La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

aelita felicitari!!! sarcina usoara si copii cuminti si intelegatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

N-am apucat sa intru, dar totusi v-am citit pe ascuns... de la servici, daca m-or da astia afara, sa stiti de ce
Acuma-s gata obosita, dupa (inca!) o zi de alergat, dar doo vorbe tot scriu.

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006

Donia, he, he, hai ca te simt io, tu razi de noi, astea de ne avantam inainte ca facem 10 prunci, ca-i vom iubi la fel, ba mai mult, si le vom oferi toata atentia, ba chiar mai multa. Bine, bine, 1 la 0 pentru tine, aveai perfecta dreptate, ce bine tin minte cum scriai cat e de greu cu doi, si ca te-ai sfasia in doua daca s-ar putea, ca ti se rupe sufletul ca nu poti sa te imparti perfect intre copiii tai si unul mereu e inevitabil oarecum neglijat. parca revad postarile tale pe tema asta. Cata dreptate aveai..si ce putin intelegeam atunci..si ce dureros pricep acum.

Meeeeey, nu m-ai simtit bine, chiar nu vroiam sa zic nimic de impartitul la doi. De data asta
Dar daca tot mai starnit... ... Trebuie sa spun de fapt ca e greu la inceput, dar mai repede decat credeai se schimba in ceva foarte frumos, uite-o pe dandusa cum spune de complotistii ei, uite-o pe aelita care chiar a purces la al treilea, deci nu e treaba chiar atat de neagra cum pare uneori. Hai ca va obisnuiti unii cu altii si o sa ne povestesti si tu cum micutii tai pun la cale tara impreuna!

aelita, ma bucur pentru voi, mereu am zis ca esti o gravida extraordinar de frumoasa, deci de abia astept poze cu burtica! Si cu ceilalti doi frumosi!

aka, m-a emotionat toata Cristinuca, e ca o papusa care a prins viata, da' ce viata vesela! Numai buna de mancat cu lingurita si ea!

ruxandra, mi-ai facut bagajul complet! De acum ma uit pe lista ta si plec la cumparaturi!
Cam 3 ore e zborul, nu-i rau, cred ca o sa facem fata.
Eu nici nu stiam de cantecul lui Queen cu Christmas! Sau stiam?!
Azi am ascultat un cantec de Craciun cu Nana Mouskouri, ce voce frumoasa, si uitasem de ea!

acs, da' ce ti-au facut la servici? Si noi cand te mai vedem, dupa sarbatori?

chinico, nu m-am uitat, da' parca incep sa imi amintesc ca ea fost pe la 11 seara, ca tin minte ca ma frapase la un moment dat faptul ca am nascut pe la aceeasi ora. Na, ca acum trebuie sa ma uit. Stai ca ma intorc imediat!
Am venit cu ora in dinti! La mine e 22:39, la tine 23:23... stiam eu ca e ceva cu 2 si 3 si pe la mine

Lavinia, plecam la anul, in ianuarie. Sper sa ne mai "vedem" pana atunci Musai sa mai bagi niste poze!

danutz, noi nu ne aventuram prea mult prin Cuba, ca e obositor pentru copii. Poate cand or mai creste... Plus ca am ales o statiune mai linistita, pe o insulita, la reviews chiar scria ca nu prea e rost de party, spre usurarea noastra, ca vrem liniste si pace, nu ne mai tin nervii de nimic.
Chiar avem prieteni care au fost in Havana, dar spuneau ca si pentru copiii lor care sunt mai mari a fost cam obositor. Altfel, frumos!
Dar sa vedem la fata locului, o sa iau notite!
Fain review la Avatar, m-ai facut curioasa sa vad ce imi va evoca mie.
Rares e mai bine, sper?

