La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 16
simo29 spune:
Neata!
Am ratat onomastica multor fulguleti,drept pentru care vreau sa-i felicit cu intarziere:

tuturor fulguletilor de noiembrie decembrie 

SA AVETI SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!!!
CRACIUN FERICIT!!!
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)
danutz spune:
Am intrat sa urez LA MULTI ANI! fulguletilor care-si vor serba aniversarea in urmatoarelor zile!
Si sa va urez Sarbatori fericite, cu belsug in case si in inimi, cu sanatate voua si familiilor voastre si un An Nou mai bun!
.
Aelita, asta da surpriza! Sa fii sanatoasa, sa duci sarcina usor si sa nasti un bebe sanatos si mancacios! Tre sa fie minunat cu 3 copii...
.
Va pup si sa ne "citim" la anul cu bine!
lizzy spune:
Va doresc si eu un Craciun linistit alaturi de familiile voastre
, daca se poate si cu prieteni buni pe langa
sa fiti sanatosi si bucurosi... iar Noul An sa va aduca prosperitate si impliniri pe toate planurile!! 
ruxandra_sb spune:
Flore, sa-ti traiasca blondinele.. gata si Ema este copilas.. nema bb mic. ![]()
Aka, ce mi placura ochisori veseli de Maria Cristina.. e asa faina cu ochisorii inchisi la culoare si parul deschis. Pare rau ca fu trista la inceput.. o recuperat cu brio si insufleteste toate pozele.
Danutz, io sper ca Rares sa se faca bine.. ca mai e destul timp pana saptamana viitoare. Sa sti ca, cum pe ai mei mai mereu ii apuca exact inainte sau in timpul unei plecari
.. am plecat si bolnaviori (cu acordul pediatrului si tratamentul dupa noi). O data M avea bronsiolita; era mai mic ca fulguletii de acum. Mersul la aer curat le-a facut mereu bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanica2006 Mai, fetelor, mai, de doua zile stam cate 4 ore la sanius, sunt rupta de oboseala, da' asa fericire mare n-am mai trait de cand eram copila cu mucii tzurtzuri, David e in extaz, io la fel, dar se cam duce zapada... M-am gandit la voi, Ruxandra, cat de bine va puteti simti la munte, cat de altfel vezi viata din pozitia asta... |
Chiar ieri imi spunea o prietena draga ca cel mai mult si mai mult din vacanta la mare i-au placut momentele cand jucam fotbal/volei tavalindu-ne prin nisip, cand ne impuscam cu pistoalele de apa (in timp ce cupiii urlau ca vor si ei
Eram din nou copii..

Felicitari Aelita!
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
acs spune:
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI!
Manu, Stef, omuletul de zapada, scumpici si scolarita
ruxandra_sb spune:
.. apoi, probabil cel mai frumos cantec de Craciun..
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
si finally...
Lavinia_P spune:
Ruxandra,
-atat de frumos poate sa cante corul ala..m-au trecut fiorii..
Aelita
Felicitari!Sarcina usoara si bebe sanatos!
Roxanica
Da e super in zapada..in fiecare zi ma uit la prognoza,poate isi schimba declaratia si mai tine pretioasa zapada..ca ajungem vineri la tara si avem deal mare de sanius..da nu stiu daca va tine pana atunci..
Craciun luminos tuturor! 

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

M-am gandit la voi, Ruxandra, cat de bine va puteti simti la munte, cat de altfel vezi viata din pozitia asta...