Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!
Raspunsuri - Pagina 4
dana n. spune:
La multi ani LUMI!!!
La cat mai multe lunite REMUS ANDREI si SANDOR CRISTIAN!!
SHTEPHY, felicitari draga mea!!! Multa sanatate la toti!
GABITZA, felicitari, sa iti traiasca puii!!!
DANKUTZA, Doamne ajuta sa auzim de bine!
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
laviniablaga spune:
welcome back home SHTEPHY si IUSTIN
GO DANKUTZA!!!!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
simina_kin spune:
Laurairina nu stiu daca este devreme sau nu , pedi mi-a zis ca-i pot da sa guste mar , para (chiar si mandarina,da asa ceva nu incerc). Nu am de gand sa repet figura, a fost doar o curiozitate, da am vazut ca i-a placut la nebunie
Luni ne ducem la control si vaccinat si o sa vedem ce mai zice pedi in privinta 'gustatului"
Daca vreti , ma puteti vedea www.youtube.com/watch?v=eW12lj_AzMU" target="_blank">"vorbind" cu buni si mami
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
strumfy_12 spune:
Salutare la toata lumea!!!
Monis nu incurci personajele...as pune si poze cu burtica dar nush de ce tot aman...
Miany mc ca te gandesti la cei "disparuti" dar nu avem noutati... abia vineri mergem la dr. Majoritatea ati nascut... aveti probleme cu colicii...sper sa treaca repede la toti bebeii, si tot asa sa treaca si restul problemelor, iar noi inca stam la dospit... deci inca nu va utem ajuta cu sfaturi...doar citim... ne bucuram pt fiecare bebe venit... si asteptam sa ne vina si noua randul..
Va pup pe toate!!!
Dankutza ai sa vezi ca o sa fie bine...
Bun venit Dragos si Eva!
36+
laviniablaga spune:
SURPRIZA
sper sa va placa
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
laviniablaga spune:
astept si fotografiile celorlalti fulgusori... sa ii adaugam la colectie!
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
DianeAli spune:
Dankutza suntem alaturi de tine,curaj! o sa fie bine
HAI DANKUTZA!
De Doris si Cosmynik se stie ceva??
Floricik,Monica... ufff..numai rabdare..da io m-am saturat!
39+ Lorin Edward
simina_kin spune:
wow Lavi ce frumos !!!!!
Meriti multi
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
dienutze spune:
Pup fetele!
Stef, bine ai revenit! Recuperare rapida si copilasi cuminti si sanatosi!
Dragos si Eva bine ati venit acasa! Sa cresteti mari si sanatosi!
Sunt pe repede inainte acum, raspund doar Dankutzei, cu scuzele de rigoare.
La mine lapticul, de fapt colostrul care a tinut cam 3 zile, a fost din seara nasterii. Ii dadeam eu san, dar primea si completare cu seringa la "gradinita", cum ii ziceam camerei cu bebelusi, unde a fost tinuta pana am fost capabila sa o ingrijesc singura.
Am baut ceai fares de lactatie imediat cum am iesit din operatie si multa apa. Se poate bea din sticle de jumate, am avut pat care se ridica. Ia totusi si un pai cu tine.
Eu nu am avut scurgeri din sani inainte si totusi am avut lapte din seara aia.
Cu sutienul m-am prins abia in ziua in care m-am ridicat, a doua zi. Cred ca e util sa il ai la tine. Nu cred ca poti intra cu el in operatie ca sa il ai pe tine seara.
Neaparat!!!! Nu ridica capul 3-4 ore, incearca sa nu prea misti mai deloc. Eu am avut dureri de cap, dar trec si alea.
Mi-a mai folosit f f mult, la ridicatul din pat a doua zi, ca mi-a bagat in perfuzie inainte un calmant. A fost mai usor. Inainte incercasem fara calmant...cam horor, dar se putea.
Neaparat cand zic ei sa te ridici sa faci tot posibilul sa te ridici. Eu am asteptat sotul caci mi-a fost teama doar cu infirmiera care era fix cat piciorul meu. Dupa ce te ridici, incearca sa faci miscare cat de multa, te recuperezi instant.
Eu iti zic si cum a fost cu banii, dar cred ca e irelevant, tine mai mult de spital si vad ca ti-a raspuns cineva care a nascut acolo.
La mine s-au prezentat toti inainte, adica au venit pe rand in camera cu diverse pretexte: daca am alergii etc. Atunci am dat banii, iar doctorului i-a dat sotul dupa operatie cand a intrebat cum sunt eu si bebe.
Am defilat in camasa lor de forta.
Asa cum s-a mai zis, f utile sticlele la jumate cu apa.
Eu am mai avut si mi-au folosit aleze de la happy, un bax de 5 bucati.
Cand pleci la sala de operatie pune-ti in picioare sosete mai grosute. Eu am pus si am scapat de vestitele frisoane. Chiar daca inainte muream de cald.
Si nu in ultimul rand (ma repet): incearca sa dormi in noaptea asta! Eu nu am reusit sa dorm in maternitate si m-am resimtit dupa.
Daca imi mai amintesc ceva iti zic.
Pup fetitele!
Fug acum.
Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)
Lalu_79 spune:
Lavi, asta da surpriza, multumim!!!!!
Dankutza, tinem pumnii pt maine!La ce mamica are, sigur va fi bine amazoana ta, e o luptatoare!
LA MULTI ANI LUMI!!!!
Ramonika, Gabitza,Shtephy, bun venit acasa!!!