Laura, scoate putin capul din butoi, sa-ti dau un pupic! Nu vreau sa intru eu, ca mai stii? Ma trezesc ca-mi place, si asa am momente in care ma gandesc ce-o fi asa mare agitatie cu Craciunul asta? Parca n-am reusit sa intru deloc in atmosfera, tot oboseala, parca as trage mai mult catre pat decat catre brad si bucatarie si aspirator... Insa azi am luat hotararea sa las la o parte gandurile si sa trec la actiune, clipa e aici si nu se mai intoarce. Si degeaba o sa ma gandesc cu nostalgie la Craciun tot anul viitor, daca acum nu ma bucur de el, ba mai mult, daca nu le dau si eu putina bucurie celor din jur!

Care bucurie, si la voi sa fie!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Apropos de bucurie... faceam bradul si n-aveam nici un chef! La un moment dat m-am asezat pe canapea si mi-am zis ca iau o pauza, ca doar am ajutoare de nadejde (aka Cristi si Roxi ) si ma uitam la ei cum puneau ornamente peste tot, in pom, sub pom, pe geamuri, in cap etc. Si Doamne... cum m-am lasat in voia sortii, cum soarta mi-a zambit! Ma uitam la ei si ma bufnea rasul! Roxana ii impodobise pe cei trei magi cu instrumente de cantat care de fapt sunt decoratiuni de brad, apoi ea a inceput sa cante colinde cu un Spargator de nuci, ii tot deschidea aceluia gura si il maimutarea, iar Cristi batea la tobele atarnate de unul dintre magi
Si apoi s-au mutat la Christmas Village, va spuneam eu ca avem niste figurine micute... si daca n-au inventat la jocuri, la scenarii, ce face fiecare figurina, cine locuieste in fiecare casa, au mutat si au ras-mutat toate casele... iar intr-un final ieri a venit si un cutremur, Cristi le-a pus pe toate la pamant Ce fericire pe el, "buf, buf, buf!"
Si cateva poze, le pun rapid aici si fug la nani, ca la mine deja e maine.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am intrat numai sa va colind, sa spun "Merry Xmas " la toata lumea, sa va pupacesc tare de tot!

aelita, draga mea, felicitari, sa ai o sarcina usoara si sa va bucurati din plin de bb mic! ma bucur mult pt tine.. sper ca intri sa ne pui poze cu burtica, da?

eu aproape ca am intrat in spiritul Craciunului... pana ieri... aveam casa luna-bec, aproape toate cadourile cumparate, mai trebuia sa impodobim bradul... ai acum toate-s varza, ca aseara mi s-a spart o teava la baie, casa mi-e vraiste, plina de moloz (am un perete gaurit, cateva placi de gresie scoase), un perete mucegait, 3 instalatori calare pe-acolo pe situatie, si eu la job, etc etc... cred ca vizualizati cadrul, da? :) ... sper sa se rezolve azi situatia, ca nu ma vad bine fara apa de Craciun ... nu mai spun ca ieir am sunat nu mai putin de 9 instalatori pana am reusit sa conving pe unul sa vina, ca deh, e Craciun, ce urgente, acum m-am gasit sa fac reparatii? de costuri nu mai vorbesc... asa ca azi ma asteapta curatenia generala, asta in cazul fericit in care se ispraveste tarasenia

v-am pupacit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Va doresc multa sanatate, fericire si liniste sufleteasca alaturi de cei dragi!
CRACIUN FERICIT!
S-a dea DD sa aveti parte de tot ceea ce-i mai bun, de impliniri si de mult noroc!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

CRACIUN FERICIT! sa ne citim cu bine intre ani, si anu care vine!

Astazi plecam si noi la bocsa, maine la bunici la fizes, si sambata catre seara ajungem si noi acasa...
va pup pe toate, toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Sarbatori fericite tuturor, noul an sa va aduca numai bucurii !!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Sarbatori fericite dragelor. multa sanatate si liniste. iar Mosul mult asteptat sa fie incarcat cu cadouri.

noi plecam pe la bunici, avem pe acolo niste sarbatoriti zilele astea. va pupam pe toate.

20.4

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Un Craciun minunat va dorim!

Mergi la inceput