Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Lidia74 spune:
LAURAIRINA...Apropo de pofta ta de spaghete (daca nu le-ai facut deja)... Fa-ti un sosuletz din rosii proaspete daca nu ai incredere in produsul acela...se face repede

simina_kin spune:
Buna seara.Am intrat putin sa va salut, sa o felicit pe Dankutza pt printesica ei si....altceva nu stiu
, ca n-am citit nimic si nici nu am timp acum
Lidia intr-adevar am facut filmuletele private dupa ce le-am aratat aici , si , desi mi-am luat multe rosii in freza pt unul din ele, le mai postez o data ca sa le poti vedea si tu si, PROMIT CA NU MAI DAU SA GUSTE NIMIC![]()

www.youtube.com/watch?v=UNJMGbbGu6Y" target="_blank">gustam merisor
si
www.youtube.com/watch?v=eW12lj_AzMU" target="_blank">vorbesc cu buni si mami
Ne-am cantarit azi si, fata are 4.600kg

, adik a luat 2.300kg in 6 sapt

![]()
, iar eu am cu 3kg mai putin decat aveam deobicei (adica innainte de a ramane gravida)
.Pentru asta merit o ciocolata![]()
Avem si poze noi la semnatura
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
dienutze spune:
Noutati de la Dankutzul!
Fata are caputul putin mai mare. A iesit ca are infectie cu streptococ B.
Analizele si radiografiile sunt bune!
Parerea mea e ca e f f ok. Cu antibiotic rezolva streptococul, iar disproportia se va duce in cateva luni.
Mica mea minune:
Natalia Oana (16.11.2009)
simina_kin spune:
Am fost si noi la Real si ne-am luat balansoar chicco

, iar maine ma duc sa-i iau o www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/lenjerie-intima-mamma-donna-2/papusa-cocolla-roz-0-luni-1141.html" target="_blank">papusica ca intra la oferta cu 100 lei

fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
floricik spune:
Simina, e o scumpa Maya 
Cum vorbeste ea cu buni.

Monica cand faci 41 de saptamani? 
Fetele, sunt eu
sau in lista e trecut la Dankutza si Larisel 30.10 pt data nasterii la
?
Floricik
40+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 SIMINA ti-am vazut printesica. Tare „mumoasa” e... ![]() Lidia ![]() |
nici la ora asta nu doarme

si stau cu ea in brate ca sa nu planga ca tasu doarme
..sunt cheauna
.si azinoapte am facut planton
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
Lidia74 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
nici la ora asta nu doarme ![]() ![]() si stau cu ea in brate ca sa nu planga ca tasu doarme![]() ..sunt cheauna .si azinoapte am facut planton![]() |
Dragutzele de voi...Aproape toate sunteti nedormite...Va pupacesc. Ma ofer sa petrec si eu o seara, pe rand, cu fiecare bebe ca sa va odihniti si voi.

nov.dec2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Fetele, sunt eu sau in lista e trecut la Dankutza si Larisel 30.10 pt data nasterii la ?Floricik 40+ Maria Emahttp://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Nu esti, eu sunt
laviniablaga spune:
Buna Dimi!
Am pregatit cafelutza asha ca va invit sa o savuram! La mine cafeaua e din aia fara cofeina...dar merge!
Raportez noapte linistita, cu bebe Raresh cumintzel...si cu mine si sotzul in "actziune"...uff...ca bine o mai fost...am eliberat hormoneii!!!!
Am adaugat si pe Tudor de mami Andre_lina in gashka fulgushrilor de pe Picassa!
Am citit ca si Cristinica isi tine fulgushorul in bratze deci FELICITARI CRISTINICA

Pupaceala tuturor!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2