Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineta

Multumim de cafea. Si noi am avut o noapte in limitele normale de dinainte de criza de plans de zilele trecute. Inca ne doare burtica.... dar maraim cum faceam si inainte .... timpam putin si rar. Sper ca a trecut

Noi avem o alta problema: sughitul. Bebe meu are reprize dese de sughit... mai pateste cineva asa? Povestea cu: e de la frig... o exclud... e prea cald in casa oricum... sunt 24-25 gr constant.

Lavi, hm... ce spui tu de hormonei? ce limba vorbesti? Cum se face asta? ca eu sunt nfhh de muuuulte luni... asa incat...nici nu mai tin minte cum si ce se face. Deci la voi s-a deschis sezonul....

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ionela - si a mea sughite destul de des (sughita des si in burtica). si mai si stranuta uneori... dar ieri cand a venit medicul de familie in vizita cica e destul de infofolita, si mi-a recomandat sa nu o mai imbrac asa tare. deci probabil nu are legatura sughitul cu frigul. la noi in casa sunt 23 grade.
Capraru zice ca e normal ca bebeii sa aiba manutele si piciorusele reci, important e sa fie pe piept calzi.
eu is vhiauna de somn, desi dorm noaptea cu 2 reprize de alaptat, dar in total se strang macar 8 ore de somn, insa tot mi-e somn.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatza
Lavi, am baut cafea de la tine de atatea ori si tu acuma spui ca e decof???

Andre_lina - bine ai ajuns acasa cu bebe Tudor!
La noi a mers Infacol.

Ali - felicitari pentru vestile bune si sanatate! sa treaca repede ochisorii.

Dymomo - vai ce povestesti tu acolo . Pai in comparatie, Filantropia pare cuibul alaptatului la san. Asistentele de la lauze te mulgeau, dr neonat spunea f clar: fara completare cand ajungeti acasa, majoritatii mamicilor etc etc... Poate ar fi mai bine sa uiti statul ala in spital.

rgagapie - ce bine a luat fata in greutate. Lasa ca vezi ca sfasitul lunii cat a luat total, ca nu ia constant in fiecare saptamana... acum nu e cazul sa te stresezi ca e 'prea mult'

DianaR sa stii ca e doar vina mea . Eram ieri prea obosita si am citit aiurea primul tau mesaj. Felicitari pentru concurs! Sa-ti traiasca fotomodelele (mie-mi place mai mult poza 4 . ca senzatie...)

Monica - bine ca ai luat o hotarare ca sa nu te stresezi. Totusi eu, pentru linistea mea, as intreba doctorul 'de ce?' Parerea mea... (eu accept mult mai usor sa fac ceva daca mi se explica ratiunea din spatele actiunii)

Dienutze - astea-s vesti bune de la [d]Dankutza, nu? Cred ca o sun si eu azi sa vad cum e...

Lavi - siesc?!? Intr-un fel si eu balesc , dar doar in felul teoretic, ca organic.... ciuciu. Sa va fie de bine!

Ionela - eu il pun 2 minute la san cand sughite prea cu forta. Iar de multe ori ii trece repede si fara supt.

Ramonika[/b] - si eu am intrebat pediatrul la prima vizita de stranut si mi-a raspuns: "Doamna, stranuta ca e si el om"....

La noi sunt 23 de grade in casa si copilul e in salopeta cu piciorus si fara nimic pe cap, de cand am venit de la spital. Si intr-adevar, de multe ori e rece la maini. Ma intreb cand le-o trece raceala asta la extremitati...

Ma duc sa-mi fac o cafea adevarata!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata!
Noi raportam o repriza de plans cu tipete, am crezut ca ajungem la urgenta! Intre 1.15 si 1.30.
Un sfert de ora a durat si a facut caca muuult!
A fost groaznic! A urlat mititica! Cred ca am albit si restul de cap care mai avea pigment.
Noi banuim ca a fost de la infacolul tinut in casa, nu la frigider. In casa reusim performanta de 26 de grade, nu stiu de ce nu o tin mai putin!
Aruncat infacol!
Azi noapte nu i-am mai dat nici espumisan de colici si mi-a dormit!
Cred ca a fost rupta. Of!

Ionela, si a mea sughite cam in 3-4 reprize in 24 de ore. Nu stiu de la ce.

Lavi, avem si noi nevoie de o schema pt eliberare hormoni! Cred ca am si uitat cum e!

Lidia

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Noi avem o alta problema: sughitul. Bebe meu are reprize dese de sughit... mai pateste cineva asa? Povestea cu: e de la frig... o exclud... e prea cald in casa oricum... sunt 24-25 gr constant.

Neatza,

Eu zic ca sughitul e sigur de la digestie. Al meu sughite dupa ce mananca sau daca incearca sa eructeze si nu iese nimic.

Nici stranutul nu intra in categoria frig in casa. Din ce stiu, nu are nasucul curatat bine cand stranuta.

39, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Monis, scuze...dar am divulgat secretul cu cafelutza...pentru ca daca beam cafea cofeinizata...chiar ca nu imi mai dormea Rareshu mic!

Referitor la sughitz...si Rareshul meu are program zilnic de sughitzat...si e asa de dragalash...stai linistita ca nu e de la frig...mie mi-a zis doctorul ca trage aer si de aia sughite...eu il scap imediat de sughitz cand il pun la san!

Cu privire la eliberarea de hormoni...s-a produs asa devreme pentru ca eu am nascut cu cezariana...ca daca era sa nasc natural...nu eram asha curajoasa...oricum..am vb cu o alta mamica, una care a nascut natural, dar care a fost cusuta si alte chestii si a zis ca la faza cu siecsu...a simtit prima oara dupa nastere...la fel ca prima data...ever...intelegeti voi...

Pana acum m-am rugat de Rareshel sa faca kk...saracu` are repriza de plans pana face...da partzuri din alea zgomotoase...de care se sperie...dar a facut intr-un final si am reusit sa il adorm

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!

Lavi multam de cafea........buna si-asa decaff, nu stiu ce-i faci!!! Si sa va fie de bine"actiunea" de eliberare a hormonilor

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Buna dimineatza!

Lavi multam de cafea........buna si-asa decaff, nu stiu ce-i faci!!! Si sa va fie de bine"actiunea" de eliberare a hormonilor

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Multumesc Simonette. Tu cum stai cu burtica!???

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Am o mare rugaminte la voi sa imi spuneti daca dupa o operatie de cezariana ,am inteles ca externarea la Sp.Municipal se face dupa 3 zile,pot sa calatoresc cu masina vreo 300km pana acasa?Sunt din Galati si daca voi naste la Bucuresti nu as vrea sa-mi prelungesc sederea.Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valiburu

Am o mare rugaminte la voi sa imi spuneti daca dupa o operatie de cezariana ,am inteles ca externarea la Sp.Municipal se face dupa 3 zile,pot sa calatoresc cu masina vreo 300km pana acasa?Sunt din Galati si daca voi naste la Bucuresti nu as vrea sa-mi prelungesc sederea.Multumesc!

Sincer 3 zile mi se par extrem de putine! Eu am stat saptamana in spital dupa cezariana...doua zile au durat pana m-am ridicat din pat! Depinde cat de repede te vei reface...si daca calatoresti cu masina, parerea mea e sa rabatezi scaunul si sa nu iti soliciti foarte mult mijlocul!

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput