La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 9
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy La multi ani, Maya! La multi ani, Alessia! La multi ani, Andrei! Ruxandra, multumesc. Monica, foarte faina serbarea voastra. La noi e abia maine. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
La multi ani si din partea noastra
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
danutz spune:
Andrei
Maya
Alessia
.
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!
.
Laura, eu la faze de acelasi gen sunt taree nesimtita. Spun lucrurilor pe nume, adica zic omului verde in fata ce ma doare, ce vreau de la el si daca insista sa nu...am argumente logice ca sa-l conving. Asa e si el mai linistit fiindca a inteles exact ce vreau!
E adevarat ca se mai intampla sa uite cate ceva, dar nu o face cu intentie ci doar fiindca cateodata are multe pe cap. Si crede-ma ca e cel mai bine asa, pastram lucrurile clare si simple.
Roxanico, eu zic sa nu te lasi si sa incerci cu tz in continuare. cine stie, poate o convingi... Am vazut pozicile de la botez, superbe si ce fericire radiai!
Dia, am admirat-o pe Oana si pe Ada si m-am distrat copios la faza cu sutienul mi-au placut mult pozele cu Oana si tati la calarie. Unde se intampla asta, mai exact?
Si va rog mult, aruncati si la mine cu parola de la mail-ul comun, ca iar nu o mai am
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Ratez cu gratie petrecerile fulguletilor dar sa stiti ca ma gandesc la voi.
Luca are si el azi serbare; la noi se face la teatrul cu acces parinti si co. Chiar sint curioasa cum o sa fie.... oricum Luca refuza sa spuna poezia, dar nu ma stresez. Abia astept sa-l vad pinguin... sper sa ajung la timp ca e din ce in ce mai greu sa "evadez" de la munca, plus ca ninge si sint drumurile necuratate...
Abia astept sa ajung la Buc. Deja am "aranjat" intalniri cu fulguleti. Mi-e dor sa imi revad minunatele....
Si musai sa slabesc. De la stres si munca multa am reusit sa adaug 8 kile... imi vine sa innebunesc ca doar am muncit enorm sa slabesc, dar le dau eu jos....
Va pup cu mare drag
Yagmur si Luca
Yagmur spune:
Tot eu
Ptr minunatele din capitala: unde gasesc incaltaminte de zapada bunicica si la preturi acceptabile? A venit iarna peste noi si l-a prins pe Luca "descaltat".
M-a prins sefu' pe DC
Yagmur si Luca
ingeras26a spune:
Multumim din tot sufletul.
La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor!!!
poze gradi azi:
http://picasaweb.google.com/gradymaryland/CAMPEANUMAIA?feat=email#
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Yagmur, s-a deschis in Cotroceni (Mall-ul nou) sapt trecuta un magazin pt copii f misto (nu stiu cum se numeste, dar e la etaj, la 1, cum iesi din parcare). Maya si-a luat cizme din piele, pana la genunchi, imblanite, de Mos Nicolae, din banii de pusculitza, cu 80 ron (era reducere 50% sau ceva de genul asta, ca de-abia s-a deschis magazinul).
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
ingeras26a spune:
maya are serbarea maine, dar nu primesc parintii :(( din cauza Ordinului Min ii vor filma si ne dau dvd...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur Tot eu Ptr minunatele din capitala: unde gasesc incaltaminte de zapada bunicica si la preturi acceptabile? |
apres-skiuri (=incaltaminte inalta, impermeabila, calduroasa si care tine la zapada/gheata) la preturi ok se gasesc la Decathlon; in jur de 70 ron.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Laura13 spune:
cred ca nu m-am facut inteleasa. am plans in noiembrie 2 zile pentru ca dani nu mai are voie in colectivitate (serbare) si ca nu o sa il vad.
seara l-am rugat sa sune la niste parinti cu care vb el, sa vada daca ei merg, ca mergeam si eu in grup mare, chiar daca ma dadeau afara, dar sa nu fiu singura data afara.
in dimineata cu pricina, am plecat de acasa plangand ca eu nu merg.
ce trebuia sa mai fac sa inteleaga ca imi doresc??????
da, am gresit ca nu m-am dus pur si simplu. eu. sau sa ii iau aparatul foto din mana si sa ii spun ca ma duc eu sa fac poze, sa stea el acasa.
dar asta e.
dar zau daca eu cred ca trebuia sa mai fac altceva ca sa inteleaga barbatul. ca doar am pretentia ca nu-i prost! chiar daca e barbat!
sorry ... m-am infierbantat.
pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
m_monique spune:
multumim pt urari!
le uram si noi un calduros La multi ani sarbatoritelor Maya si Alessia. sa cresteti mari, sanatoase, harnice, si sa le aduceti parintilor vostri numai bucurii!