La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Sa ne traiasca fulguletzii sarbatoriti azi : La multi ani, Alessia, Maya si Andrei !!!
Flore, ati facut si de data asta petrecere imensa, ca de ziua Emmei, cu tort din ala urias ?? Sa-ti traiasca blondutza cea frumoasa, printesuca draga sa-ti aduca numai bucurii, si sa-si gaseasca si ea, cand a veni vremea aia, un suflet-pereche asa ca Nicu al tau
Ingerasa, ai o fetitza perfecta, cat e de frumoasaaaaa, si e asa un copil sanatos, cu bujori, linistita, libera, tare-mi place micutza ta, sa-ti traiasca !
Monique, sa-ti creasca mare Zmeul ! Ma bucur ca ai revenit in forta pe forum, faine povestile de la serbare
Dia, chiar ca ne rasfetzi cu atatea poze, dupa cum imi transmit mie pozele zic ca tati de Oana e tot indragostit pana peste urechi de fetitza lui, si de sotie la fel , iar pozele cu ..caii ,cred io, la vreo petrecere din aia fitzoasa de la Lulu de la serviciu, nu??
Kikineata, tot vreau sa-ti zic ca am vazut pozele cu chihlimbarul lu' tata si m-a impresionat doamna aia tinerica si slabuca ce se juca asa fain cu Sara, e nasa ei? Ooooo, si am mai remarcat o faza tare, ca io m-am uitat la toate, toate, n-am sarit niciuna, deci era Sara in prim plan si la tv ceva film si replica era "sa-mi aduci o surioara ", ha, ha, ce zici matalutza???
Ruxandra, o imbratisare mare pentru tine, asa de ..drag Mai zi-ne din alea despre casnicie, ca mare dreptate ai, si mami tot asta-mi repeta , ca daca tot asa maniaco-deprersiva voi fi, ba cu laptele, ba cu alte griji pentru copii, pentru noi, si toate descarcate asupra lui Cristi nu ma vede tare bine, oricata iubire e la mijloc. Chiar ma gandeam cat de solida trebuie sa fie o relatie cand apare un copil, sa nu mai zic de doi, pentru ca se schimba tot tot, alte prioritati, putina intimitate, etc. etc.
Chinico, ma bucur ca esti mai bine, amu' imediat ma uit la poze.
Dandusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu chiar te intreci cu gluma, toate bune pe la voi?????????

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Roxanica, iti dai seama ca imi creste inima cand imi spune cineva asa :)

Multumim mult, fetelor!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

multumim din suflet pentru urarile de ziua lui darius si mai ales pentru ca nu ne-ati uitat.
nici noi nu v-am uitat, va citim cand avem timp, dar din pacate nu avem timp sa scriem si mai ales sa tinem pasul.... Imi pare tare rau k mi-am pierdut obiceiul asta dependenta de DC
va dorim mula sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Alessia!

La multi ani Maya!

La multi ani Andrei!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Deci ne rasfataram cu poze, care de care mai de care

Donia, mi se pare au Cristinelu este leit tu? Imbufnatu' Cristinel, dragu de el la cartea cu fetele de pirati. La parcare parca i-a mai venit inima la loc.. Adevaru' e ca si mie mi-ar fi placut parcarea.

Chinico, sti ca Bea este una din febletele mele.. o sa fie o adevarata frumusete.. ochisorii aceia stralucitori din poza nr 8.. Casuta mi-a placut, simpla si cu mult lemn.

Dia multumim, multumim. Un adevarat rasfat in ultimele zile . Dulce foc Minnie Mouse-a noastra. Bre, voi incepurati deja cu multimile.. si io care ma laudam cu A-ul lui G.. Frumoase operele voastre de arta.

Ingeras, Maya ta este deja o adevarata domnisoara. La ea chiar intrevezi femeia ce va deveni. Sa va traiasca!

Roxanica, sti cand mamica din poveste o auzit prima data vorbele.. deloc nu i-or picat bine . Da le-o rumegat si-apoi o tb recunoaste ca .. cam asa era..

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Noi am fost dupa ultimele cumparaturi pentru serbare... protocol, flori... si alte cele cu saniuta... Daca ma vedeati.... ajuns acasa, lasat servieta, luat saniuta din dotare, luat copil de la cresa, si apoi cu o mana trageam sa niuta si in cealalta aveam 5 buchete de flori, sacosa cu prajituri pentru maine si o alta sacosa cu suculetele.... Daca nu ne ajungea tati din urma.... pe la jumatatea drumului... sa i-a Gaza cu saniuta... nu stiu cum mai ajungeam acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

La multi ani, Maya!
La multi ani, Alessia!
La multi ani, Andrei!

Ruxandra, multumesc.

Monica, foarte faina serbarea voastra. La noi e abia maine.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Andreea!
La multi ani, Stefan Cristian!

Sunt rupta de oboseala... Pe la ora 2 eu ii faceam Stefaniei aerosoli... de pe la 1 a inceput sa tuseasca... Pai dupa atata zapada... zice sotul meu.... dar nu cred ca de acolo i se trage....
VA ofer o fierbintee... si fug....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Andreea de Dorsilia
Stefan de Miki
.
Lacramioara, imi pare tare rau, parca nu-mi vine a crede ca e de la zapada decat daca o fi mancat-o! sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Ninge ca in povesti aici.... si nu-mi vine sa muncesc deloc .
Sint asa suparata ca nu apuc sa citesc tot si sa raspund punctul la fiecare... dar dupa vacanta voi avea mai mult timp. Parca ma vad in capitala stresand prietenii care au net sa ma lasa se intru pe DC .
La serbare a fost super. Luca si-a spus poezia, a dansat, a fost el cam incurcat ca a cazut gluga de la costumul de pinguin si ii statea ciocul pe jumatate de fata , dar chiar a fost tare frumos. Olimpia a plans de mama focului de emotie; nu-mi vine sa cred ca deja are 3 anisori....
Dia, eu te-am sunat ieri... am apucat sa o admir pe Oana si am vrut sa-ti aud vocea.... sinteti tare frumosi.
Poate apuc sa ma uit si la restul pozele de fulguleti si sper sa pun si eu poze cu Luca pinguinul cu ciocul stramb
Ruxandra, Ingeras - mersi mult de info; mall din Cotroceni e aproape de unde vom sta dar voi merge si la Decathlon.. acum caut pe net sa vad pe unde este.
Sanatate multa celor bolnaviori...
Pupici inzapeziti din inima Transilvaniei pentru toti piticii si mamicilor lor...Yagmur si Luca

Mergi la inceput