La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR !!!

Multumim RUXANDRA - n-am cuvinte - am ascultat QUEEN la maxim cu David in brate si cantand de zor....

SARBATORI FERICITE SA AVETI!!!

Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Sarbatori fericite si Anul Nou sa va audca numai bucurii si realizari!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mai respirati, mai respirati...

Cum au petrecut fulguletii?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Noi cam asa am petrecut...ca o tinem intr-o petrecere cam de pe la jumatatea lunii
petreceri de iarna
Distractie placuta fulguleti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Sa incep cu inceputul... Pe 21 am intrat ultima data, deci sa urez, cu intarziere si scuze sarbatoritilor pe care nu i-am urat... si celor de astazi...

La multi ani, Rahela Daria!
La multi ani, Maria!
La multi ani, radu.anca!
La multi ani, David Ionut!
La multi ani, Mihai Alexandru!
La multi ani, Patrick!

Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!
CRACIUN FERICIT!

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Si acum sa vedem ce ati mai scris si daca nu-i prea tarziu sa mai raspund.

aelita, felicitari si sarcina usoara. asta da veste.

Ruxandra, m-ai dat gata...

Donia, si eu sunt ca si Laura... dar asa cum ai zis si tu, cand am vazut cata bucurie era pe Stefy cu bradutul... parca mi-a venit si mie cheful... Era atat de incantata si imfofolita in beteala dansa in jurul bradutului....

Stefy s-a intalnit cu Mosul care cobora din masina in fata blocului(un vecin din scara, care nu stiu ce lucreaza, ca asta era pe 24 dimineata...) si l-a luat la explicat si la povestit... cat e ea de cuminte, ce a mai facut, ca a imbracat bradutul si ca il asteapta... Si i-a mai zis si o poezie... nu o stiu exact, dar spunea ca n-a fost cuminte, ca ea recunoaste si ca spera sa fie iertata... si inca una...Mos Craciun te asteptam/ De trei zile stau la geam/ Daca mi-ai adus ceva/ Intra si-n casuta mea....
Ieri am fost si amfacut un om de zapada... Am muncit, dar vorba Ruxandrei, parca sunt asa frumoase vremurile care au trecut si asa ma gandeam ieri muncid cu Stefy la omul ei de zapada ce frumos era cand eram copil....
Am fost cu ea cu colinda, a vrut ea neaparat... pe la cativa vecini, la nasi... a fost tare incantata... Si si-a strans si banuti ca vrea ea sa-si mai i-a "niste chestii"....
Toata ziua canta... pe legea ei, dar inspira asa o stare de bine... desi eu nu-s deloc in apele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

No, ca anul acesta G fost tare curajos.. nema bocit la mos Craciun. Nu s-a mai speriat de el. Ba la intrebarea:
- Pe cine iubesti tu? (bine macar ca n-a fost pe cine iubesti mai mult pe mama sau pe tata )
G l-a dat gata:
- Pe tine!

M era gata-gata sa-l identifice pe Mosu.. se aproprie vremea..

Intrebare: copilasii vostri mai mari mai cred in Mosul? Cand s-a intamplat? Ce le-ati spus? .. si de unde-au aflat?

In rest pe-aici bate vant de primavara.. dupa gerurile si viscolul de la mijlocul lunii acuma mai, mai sa rasara ghioceii.. Asa de fara zapada in decembrie nici nu retin daca mai fu.. Dar suntem gasca mare de copii si ne facem de lucru si alergam pe coclauri. M-a distrat barbatu'.. povestea cuiva.. "si-am luat cina cu 7 copii" Io eram responsabila de 3 farfurii.. 2 terminau una doua piuree-ul si mai doreau, apoi taiat celui de-al 3lea pifteaua and so on.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani David!

DeeA sa-ti traiasca flacaul!

Danutz, ochit tortul-locomotiva a lui Rares si portretul lui Blue . Este-al vostru; cum se impaca cu tanarul stapan?
Foarte frumoase pozele de la gradinita. Rares are ochii tai, asa-i?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

oau fetelor ce primire! multumesc!
eu zunt racita rau,am zacut cateva zile bune,noroc cu sotul pe care vestea l-a inviorat in asa hal incat gateste de cateva zile si pune masa,a facut bradul cu Sofia ,pe 24 ca eu nu am fost in stare,si ne-a trezit pe mine si pe Andrés sa il vedem.sa nu uit piftia pe foc,ca el s-a culcat cu copiii si m-a intrebat ce sa faca,sa inchida aragazul sau ma uit eu la ea ?si am promis ca nu o ard
dorm toti trei in pat in niste sforaituri!!!!!! tati la mijloc,si incolacit de ei prin toate partile,maini,picioare...Daca intri acolo adormi pe loc!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

iulia-stefy, bine ca Stefi ti-a mai adus zambetul pe buze

danutz, eu ti-am ochit cizmele... si ce mult mi-a placut setul pe care l-ai primit de la Mos, cu fular si basca, parca mai era si un plovar acolo? Chiar ati tinut-o numai in petreceri

ruxandra, Roxana inca mai crede in Mos, desi cred ca printre copii s-a discutat subiectul Mos/parinti. Parca incepand de anul trecut am tot observat-o cautand dovezi cum ca Mosul e real. Continua sa creada, dar e clar ca deja nu mai e atat de nestiutoare. Oricum, nu m-a intrebat direct, asa ca nici eu nu m-am simtit datoare sa ii spun adevarul.
Voi sunteti pe la munte? Poze cu Mosul si curajosul aveti?

La noi a fost un Craciun foarte frumos, si continua si azi. Azi sunt in dispozitie foarte lenevoasa, dar ne vin musafiri si e cazul sa mai strang prin casa, e plin de jucarii, dar mai ales de ambalaje! Am zis ca la anul ii scriem Mosului sa aduca jucariile fara ambalaje si gata asamblate, ca nu mai facem fata...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput