La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Marc! Scuze ca am omis... trebuie sa modific listutza cu aniversari.

Laura, am si ras, dar mi-am dat seama ca mai am de lucrat pana a avea atat de multa rabdare... O pun in rama pe birou. De Dani nu mai zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Marc
sa fi sanatoasa draga mamarutza. va pupam cu drag .
la multi ani Andreea si Cristi

ca peste toata am avut si eu o perioada "interesanta". si inca cum...astazi simt ca am depasit-o, si in sfarsit ma pot bucura asa cum ar fi trebuit de la inceput de ce am in burtica. si de acum sa se ajute D-zeu sa ajugem sanatosi pana la 40.
va pup pe toate.

19.5

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si fug....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Marc!
Aka
Laura, o stiam, dar mi-a facut mare placere sa o recitesc!
.
Stau si ma uit pe geam si ma gandesc cum oare ajung diseara acasa Ca vicolul asta nu da semne ca ar vrea sa se potoleasca!!
Maine este Kids Party la mine la munca, oare vom mai ajunge???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI, Marc.... sa te bucuri de tot ce iti doresti alaturi de mami, tati is Ianis... mi-e dor de voi.... nu mai veniti pe la Cluj???

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani cu drag si dor,pt toti fulguletii scumpi pe care i-am ratat!sa va dea domnul,multa sanatate,multa pace si multe bucurii alaturi de parintii,fratii si bunicii vostrii!sa cresteti mari,scumpi fulguleti

scuzati perioada de pauza.mi-a fost de ajutor.nu de alta,da' voi n-aveti nici o vinasi la noi este de ceva timp o perioada fff interesantaaaaa.inca dateaza si se pare ca nu va pleca prea curand.ca de obicei,inclinam paharul cu partea plina spre noi,acoperind-o pe cea goala.comparam greul nostrul cu al altora si astfel ajungem sa ne vedem 'bine'.copii sant relativ bine.avem o perioada de boli de pe 29 nov,continua.au impartit frateste toate virozele adunate care de pe unde a putut(Radu,Crina si Claudiu).doar Radu a scapat fara antibiotic.Crinuta doua,Claudiu unu.am schimbat dr,tratamente...,am dat faliment cu consultatii si retete de homeopate/alopate.in final,am cedat nervos si-am zis,stop.Plantusin si Sterimar,aspirat la greu...bine...,aspirat copilul mic,care sta.copil mare mituit sa scoata mucii.tre sa se opreasca intr-o zi,mama lor de muci...
altfel,Radu-i baiat mareee si frumosss.acum este in perioada cataratului.alpinistul nr 2.toate scaunele,masinutele,bicicletele sant culcate sau urcate cumva sa nu le mai catere continuu...sare in pat cu sora sa cot la cot.se tin de sotii si mooooor de dragul lor,cand ii vad cum comploteaza sa faca vreo traznaie.doamneee,sant dementialiiii.ma uit la ei si ma intreb 'ce-am facut sa merit o asemenea bucurie?!'ma simt atat de norocoasa...,ca parca as mai vrea unul
Crinuta este in perioada artistica.tot ce tine de coafat/costumat/defilat pe scena/dans/gimnastica/balet/cantat la microfon...,numai si numai asta face toata ziua.isi schimba toaletele...,ne certam cu ea sa accepte un pantalon sub fustita,pt ca iesim in frig etc.ne certam sa-si ia cizmulitele in loc de pantofiori decupati etc...nu iese din casa fara parfum si ruj,aici imi seamana
inca este fan carti de orice fel.este absolut absorbita de orice fel de carte.in scurtele plimbari prin casa,nu exista sa-i lipseasca geanta asezata pe antebratul stang a la pitipoanca de dorobanti si cartea tinuta sub antebrabul drept.se opreste,deschide cartea,'citeste'...,pleaca mai departe.non stop picior peste picior,gesticuland cu degetutele ei mici si scumpe si uneori chinuindu-se cu vreun 'ghiul' mareee pe care-l tine pe degetul aratator,binenteles
cu mancatul stam mai bine,pt ca ia un supliment si infuleca fara sa-i aduc aminte ca au trecut ore de la ultima masafericire mareee pe capul meu.doar ca...,nu pune nimic pe ea.asta-i felul,tot cu mine seamana.de cand este Claudiu acasa,am mai slabit...,a se citi ca ma streseaza si ma consumbai si zilnicccc fac si mananc,of course...,dulciuri.Donia,ieri ma gandeam la tine...,am gasit reteta cu poze pt casuta din turta dulce.mor de drag sa incep 'constructia'.Crinuta nu mai zic...
ce sa va mai zic?!
Radu inca-i cuplat la tz.noptile sant identice cu ale Crinutei din perioada aia.perfect normal zic eu...,in conditiile in care de la 5 luni juma' este intr-o eruptie continua...are 8 dinti si 2 masele.acum i-a spart a 3 a masea.nu vreti sa stiti cum e...,ati uitat,stiu eu!si eu uitase,dar mi-am reamintitel nu prea mananca,in schimb pune pe el f usor.acum are vrea 10 kg,Crinuta 12kg si un piceu 56kg,90/76/90,stiu sant aproape perfectazilele astea ma apuc de abdomene,ma fac gagika de gagika,yamyyy,mrrrrr,zbrrrr
am inceput un curs de fotografie,se tine doar duminica 2-3 ore.nu-i un curs clasic...,este asa ca o intalnire intre prieteni.discutii,relaxare,vedem un film,comentam imaginile...sau poze etc.f ok pt ca aveam eu nevoie.cand ma intorc acasa,simt ca-s plecata de muuulta vreme.copii ma asteapta cu bratele deschise,cautand in geanta dupa bunatati.doamneee ce sentiment frumos!mare lucru sa-mi aerisesc creierii in alt mod...,cu alti oameni.va recomand sa vedeti 'ostrov' de pavel lunghin.m-a induiosat tare.m-a coplesit si simt ca vreau sa-l revad,nemaipomenit!
cam asta...
mai vin ca m-am starnit

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

dandusa, ma bucur ca ai scris. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dandusa, un si de la noi.Nici Maya nu iese din casa fara margele, bratari, ruj si parfum....o sa avem de tras cu ele cand or vrea sa se duca cu mini la bac (mai stiu eu un caz )

Avem si noi cateva poze de la serbare (deocamdata):

http://picasaweb.google.com/gradymaryland/Maya?feat=email#

Pupam mult.

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Scuze ca am disparut ca... fulguletul in ceata , eu am vrut sa intru, dar nu s-a putut.

La multi ani cu drag tuturor sarbatoritilor din ultimele zile:

Eric
Maya
Andrei
Alessia
Marc

Sa cresteti mari, bucurosi si veseli si felicitari mamicilor pentru minunile de 3 ani!

chinico, ce fain se tavalea pe jos razand, m-a fermecat! Am sorbit-o pe Bea, eu din priviri, tu, norocoaso, poti s-o mananci cu lingurita! Cred c-as pupa-o zilnic de o suta de ori daca ar fi a mea! Daca m-ar lasa... ca al meu nu ma lasa, si are si el niste obrajiori numai buni!

ruxandra, uite-asa m-am rotunjit cand mi-ai zis ca-mi seamana! De fapt sunt cam rotunjoara de felul meu (mai bine zis, am devenit), trebuie sa vad ce se poate face cu asta ca m-am saturat!

Laura, tocmai ce am sters ce am scris, ca mi-am dat seama ca au trecut zile bune si n-are sens sa mai rascolesc supararile vechi. Cum mai esti? Ati trecut peste momentul greu?

Eu sunt cam in miezul unei raceli, dar ma bucur cu gandul la tarile calde unde o sa zburam in ianuarie. Am luat bilete acum doua zile si sunt atat de fericita, sper sa fim cu totii sanatosi sa ne putem bucura de vacanta. De abia astept!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

aka, ai avut emotii cu sarcina? Sper sa mearga totul lin de acum inainte! Nu mai stiu, ai zis daca e baietel sau fetita?

dandusa, pai ai zis ca faci trei copii, mai stai putin si treci la treaba, vezi ce fain poate sa fie?
Faine evadarile tale de duminica, poate impartasesti ai aici din secretele fotografiatului.

roxanica, unde tot vad fetele poze cu voi, ca eu n-am gasit nimic? Of, grea treaba cu mulsul, poate revine Maria la sentimente mai bune. Ai luat legatura cu consultantii pentru lactatie?

Of, la spalat vasele cu mine, gata distractia!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput