La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Inca ceva:

LA MULTI ANI MARIA!

Lizzy,
Numai atat?Cum a fost primit poneiul?l-ai mai luat si pe ala de poe net?
cum sunteti?

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

PARTY....si...DECEMBRIE..atat pot, deocamdata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, mi/au placut pozele la nebunie. Cea in care stau inghesuiti in raft si se tin in brate e dementiala si cele din chiuveta. Cum sunt ei amandoi cu parul cret, frumosi foc, Crinutza ghidusa parca mereu coace ceva si Marele blond cu ochii clar albastri e fiinnnn asha exact cum azis Roxanica, ca un ingeras. sa/ti traiasca sa fiti sanatosi. Data viitoare sa apari si tu intr/o poza macar.

Floreee, Floareee, bey si data trecuta m/ai dus in eroare. Ca tu si sor'ta sunteti una si aceeasi persoana. Tocmai ma pregateam sa/ti spun ce bine/ti sta cu camasile tunica cu jabou dar ca aia inchisa iti vine mai bine la culoare, dar...hihi, m/am prin la ultimele poze ca in camasa alaba e sora ta. Care e mai mare dintre voi?
Mandrele tale sunt mandre dom'le. Dar tu stii ca io mereu astept poze in care Alesia o hraneste pe pitica, nu? Iar tu, nu cred ca te/am vazut ever suparata, nefericita in poze. Explodezi de fericire, de Nicu nu mai zic cum va soarbe din priviri pe toate trei fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

cris scumpa mea,

dianocica, te pup cu drag

eu revin in vremuri mai linistite, acum avem un pic de agitatie in program...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

sara buna. ziua de ieri a fost aglomerata, de dimineata multa treaba si copiluta mai mult singurica s-a jucat. a dormit si cand s-a trezit ne tot intreba cand vin copii. au si intarziat invitatii asa ca pe la 5 aproape ca se citea dezamagirea pe fata ei. mie imi venea sa plang, n-aveam macar o explicatie, ii tot spuneam ca se mai odihnesc, ca`s pe drum, etc. a ajuns vladutz, prietenul de la 5 luni, si totul s-a schimbat. mai ales ca in perioada asta se vad destul de rar si dorul e si mai mare. mai tarziu au ajuns si nasii. a fost bine mai ales ca ea era fericita cu copilasii, chiar daca n-au fost mai multi.
va multumim tare mult pentru urari . poze

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Salut...tot de la munca...Nu stiu dar parca nu a sarit nimeni azi cu , asa ca o ofer io in dimineata asta!
Asa...acum cu cana in fata sa trecem la povesti
In primul rand, fetelor, va rog mult de tot, aruncati si la PM-ul meu cu parola de la e-mail-ul comun. Ca nu vreau sa ratez bunatate de poze de acolo...
Vazut poze multe multe... Flore, doamne ce ati petrecut voi, ce frumos decorat era si copiii ce veseli!!! Bravo!
Roxanico draga, minunati copiii tai. Papuceii mi-au placut la nebunie Cum mai stai cu laptele?!!!
Dandusa, chiar ma gandeam la tine ca nu ai mai dat demult un semn de viata. Offf racelile astea!!! Crinuta tot fotomodeala, mi-a placut mult pamponul ala rosu, chic tare si-i lumina tare frumos fatzuca ei dulce. Si Raducu, cu carliontii lui blondini (apropo, cu cine seamana asa blond?) Mi-a placut poza aia cu scoicile, nu stiu cum sa-ti zic, am simtit asa, o furnicatura tare artistica!!! Sa stii ca am studiat site-ul ala cu casa Brancoveneasca, arata tare bine, o sa-mi salvez link-ul pt niste eventuale zile libere pe acolo. Interesant tare si cursul pe care-l faci, mi-ar place tare mult si mie, eu sunt pasionata de fotografie, nu am scule si nici timp pentru asta...dar cine stie ...mai pe la batranete...poate o iesi ceva!
Aka, ce a crescut Cristinica, nu-mi vine sa cred!!! Si zii asa, era trista ca au intarziat musafirii, mititica. Cand am vazut poza voastra in trei (la anu' pe vremea asta o sa aveti poza in 4) am realizat ca noi am ratat sa facem o astfel de poza la chef-ul lui Rares ...
Donia, Cuba, o Dumnezeule...m-ai lovit sub centura...Imi doresc enorm sa ajung pe acolo...asa ca sa faci bine sa umpli bine de tot tolba cu poze si povesti (eu una o sa le devorez). cica distractia nu are asemanare pe acolo, muzica si dansul la fel, iar oamenii de nota 10.
Ruxandra, nu am apucat sa dau jos nici o poza de pe camera...nu-i timp, stii zilele astea ma gandesc la teoria aia einsteiniana cu timpul care se dilata...al meu se contracta si ce se mai contracta!
Kids-Party fu ok, foarte frumos organizat, ghinionul nostru a fost ca am ajuns relativ tarziu, chiar inainte de a sosi Mosul, Rares tocmai se asezase tacticos la o masa ca sa deseneze niste planse si ne-am trezit primii strigati de Mos. Nu a vrut cu nici un chip sa mearga la Mos, el voia sa deseneze. In disperare de cauza l-am luat in brate, dar nu a vrut sa stea la Mos in Brate, nu a vrut sa-i cante cantecelul repetat nu a vrut nici macar sa-si ia cadoul. Ba a luat-o la fuga inapoi spre masuta lui cu planse, ca sa isi reia lucrul de unde-l lasase. Nene, am un copchil tareee incapatanat, abia dupa cateva minute bune s-a lasat convins sa puna mana pe cadou
.
Acu e din nou racit, a tzaspea raceala din iarna asta...stiti voi, tot tacamul, muci grosi si curgatori, stranuturi, tuse uscata noaptea cu trezirile de rigoare din cauza de inecat cu muci, aseara un pic de febra. Doctor iar n-avem, ca-i plecat ca de obicei in tari calde. Homeopata e inzapezita pe la ea pe la o tara departe de Bucuresti, bagam macerate de Maces, Mesteacan, Porumbar si Catina, aspiram la greu, vitamina C si Omerga 3 si...asta-i viata...vorba lui Hector Malot in a lui "Singur pe lume": INAINTE.
.
Cata imi zice ca daca nu-i trece raceala pana saptamana viitoare sa nu-l luam cu noi in Valea Zanelor (Covasna)de revelion. Eu nu vreau sa-l las acasa...om vedea!
.
Ce mai era, ce mai era...ah...am fost si am vazut AVATAR, in 3D. Fetelor, chiar daca nu sunteti fan-e SF, mergeti sa-l vedeti! Povesteam la niste prieteni cat de spiritual mi s-a parut filmul, ca abordeaza foarte bine tema departarii omului de mama natura si tema impotrivirii disperate a cuceritilor fata de cuceritori (cu inspirare din cucerirea Americii de catre rasa alba si distrugerii deliberare a culturii si civilizatiei indiene, sau navalirea conquistadorilor si distrugerea civilizatiilor americii de sud)...iar Cata imi zice, unde naiba ai vazut tu toate astea in film ca eu am vazut doar efecte speciale si atat!!! Probabil ca aberez io...da' mergeti sa vedeti filmul ca io zic ca merita!
.
ma duc sa muncesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
am ratat cu gratie, din nou, multe zile de nastere a multor fulguleti ... cu intarziere, dar cu mare drag tuturor.
nu am ratat nici o poza, am vazut copii minunati, deosebiti si care au crescut tare tare mult.
am murit de invidie cand am auzit destinatii de craciun, dar am inviat ca stiu ca voi merge si eu ... prin intermediul pozelor si a povstilor.

personal, in continuare in butoi. adanc de tot. nu reusesc sa imi revin, sub nici o forma. imi dau seama cat de multe greseli am facut anul acesta, cum am prioritizat aiurea multe lucruri. sper sa invat ceva si la anul sa nu mai fac aceleasi greseli.
dani, multumesc lui DD e bine sanatos, voios nevoie mare, cu aceleasi crize, dar ne pastram speranta ca vor trece.

in rest nu stiu ce sa va mai zic, decat Sarbatori fericite, sa va aduca mosul sanatate si tot ce va mai doriti pe langa ea!

va pe toate si ne mai citim.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Laura iesi din butoi, ca nu-i bine acolo!

Am intrat sa va spun Sarbatori Fericite, multa sanatate si liniste sau nu alaturi de cei dragi!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

he, he, ce fain, Ingerasa, sarbatori in liniste sau nu...noi vom fi cu partea aia de final, dar nu in sensul ala rau, ci ala "bun" de galagie crunta, tipete si debandada generala. Una peste alta e primul Craciun in 4 si nu-mi vine a crede ca-s mamica de 2 pui, ca al meu coleg de facultate, de grupa, de banca, e acum sotul meu, si ca-l astept cu drag sa-mi petrec viata cu el, ca am adus pe lume doi copii perfecti, doua fiinte noi care exista numai datorita noua...si..si ..ar fi tare multe. Ma simt bine si ma bucur ca am intelepciunea ca-n toata nebunia asta din apartamentul nostru mititel sa vad clar lucrurile cu adevarat importante din viata mea.
Va doresc si voua, din tot sufletul, sa va bucurati de Sarbatori, sa apreciati tot ceea ce aveti, sa va stangeti fulguletzii in brate, si sotii si sa va bucurati ca sunteti sanatosi si ca va aveti unii pe altii

Mai, fetelor, mai, de doua zile stam cate 4 ore la sanius, sunt rupta de oboseala, da' asa fericire mare n-am mai trait de cand eram copila cu mucii tzurtzuri, David e in extaz, io la fel, dar se cam duce zapada...M-am gandit la voi, Ruxandra, cat de bine va puteti simti la munte, cat de altfel vezi viata din pozitia asta...
Va imbratisez pe toate !!

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dragele mele,intru sa va spun de acum Craciun Fericit !
La multi ani sarbatoritilor lunii !
si sa va dau o veste:mai asteptam un copil,pt august anul viitor.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput