Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!
Raspunsuri - Pagina 5
miany75 spune:
DRAGOS SI EVA ,BINE ATI VENIT PE LUME !! SA CRESTETI MARI ,SA FITI VOIOSI SI SANATOSI !! GABITZA,BINE AI REVENIT !! SA-TI TRAIASCA PUISORII!!
shtephy spune:
Va multumesc mult ca ati fost alaturi de noi, am simtit fiecare incurajare,fiecare felicitare,eram sigura ca va ganditi la noi. Sunteti minunate .
Felicitari fulgusorilor care au implinit o luna sau doua.Sa cresteti mari mari si sanatosi!
La multi ani Lumi !!!! Tot binele din lume ti-l doresc ,sa fii fericita alaturi de printesa ta si de R. si sa primesti multe cadouri frumoase!
Cu intarziere vreau sa urez si pentru Zodie de foc si RuxandraV.
Felicitari Gabitza!!!Bun venit pe lume comorilor tale Eva si Dragos!
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39s. si 6z.Cezar Iustin
Astazi e ziua cea mare
camelia86 spune:
MyLady bine ai revenit pe forum. Te asteptam cu impresii si povestea nasterii si pozici.
38+
AMR 6
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga SURPRIZA sper sa va placa Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga |
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
crissa13 spune:
Monis vigantolul nu se gaseste deoarece momentan nu se importa, nu stiu sigur cauza. de gasit iti pot spune doar in farmaciile helpnet din unde se mai gaseste - helpnet 9,18,28,27,32,35,38,47,56,73,76,77 si 104 (din bucuresti). daca nu dupa cum stii si tu poti sa iei vitamina d ca este acelasi lucru cu vigantolul.
Lavie super surpriza .
simina ai o dulceata de fetita!!!
gabitza felicitari pt dragos si eve, sa iti traiasca, sa fie sanatosi!!! recuperare grabica
monica si floricik va tin pumnii poate se declanseaza o data nasterea. si sunt si cu agitatele pe faza.
38 + Robert Andrei
miany75 spune:
MONIS ,legat de Vigantol eu cand am fost la bilant am intrebat pediatra daca trebuie sa il cumpar si mi-a dat ea.. ;ia vezi ..
Shtephy asteptam detalii ,cand iti permite timpul...
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Daca vreti , ma puteti vedea www.youtube.com/watch?v=eW12lj_AzMU" target="_blank">"vorbind" cu buni si mami |
Doamne, Simina m-am topit dupa fii'ta ... e o frumusete voioasa
Dankutza tinem pumnii pt maine
Sa traiasca micutii Dragos Andrei si Eva Maria
Stephy welcome home asteptam pozici
LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA LUMI!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI
REMUS ANDREI SI SANDOR CRISTIAN
Ramonik bine ati venit acasa
Raluci felicitari pt vestile bune de la doctor, creste flacaul
myrella, stai linistita, nu-i un capat de tara daca ii dai si lapte praf pe langa lapticul tau...multe mamici fac la fel...si ref la doctor, mare nesimtit
mariaandreeai sa speram ca tati are dreptate si bebe vine saptamana asta...pregatim motatele ?
dienutze asa se intampla si la noi...eu o plimb, o legan, o ametesc , si tat'su o ia in brate si adoarme instantaneu...si bineinteles isi asuma toate meritele
crissa ... tare faza cu sotul, stai linistita ca toate ducem lipsa de deocamdata
Monis, Laura, dymomo ...azi a dormit printesa de la 2 dupa-amiaza pana acum la 18:30 , cu o pauza de masa dar tot prin somn
ioi, ce m-am lungit...pup toate fetele
Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT
POZE
shtephy spune:
Andreuta si Ramonika bine ati venit acasa cu fetitele voastre scumpe!!!!
Curand sper sa ne intram si noi intr-un ritm si sa stam de vorba ca "pe vremuri" ca mi-e tare dor de voi toate.O sa imi fac timp sa vizionez si poze si sa pun si eu.
Cu "gustatul" asa prematur eu nu sunt sub nici o forma de acord,sper sa nu te superi draga Simi.Bebelusii la doua luni au inca dureri de burta de la lapte,cum sa suporte alte alimente?Eu am alaptat exclusiv pana la 6 luni cand am inceput diversificarea si a fost tare bine asa.Nu as asculta pediatra ,este un sfat gresit.Te rog sa nu te superi si sa te mai gandesti la asta..
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39s. si 6z.Cezar Iustin
Astazi e ziua cea mare