Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hai Dankutza!!!Mult curaj!!!

Ma voi gandi la voi,va fi bine.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lavinia si multi ! Daca ai avut timp sa ne faci asa surpriza frumoasaaa, inseamna ca Rareshelu nu te solicita asa taree

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Simonette sti de belea

Scumpa mea Stefy ce ma bucur ca ai timp de forum, parca prinde viata cu postarile tale.Nu ma supar, n-am de ce, la urma urmei fiecare mamica face ce vrea , asculta sfaturi si pune in practica ce vrea. Faza cu marul a fost doar asa, o idee, da asta nu inseamna ca o sa probez toate cele

Hai Dankutza

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

hello again,

Stephy - bine ai nascut:)
Dankutza, tin pumnii maine
Lavi- supeeeer

Vorbind de medicamente, vad ca ati incercat multe medicamente anticolici. Eu sunt naiva sa consider ca problema ne ocoleste inca? Eu am probleme cu balonarile, tocmai de aceea tin un regim initial fara legume si fructe crude,excitante, muraturi. Recent, am inceput sa introduc cate un mar sau morcov crud pe zi, ca sa mananc si eu ceva fibre.
Adica Maieutzul meu nu isi freaca piciorusele. Este mai agitat seara, dar o pun pe seama acumularii de tensiuni si emotii diverse din timpul zilei; dar eu astept dovezi clare. Eu nu am incercat inca nici un medicament.

Alte intrebari:
1. a fost vreun pitic diagnosticat cu stridor laringian? initial, la maternitate, m-am speriat, inspira foarte zgomotos si imi parea ca nu are aer. Mi s-a explicat ca e de la rigiditatea laringelui, pentru ca este imatur (laringele, nu bb-le) si ca dispare dupa un an. Deja mi se pare mai bine. Bb inspira mai zgomotos doar cand e infometat.

2. Mie pediatra mi-a spus si a insistat ca vom incepe Vigantolul la 1 luna, nu la 7 zile cum se recomanda. Fiind ok si la termen, asa imi recomanda. Inainte de a lua vigantolul, bebelushii aveau spasme/ tremor date de lipsa de calciu? Inteleg ca vor fi pana la 3 luni. Voi ati observat ameliorari dupa vigantol, in cazul in care initial aveau spasme, tremurat al barbiei, picioruselor?

3. Cum este cu cascatul? Asta, daca este foarte frecvent (mai mult de 3 cascaturi in 10-15 minute cf. Capraru), poate fi de la o suferinta neurologica. Dar, de cele mai multe ori este dat de o problema digestiva. Iar Mateiutz al meu casca dupa masa. Nu imi fac griji, just asking... ai vostri cat de des casca?

In rest, avem deja un kg luat, peste 4.600, bebe doarme bine noaptea si pare sa aiba chiar un program neimpus , desigur. Se trezeste la 3 si la 7. Pe la 2 saptamani se trezea o singura data, pe la 4. Mi s-a parut foarte mult sa stea nemancat 5 ore. In aceeasi perioada am vazut o pata roz pe scutec si pediatrul mi-a explicat ca e de la deshidratare. Atentie, deci, nu ar trebui lasat prea mult nemancat daca eset alimentat exclusiv la san. O pauza de 4-5 ore este prea mare pentru bblusii mici, repet , daca nu primesc altceva decat san.

PUP si sorry pentru pauza, am avut si eu momente de clacare. Acum am inceput sa anticipez nevoile piscotzelului meu.

Mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Am impresia ca ma credeti obsedata sexual

Hai ca ai fost tare la faza asta!!!
Noi te invidiam ca mai poti, si tu crezi ca noi gandim asa ceva???? off offf...hormonii astia de gravideala...

