Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca
LA MULTI ANI!
Lumi sa traiasca , LA MULTI ANI!
Lumi draga, tot binele din lume sa vina la voi in casa, sa te bucuri toata viata de minunea ta de fetita, in sanatate si bunastare. Multi pupici de la noi .

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

SHTEPHY bine ati venit acasa si "acasa" (pe forum). Refacere cat mai grabnica sa ai, multa papica pentru Iustin, multa energie pentru printesita carliontata si numai bucurii alaturi de ei. Sa va traiasca comorile sanatoase! si pupici multi .

Ramona,

Mergi la inceput

LAVI si multumesc de cadou. Eu il consider cadou de Mosu'. Se pare ca ti-a priit somnul de azi noapte. Pupici si la Rareselu cuminte si frumos foc.

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

FELICITARI DORIS !

BINE AI VENIT MATTEO!

HAI DANKUTZA!!!

Floricik 40+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Si asa cum ar fi trebuit sa incep, BUNA SEARA si de la mine .
Eu de cateva zile abia am apucat sa va mai citesc, asa printre mulsuri si urlete. Am avut probleme cu lapticul, care am crezut ca a disparut de tot. Eu care scoteam dintr-un san cu usurinta 150 ml, am ajuns sa nu mai scot nici 30 dupa chinuri de muls. Se pare ca supararile au avut efectul de a-mi alunga lapticul. Dominic sugea putin si plangea mereu cu sanul in gura si eu credeam ca nu-i mai place sanul meu, sau lapticul si de fapt el plangea ca nu mai era si eu nu mi-am dat seama. AM stat 2 zile asa, pana cand sotul m-a vazut ca eram terminata de la atata supt si urlete si a zis sa ma mulg si sa ii dau cu biberonul si sa vedem cat suge, sa ne dam seama daca se satura sau nu si atunci am avut surpirza sa vad ca e pe sfarsite cu laptele. Am reinceput cu ceaiuri la greu si acum s-a mai marit productia si sper sa fiu in stare sa o mentin.
Alaltaieri Dominic a primit un bibe de Milupa si ieri 3 deja, dar azi am reusit sa ne descuracm cu sanii mei (pana acum). De-as putea sa nu mai bag in seama atatea si sa nu ma mai stresez ce bine ar fi pt mine. Nici riduri, nici dureri de cap, de stomac si as avea si copilul satul, dar daca nu pot....asta e.
De maine o sa dispar de tot de pe forum, pt ca mama trebuie sa mearga acasa sa faca parastas de 3 ani pt tata si am hotarat sa mergem si noi cu ea, in speranta ca acolo nu o sa mai am stresul cu mine (SOACRA) si o sa revenim luni, dar cred ca fara mama. Sper sa o corup pe sora-mea sa vina ea la mine o sapt macar, nu pt a avea grija de Dominic, ci pt a sta de vb cu mine si sa imi mai ia si mie o paine macar, daca ramanem curand fara tati.
Va pup pe toate si sper sa aud numai de bine saptamana viitoare de la voi (ca nu o sa am acces la net acasa).

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Shtephy ce mult ma bucur ca ai un pic de timp pt forum.
Simonette degeaba incercam noi diverse metode pt a naste...bb nu vor sa iasa la aer Fetitza mea cred ca a aflat ca nici presedinte nu avem, e criza, afara e frig, etc...mai sta un pic

Floricik 40+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor
SHTEPHY felicitari si sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa creasca mare si sa va bucurati de el. Imi pare rau ca intru foarte rar pe forum si nu am stiut ca ai nascut ca sa pot sa iti fac si eu galerie.
DANKUTZA nastere usoara.

Nastere usoara fetelor care urmeaza sa nasca, va zic de pe acum ca nu stiu cand o sa mai am timp sa intru, iar fetelor care au nascut felicitari si sa va bucurati de bebelusi.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANKUTZA ce bine ca acum macar stii cum sta treaba. Iti doresc sa fie totul bine si sa fiti sanatosi.

STEPHY bine ai venit acasa!!!! Sa ai laptic bun, sa creasca IUSTIN mare.

SIMONETTE...nu esti obsedata...Orice gravidutza face ce considera ca e mai bun pt ea si bebe.Te pupic

RAMONAC bine ai revenit

SIMINA am vrut sa iti vad si eu galusca dar se deschide o pagina pe youtube cu alte chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS sunt bine. Va citesc mereu si traiesc alaturi voi emotiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

HAI DANKUTZA!!!

off mai RamonaC, tu de cate ori dispari de pe forum, mereu patesti cate ceva!! , sa te refaci sufleteste, sa ai mult laptic, si sa te intorci in forta pe forumache!

Noapte buna la feti! io o tai..la dormitor, da nu stiu daca si apuc sa dorm ceva cu rechinasa..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput