg tortul si sa imbrac copchilu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

*Ruxandra,
Iertare,am uitat sa raspund..initial,cand am vazut cum pleaca toti parintii,chiar si cu copii mai mici,am zis asta e,nu o cadea cerul..
Si am intrebat o asistenta care stia engleza mai bine..daca plange macar ma veti suna?Ca el se trezeste in timpul noptii..si ea mi-a zis:dar puteti dormi aici..
Avand in vedere ca un loc de pat era liber ,mi-au dat unul pliant si foarte confortabil si am dormit,si bine am facut ca in prima noapte s-a trezit de vreo 3 ori..

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput