La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 13
iulia-stefy spune:
La multi ani, Denis!
La multi ani, Luca!
Va ofer o
fierbinte si fug....
Noi tusim pe doua voci... eu si Stefy....
ruxandra_sb spune:

La multi ani Marc!
La multi ani Denis!
La multi ani Luca!
mami Asiza, sper ca sunteti bine, sanatosi. 
Dandusule, citii despre film.. nu am dispozitia acum, il las pentru alte zile. Ma bucur pentru duminici.. mai zi-ne si noua ce invatati. Cum v-ati gasit? Si multi
stralucitorilor.
Donia.. hmm.. citesc cuvinte ca vacanta, tari calde,.. hmmm. Da sunt fata rabdatoare si astept poze&povesti. Multa sanatate.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
kikineata spune:
La Multi Ani, Denis! Asiza sa/ti traiasca puiul, sa fiti sanatosi si fericiti!
La Multi Ani, Luca!
roxanica2006 spune:
La multi ani, Marc, Denis si Luca !!! Felicitari celor trei dragi mamici, Diana, Oana si Manu !! Sa va traiasca frumosii barbatei si sa va bucurati de ei, petrecere frumoasa!
Donia, vacanta in tarile calde???

Doamne, cat de frumos poate sa fie...in ianuarie???!!!Sa va bucurati , sa fiti sanatosi! Uite aici poze botez Maria
Aka, sarcina usoara sa ai, sa te bucuri cat poti si sa ai sanatate !
Dandusule, ce bine ca ai aparut ! 
Hai ca mai bag un muls, pardon, expresez laptele, cu gandul la Mariuca mea si la vacanta Doniei. Paaaa
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
Donia spune:
La multi ani Luca! 
La multi ani Denis! 
Cavaleri de 3 ani, sa cresteti mari si sa aveti parte de o viata plina de bucurie!
Felicitari Yagmur si asiza, sa va bucurati de frumosii vostri!
roxanica, ce frumosi sunteti cu totii, tu pastelata si fericita cu minunile pe langa tine, Maria roza si perfecta, cand i-am vazut piciorusele grasune mi-au dat lacrimile, David in rol de fratior mai mare, dar tot un micut si el... Mi-a placut la nebunie poza in care tu o tii pe Maria in brate, iar David ii studiaza piciorusele si papuceii 
Si nasa e tare draguta, e cumnata ta?
De vreo doua zile Cristi a gasit o suzeta roz de la un bebelus de jucarie si o pune in gura cand si cand si apoi vine si se lipeste de mine si se pisiceste ca un bebe mic, mi-a mai venit inima la loc sa vad ca a trecut faza imbufnata. Dar am si lasat la o parte multe treburi si am petrecut mult timp cu el si se vede atat de bine diferenta in felul in care se poarta.
Acum a venit la mine cu o mustata de plastilina
parca e bebelusul din Adams Family ![]()
Noi o sa mergem in Cuba, www.z103halifax.com/includes/images/ContestsImages/DetailsImages/17/big/BlauColonial.jpg" target="_blank">aici o poza, e pe insula Cayo Coco, pe de o parte de abia astept, pe de alta am ceva emotii... nelinisti, sa le zic, cum o sa ne descurcam cu bagajele, cum va fi cu avionul, calatoria etc. Dar le rezolvam noi, probabil o valiza va contine toate hainele, iar celelalte trei vor fi cu jucarii
Daca aveti experienta de impachetat pentru zarile calde, nu va sfiiti.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
Buna dimineata,
LA MULTI ANI MARC!
LA MULTI ANI LUCA!
LA MULTI ANI DENIS!
Felicitari mamici deosebite Diana,Yagmur ,Asiza.
Donia,
[waw]..stii ca la Iasi sunt -15 grade..si tu pui poze din astea?![]()
Cat stati?Ma gandesc ca e mult mai usor sa iei haine subtiri,oricum.
Noi de la berlin ne-am intors cu o valiza in plus de jucarii.![]()
Sa nu uiti cremele solare si jucariile de apa si nisip.
Acum 2 zile am prestat si eu la un mesaj luung..in care am raspuns la fiecare..si cica a fost parola gresita si l-am pierdut.
incerc sa imi aduc aminte:
Chinico,
M-am intdragostit de Beoaca
ti-as peti-o peste vreo 20 de ani..
are niste oki atat de interesanti..
Ma tot tin sa te intreb..cum e cu asigurarile medicale in germania?cum reusesc sa aiba spitalele astea?daca tu te-ai imbolnavi ai plati taratamentul?ca,de ex,pe noi ne-ar fi costat 10mii euro.
Dandusa,
Intotdeauna citesc delicioasele tale povesti despre voi cu sufletul la gura.Ma bucur ca sunteti mai bine.E frumos,asa e?Off..ma faci sa vreau si eu unul.![]()
Roxanica,
Probabil David vrea doar atentie.Si peste ani si ani iti vei aminti zambind toate shotiile lui.Sunt foarte frumoase pozele..tu raidezi si Maria e o dulceata.
o Duminica frumoasa si spor la treburile de Craciun!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
dandusa spune:
La muuulti ani,Denis si Luca
sa cresteti mari,sanatosi!
Ingerasa,
ti-am admirat ochioasa cocheta foc!ce ochi patrunzatoriiii,doamneee o minunatieee
Donia,
am zis eu ca vreau 3?!nu-mi aduc aminte...
sa incerc?doamneee...,nici cu gandul nu pot pasi acel taram...,trebuie sa fie sublim.raman la asta
mi-e imposibil sa ma impart egal la 2,dar la 3?!unul cel putin ar fi 'sacrificat'...,nu stiu...mi-e greu sa-mi imaginez cum as putea sa ma impart la 3 copii cu nevoi diferite...jos palaria,mamicilor care pot!
sa nu mai zic financiar,vorbind...sau cat de 'creata' si ingusta la minte ma simt de cand nu mai lucrez creierasul meu scump...(in primavara fac 4 ani)...,munca mea se rezuma la copii si casa...crede-ma ca nu mai pot.de fapt,pot...,dar nu cum as vrea...si asta-i un mareeeee offffff![]()
ps:bagajul pt tarile calde este cel mai simplu de facut,dupa parerea mea.multe tricouri,prosoape,creme,sepci,medicamente,jucarii.asta-i tot!
arata superrr locatiaaa.sa-mi iei si mie un trabuc ![]()
Ruxandra,
azi ar fi trebuit sa fie a 3 a sedinta de curs,doar ca nu m-am putut deplasa nicicum.a fost o vreme ingrozitoare la noi,nu aveam caldura/apa calda si eram cu totii destul de nervosi din cauza de noapte nedormita,in sfarsit...,am tras chiulul.pana acum,am discutat despre fotografie,am vizionat ostrov-ul care are niste cadre incredibile...si am adus fiecare cate un stick cu pozele artistice,creatie proprie.sper sa-i dau gata![]()

locatia este o cladire superba care gazduieste o scoala unde invata o prietena draga,o pensiune cu restaurant,o biblioteca superbaaa in mansarda cladirii si o alimentara cu produse cat se poate de naturale(pui de curte/lapte de tara/oua bio/miere naturala/muuuulteeee altele)locul este www.curteabrancoveneasca.ro/casaoaspeti/" target="_blank">asta
Lavinia,
imi si imaginez o Mihaela scumpa,ochioasa si dulce precum fratiorul ei
da' pana atunci burtica de graviduta frumoasa si delicata
Iulia,
cum mai santeti?
Roxanica,
santeti ATAT de frumosiii.Mariuca,David,Tu,Cristi,pantofiorii,tortul,costumatiile...,totullll
va imbratisez tareee
...............................................
v-am atasat cateva poze
as vrea si eu sa vad pozele Doniei si Chinico.sant pe mail?nu mai stiu parola...,poate cineva sa mi-o trimita,va rog?
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Donia spune:
La multi ani papusica frumoasa Maria Cristina 
aka, felicitari si la mai mare (multi, multe) ![]()
Lavinia, in Cuba nu se gaseste mai nimic, noi eventual venim de acolo cu ceva rom
Stam 7 nopti.
Wow, asa frig e pe la voi? Aici sunt cam -2, -5... din pacate nici zapada nu avem.
dandusa, hai mai, nu mai stii ca ai zis ca vrei 3 copii? Ei bine, asa ai zis. Si eu chiar te invidiam ca inca ai timp sa-i faci pe toti, ba chiar si 4! Lasa ca mai vorbim peste vreo 2 ani, cand mai creste si Raducu.
Ma uitam la poze... prea repede s-au terminat, nu ma mai satur sa-i vad pe copiii astia cum se joaca. Cel putin manutele alea cu scoicile pe plaja... 
P.S. Trabucul ti-l dau la bebe nr. 3
Al tau!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.