La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

la multi ani puiuta noastra.

revin mai tarziu cu niste poze.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Aka, sa va traiasca fetitza cu parul ca mierea, sa fie sanatoasa si sa-i fie drumul lin in viata !!

Dandusa, tu ne lauzi pe noi in poze?? Ioi, d-apoi io n-am cuvinte, Doamne Raducu e demential, vorba ta, iar Crinutza asa cretzulina, ce dor imi era de voi !!!! Sunt amandoi parca fetele aceleiasi monede, au trasaturi identice, numai culoarea ochilor si a parului difera. Doamne , da' Raducu parca e inger coborat din cer, e exact ca-n picturile din biserici, cu bucle blonde, cu ochii aia maaaaaaari albastri si cu picioruse dolofane, Doamne ce copii frumosi stii sa faci
Donia, he, he, hai ca te simt io, tu razi de noi, astea de ne avantam inainte ca facem 10 prunci, ca-i vom iubi la fel, ba mai mult, si le vom oferi toata atentia, ba chiar mai multa. Bine, bine, 1 la 0 pentru tine, aveai perfecta dreptate, ce bine tin minte cum scriai cat e de greu cu doi, si ca te-ai sfasia in doua daca s-ar putea, ca ti se rupe sufletul ca nu poti sa te imparti perfect intre copiii tai si unul mereu e inevitabil oarecum neglijat. parca revad postarile tale pe tema asta. Cata dreptate aveai..si ce putin intelegeam atunci..si ce dureros pricep acum.
Multumesc pentru fotografia din Cuba D-apoi de ce sa-ti faci probeleme cu zborul, cu bagajele, fii serioasa, totul se va derula perfect, iar in bagaje pui costumele de baie si gataaaaaaaa ! Eventual vorbesti cu Ktrinel, ca ea avea multe modele, de aparea in fiecare poza cu alt costum, spre invidia generala

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Maria Cristina!
La multi ani, Rares Bogdan!
si tot cu intarzier si scuze
La multi ani, Dianocica!

Noi tot cu tuse.... amandoua, evident... Eu deja vad ca de azi am si ceva secretii nazale apoase.... Sper ca vom fi mai bine... In general ne petrecem timpul la bucatarie... Are o placere deosebita sa ne prajiturim... Intrebarea zilei e ce prajitura facem azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Multumesc din suflet de urari... din inima Transilvaniei, de la -15 grade, va ofer vin fiert cu scortisoara, branzeturi si tort.
Am tinut-o tot in petreceri, a fost frumos, au fost lupte , dar toata lumea e intreaga... Daca tot a facut 3 ani si-a adus aminte ca e mai bine sa fie incapatanat si crizat , dar trecem noi si peste perioada asta ca doar am experienta. Mai greu cu obosealea mea fizica si psihica acumulata in ultimele 5 luni de munca stresanta.
LA MULTI ANI, Maria - ne vedem in capitala???
Off... a venit seful.
Sper sa mai apuc sa va scriu maine.
Daca nu, va urez la fiecare Craciun Fericit si un 2010 asa cum va doriti...
Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Maria Cristina
Oi veni mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Maria Cristina!

Donia, ma gandeam ce-o fi intre Cuba si Mexic.. ma bucur ca este Cuba.. vazui poze din vacantele altei canadience, 2 ani la rand in Cuba.. ce apa turcoaz, ce nisip alb, ce plaja liberaaa, liberaaa Acu vazui si poza ta. Aoleo.. piscine, palmieri, vilute..

Io zic asa la bagaje: tricori, tricouri si iar tricouri. Apoi costumele uv, palariile de soare, papucii de plaja, costume baie, ochelari soare, creme soare (noi 4 in 2 sapt am consumat peste 1 l de creme), o trusa cat mai completa de medicamente (antipiretice, antibiotic general, pt burtica, intepaturi insecte, termometru, dezinfectant, plasturi, ser fizilogic, fese sterile), carti relaxante pt tine , jucarii de nisip (in afara de clasicele galetele+lopetele, copiii s-au jucat mult cu camioane, masini in care poti incarca/cu care poti impinge nisipul si cu accesoriile pt bucatarie). Neaparat o minge, apoi colacele, aripioarele, etc. Cand plecam pe undeva baietii isi aleg din jucariile de suflet cateva (nu toate!) ca sa-i ajute sa se acomodeze mai repede. Daca se poate plecati in adidasi usori.. sa nu carati o pereche de ghete in plus. Cred ca, ca si incaltari inchise sunt suficienti.. in rest sandale, papuci, slapi.

Cat dureaza zborul? Ca pare marsoara distanta. Ca sa stai linistita pune in bagajul de mana un rand de haine si musai costumele de baie. Si cateva jucarii/creioane/reviste sa-si faca de lucru. Plus chestii de rontait.

Ah.. deja visez. De abia astept pozele..

Dandusa, placut poze cand amandoi cocotati pe scaunele se spala pe maini. Ochit over-all-ul .. G il are albastru. Multumim si mai asteptam.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz
Oi veni mai incolo...

cum o fost la party?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dupa saptamani in care abia am reusit sa-mi vad copiii 2-3 ore pe zi, in sfarsit respir. Asa incat, cu mii de scuze pentru intarziere, vreau sa urez tuturor fulguletilor care s-au sarbatorit in perioada asta:

LA MULTI ANI!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Sa va bucurati de fiecare zi alaturi de parinti, frati, bunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Darius, Rares, Eric, Elisa, Maria, Andrei, Alesuca si cei doi voinici, Luca si Denis - La multi ani, sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii pana la adanci batraneti!

ioi ce de poze ce de poze ce deeeee pooooozeeeeee!!!!
..numa la alea cu sori si nisipuri nu m-am uitat. e prea frig. nu pot.

si nici nu mai e asa de frig, sunt numai -5...ieri erau -20.

roxanica ai niste copii minunati! si tu stralucesti de-a binelea intre ei doi, poza in care david o incalta pe maria e superba!

iar crinuta cretuta si radu sunt extraordinari! doua perechi de ochi superbi!
ce culoare de ochi ar avea nr. 3? nu esti un pic curioasa?
ps. mie mi-a fost tot timpul frica sa o asez pe bea in chiuveta. daca se rupe???..stiu. piticul.

cristinelul seamana bine cu tine donia, da' parca mai tare seamana cu roxana ! te-ai uitat? la ce ora?
bagaj de soare: eu nu as mai cara cu mine nici o lopatica/galetusa/formulita...au aia acolo o tona, si precis nu scapi de cumparat ceva, asa ca mai bine le cumperi acolo, bucuri piticimea, si lasi mai mult loc in bagaje pentru carti , si pentru ei, si pentru voi.

lavinia, daca esti asigurat la una din asigurarile de sanatate ce apartin statului, platesti 10€ pe zi de spitalizare, dar nu mai mult de 200..si ceva parca...daca esti asigurat privat probabil ca sunt mult mai mari costurile.
si da, au spitale bine puse la punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Donia,
Nu stiu cand plecati ,dar, Drum bun si vacanta frumoasa!Merry merry Christmas!

Dandusa,
Ce sa mai zic?Exact cum au zis fetele sunt de vis copiii tai.Si Mihaita cand ii fac poza se tot stramba zice ca zambeste.-am vazut si la Crinuta cateva asemenari.Multumesc de complimente.Adeju ce mai face?

Am fost la serbare,la care Mihaita a stat numai de gatul meu si a plans cand l-a chemat moshul..iaca asha..voiam sa-l chem si acasa da nu-l mai terorizez.

ma duc sa mai frec o bucata de gresie.

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput