Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Lalu_79 spune:
Monica 80, multumim de urari.Am nascut la Cuza Voda cu dr Schass.Tu cu cine nasti? Nu inteleg de ce nu vrea sa-ti provoace nasterea...acuma eu nu sunt cel mai fericit exemplu, m-am chinuit cu inducerea 2 zile si-o noapte si tot la cezariana am ajuns...dar nu-mi pare rau, stiu ca am facut tot posibilul sa nasc natural,dar medical nu s-a putut.Doctorita mea a respectat dorinta mea, nu vad de ce dr tau tot iti propune cezariana, daca nu are un motiv medical care sa stea in picioare.
Ionela, ce sa zic...au incercat toate dozele si vitezele la perfuzii.Ideea era ca organismul meu, care clar nu reactiona cum trebuie...sa-si faca 'stocul' de oxitocina...si apoi ar fi trebuit sa evolueze totul f repede....dar...nu am mai ajuns acolo. Pt colici ii dau printesei Espumisan,Bonisan si Baby Drink...parca e mai bine.
Dymomo, ma bucur ca si tu esti multmita de dr Nica. O sa ajung si eu la ea, probabil saptamana viitoare.Astazi am fost la dr Siminiceanu.
Mihamora, dr Siminiceanu mi-a facut exact aceeasi impresie ...super profesionist...trebuie sa merg cu lista de intrebari si o sa am toate raspunsurile...dupa ce merg si la dr Nica probabil ca o sa ma opresc la una dintre ele.
laurairina, abia astept sa intru in ritm, cum spui tu...chiauna e exact cuvantul care mi se potriveste....acum ma lupt si cu o durere de cap
Despre cezariana si banuti....eu am plecat pt naturala si am facut cezariana...asistenta de la ati a spus ca nu a vazut pacienta mai pregatita ca mine....asta cand mi-a vazut bagajele si torsoanele...de unde sa stie ea ca odiseea e un izvor de informatii pretioase... eu pe la ora 2 dimineata vroiam sa ma ridic,dar nu m-a lasat...nu-i venea sa creada, clar ca eram atipica
Cu banutii am avut mare bafta, era o chestie care ma stresa...nici nu stiam cine mai intra in sala, ca a fost totul f rapid...bafta mare e ca soacra si sotul au reusit sa treaca de carantina, ei au impartit plicurile...au fost ultimele persoane pe care le-am vazut inainte de operatie si primele pe care le-am vazut cand mi-am revenit.A contat enorm.
Gata ca m-am lungit prea mult.
Pupici tuturor
arwen92 spune:
fetele,am si eu o rugaminte la voi...
sa ne acordati si noua un votic
si promitem ca returnam daca va faceti si voi cont
votati aici
arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici
arwen92 spune:
multumim
arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga SURPRIZA sper sa va placa Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga AVEM O LUNITA!!!! RARES SPItAL Poze poze rares 2 |
wow Lavi esti o draguta
da' stiu ca ai muncit ceva la ele...meriti multe si multi
Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT
POZE
shtephy spune:
Mamica noastra curajoasa,Doris, a nascut ieri dupa 12 ore de travaliu.Bebe Matteo are 3660gr si 52 cm.A fost o nastere grea ,bb a avut tripla circulara de cordon si a fost ajutat cu forcepsul.
Felicitari draga mea Doris!!!Bun venit bebe Matteo!!!Sa fii sanatos,sa cresti mare si sa ai numai zile fericite!Mami iti doresc sa te refaci rapid si sa ai mult laptic pentru puiutul mult asteptat!
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39s. si 6z.Cezar Iustin
Astazi e ziua cea mare
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 fetele,am si eu o rugaminte la voi... sa ne acordati si noua un votic si promitem ca returnam daca va faceti si voi cont |
votat
Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT
POZE
dankutza spune:
Bun venit pe lume, Matteo!
38+ moi si Cezara Maria
AMR 1 zi pana la venirea pe lume a amazoanei mele
Poze la 38 de saptamani
laurairina13 spune:
FELICITARI MAMICILOR DORIS SI GABITZA!!
BINE ATI VENIT PE LUME DRAGOS SI EVA!
BINE AI VENIT PE LUME MATTEO!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
pozici noi cu rechinas
simonette spune:
Felicitari Doris!!!! refacere rapida si mullt laptic!!!
Felicitari Gabitza!!! Refacere rapida si laptic mult!!!
Am impresia ca ma credeti obsedata sexual Eu incetez aceasta activitate caci se pare ca bb ne face semn cu pumnisorii "sac,sac"
O sa-l lasam sa se hotarasca sg cand vrea sa isi faca aparitia....am facut maraton sexual degeaba Daca bb si organismul nu sunt pregatiti tot degeaba
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 1+!!!!!
miany75 spune:
FELICITARI DORIS !!! SA-TI TRAIASCA COMOARA MULT ASTEPTATA!
BINE AI VENIT ,MATTEO!!! SA FII SANATOS SI FERICIT TOATA VIATA!