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Simonette esti de belea

Scumpa mea Stefy ce ma bucur ca ai timp de forum, parca prinde viata cu postarile tale.Nu ma supar, n-am de ce, la urma urmei fiecare mamica face ce vrea , asculta sfaturi si pune in practica ce vrea. Faza cu marul a fost doar asa, o idee, da asta nu inseamna ca o sa probez toate cele

Hai Dankutza

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

hello again,

1. a fost vreun pitic diagnosticat cu stridor laringian?
a mea nu, habar nu aveam si de asta..

2. Mie pediatra mi-a spus si a insistat ca vom incepe Vigantolul la 1 luna, nu la 7 zile cum se recomanda. Voi ati observat ameliorari dupa vigantol, in cazul in care initial aveau spasme, tremurat al barbiei, picioruselor?
brr..nu am observat decat poate de vreo cateva ori miscari putin mai tremurate la manutze, dar nu cred ca erau spasme..cat despre Vigantol, noua ni s-a recomandat Vitamina D3, si sa ii dau cate 2 picaturi din ziua a 10.

3. Cum este cu cascatul? Asta, daca este foarte frecvent (mai mult de 3 cascaturi in 10-15 minute cf. Capraru), poate fi de la o suferinta neurologica. Dar, de cele mai multe ori este dat de o problema digestiva. Iar Mateiutz al meu casca dupa masa. Nu imi fac griji, just asking... ai vostri cat de des casca?
Nu stiam de astea cu cascatul...nah ca am ce urmari de acu, cu paranoia mea..Sincer, casca normal, nici prea des nici prea rar..Dar e simpatica rau cand casca

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

FELICITARI DORIS

HAI DANKUTZA

ITI TINEM PUMNII DANKUTZA!!!!!!!!!!SA-TI FIE SANATOASA PRINTESA!!!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

simonette nu te consideram obsedat exact cum a zis laura te invidiem. eu cum spuneam mai devreme tot trag de sot dar degeaba. ii e o frica ca poate pati fi-su ceva incat nici o sansa sa fac ceva cu el.seara il mai iau in brate sau sunt cu burta pe langa el se da mai departe de mine sa nu il turtesc pe ala micu.de-abia astept sa vad cum o sa fie cand o sa vina pe lume bebe robert.oare tot asa
speriat???

38 + Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

La multi ani Lumi si multa sanatate si fericire alaturi de ai tai

ramonika bine v-ati intors acasa!

michelle noi facem bine, calin e cam gelos, si el scuipa, adica improasca stropi, ca nu stie sa scuipe la propriu cred ca se va obisnui in curand cu surioara, sau sper

dankutza sunt sigura ca va fi totul bine, minunea ta va recupera super si sigur nu va avea nicio problema bravo pentru instinctul de mama

Hai Dankutza!

myrella, intr-adevar nu exista lapte prost, ai grija sa goleasca bine un san inainte sa treci la urmatorul, laptele consistent e la sfarsit. sper sa reusesti

shtephy bine ai revenit acasa asteptam povestea si poze

lauradi bine v-ati intors acasa am vazut pozele, e o super frumoasa domnisoara iar ducu e foarte tandru

monica_80, eu zic sa nu faci cezariana daca nu vrei, doctorul nu poate sa iti impuna asta. daca nu vrea poti lua in considerare sa il schimbi

bine ati venit pe lume dragos si eva, felicitari mami gabitza

lavinia wow ce frumos a iesit , felicitari

bine ai venit bebe matteo, felicitari mami doris

coquelicot si eu am probleme cu balonarile, de ex de la cartofi dar ii pap totusi ca mine sunt de baza, de fapt mananc de toate cu exceptiile binecunoscute, ca nu ma pot abtine, parca as fi gravida..bine ca bebita nu se resimte inca, sa vedem mai incolo. a mea casca, de ex a cascat acum cand s-a trezit, dupa ce a papat, dar nu am urmarit cat de des. vigantolul il incep azi in ziua 14, asa mi se spuse la maternitate. bravo pt kg luate

la multe lunite Remus si Sandor!

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput