Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!
Raspunsuri - Pagina 18
rgagapie spune:
Buna seara,
Mai greu reusesc sa intru, ca ziua sunt singura si nu vreau sa o las singurica in camera. Am si eu o intrebare, vazand ca se4 vorbeste de cat s-a luat in greutate, Maya a avut la nastere 3.200 kg (nu stiu cat a scazut ca la Arad nu se mai cantareste decat la nastere
) iar azi am primit cadou un cantar electronic si avea 4.300 kg. Are doar 3 saptamani si o zi, deci a pus de la nastere 1.100 kg nu e prea mult
?
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
de
Maya Paula

laurairina13 spune:
Rgagapie, nu iti fa probleme ,e ft bine!! Cred ca ar trebui sa iti faci probleme daca nu ia in greutate..![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Monis, . Stai linistita, nu-i nici un bai. Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)& Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
Pai nu de bai, dar linkul duce la multe pozici si nu stiu la care sa votez.
Da un link mai clar pls

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Rgagapie, nu iti fa probleme ,e ft bine!! Cred ca ar trebui sa iti faci probleme daca nu ia in greutate.. pozici noi cu rechinas |
Am inteles ca este bine, dar totusi nu e prea mult, a luat 1.1 kg. fata de nastere, fara ce a scazut dupa.

Cu mancatu ma termina sta si 45 de minute si suge incontinu cu mici pause pentru respirat. O auzi de la 3 metri cum trage
toata ziua ar fi la
si uneori doarme si 5 ore. Normal ca ziua
, noaptea avem program...Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
de
Maya Paula
dana n. spune:
Diana, asa fac. Sunt constienta cat de bun este ptr el lapticul meu.
Monis, asa e...este marisor si are o putere...
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
DianaR spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Pai nu de bai, dar linkul duce la multe pozici si nu stiu la care sa votez. Da un link mai clar pls ![]() ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun ![]() poze de azi de ieri |
Ha
Pozele mele sunt pe 1 si pe 4. de asta va dadeam o bere virtuala la fiecare
si 
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
monica_80 spune:
Buna seara fetelor,
Am aparut si eu in decor, dupa indelungi lipsuri. am mai stat eu si m-am gandit
, am mai fost pe la un dr, pe la altul si am ajuns la concluzia - sunt hotarata- ca daca nu nasc natural pana duminica, duminica fac cezariana. e mai bine asa si pt bebe si pt mine. eu cred ca dr ne suspecteaza de un inceput de preeclampsie, nu mi-a zis sa nu ma sperie, dar dupa intrebarile pe care mi le-a pus cam asta cred ca e si mi-a zis ca nu vrea sa ma chinuie cu incercarea declansarii nasterii si e mai bine si mai simplu si pt bebe asa. de altfel scopul e ca printesa mea sa fie bine si sa nu sufere cu nimic.
DANKUTZA, m-am gandit la tine si la puiul tau. ma bucur mult ca sunteti bine si ca e sanatoasa fetita. micile inconveniente trec repede.
LALU, cat te-a tinut in spital? tu ai facut cezariana, nu? eu eram pregatita pt nasterea naturala, la cezariana nici nu stiu ce mi-ar mai trebui in plus fata de naturala?
va multumesc tare mult pt sustinere.
va 

pe toate!!!!!!!!!!
40+

Dan Mihail