La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lizzy spune:
La multi ani Alessia!
La multi ani Maya!
La multi ani Andrei!
La multi ani Andreea!
La multi ani Stefan!
m_monique spune:
multumim inca odata pt urarile adresate ieri lui andrei.
ieri i-am serbat lui andrei ziua la gradinita. ieri au fost prezenti 10 copii, cu varste intre 2 si 4 ani.
am fost placut surprinsa de modul in care s-au comportat copiii. au ras, au sarit, au dansat, s-au batut cu baloane, le-am pus coifuri in cap si le-am dat suflatoare. foarte impresioanti au fost de artificiile de pe tort (asta a fost pt spectacol). andrei al meu topaia de fericire ca e ziua lui si sufla in lumanari. dupa ce a suflat andrei in lumanari au venit cativa copii sa bage degetele in tort, ca era de frisca.
au stat cuminti la mese si au mancat tort, au cerut si supliment. acolo, daca unul cere supliment, se mai trezesc cativa ca si ei vor. si asa se antreneaza la mancare.
majoritatea copiilor veneau sa o vada pe ioana, si atata o mai studiau: ca are maini, are picioare. ioana bineinteles cu ochii dupa andrei. cand aparea andrei langa ea, se lumina la fata si incepea sa rada.
seara l-am serbat si acasa. cu tort de mere facut de soacra. ioana foarte surprinsa de tort. si-a bagat si ea putin manuta in el.
daca vreti sa vedeti poze
Yagmur spune:
M-am ramolit.. nu mai stiu sa fac link.. asa ca poftiti o parte mica din pozele de la serbare... alea facute mai profi mai incolo
http://family.webshots.com/album/575948098wXaUUk
Yagmur si Luca
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur M-am ramolit.. nu mai stiu sa fac link.. asa ca poftiti o parte mica din pozele de la serbare... alea facute mai profi mai incolo ![]() http://family.webshots.com/album/575948098wXaUUk Yagmur si Luca |
super pinguinul!
kikineata spune:
La Multi Ani, Marc! Sa fii sanatos, curajos, puternic si mamos !Draga mea draga
sa/ti traiasca muschetarii cu mic cu mare!
Yagmur, iei un autobuz de sus de la statia "Leu", stii tu si te duce direct in Militari acolo unde e Decathlon si mai ai muulteee mag acolo, C&A, Kiabi si am inteles ca sunt f ieftine.
Asiza, te pregatesti de petrecre?? Mai zici si tu cate ceva?
Am vazut poze, atat de mult imi plac cele de la gradinite . Poate la primavara ne hotaram si noi. Pana una alta am ceva poze d la o "serbare" de ieri cu Mos Craciun. Garga : Multumesc frumos pentru cadou Mosu! Nu, nu vreau sa/ti spun poezie, promit ca/ti spun la anul :)...uf si asha frumos colinda Am plecat sa colindam si asha dulce spune " cand BOIERII (cum poate sa pronunte cuvantul asta
) nu/s acasa". So, nu ma lungesc...poze aici http://picasaweb.google.com/kikineata/3AniSi1Luna#5416173661355839346
kikineata spune:
Sambata plecaram dupa cumparaturi. Garga tot vedea brazi peste tot impodobiti asa frumos. Atat de necajita a spus " Mai, dar io chiar nu o sa am bradul meu niciodata, dar niciodata?" Vroiam sa/l facem cat mai aproape de Ajun. Am vazut ca nu e chip si am purces la cumparat bradut si diverse podoabe. Spre seara l/am impodobit impreuna. Atat de fericita era, il tragea pe tati sa danseze impreuna pe colinde, spunea continuu ca ne iubeste pe fiecare, cum stie ea sa impodobeasca, atat tzopaia in jurul lui.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte.
De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
- Doamna, dar sunt puse invels...
Intr-adevar, erau pe picior gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte,dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis:
- Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!
In loc sa strige la el: "De ce nu mi-ai spus??", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus:
- Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce sa faca...Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield...
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
laura... multumesc :)))))
n-am mai ras de mult asa bine!
fetelor, multzam de urari. sa fie sanatosi toti fulguletii...