Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!
Raspunsuri - Pagina 21
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valiburu Am o mare rugaminte la voi sa imi spuneti daca dupa o operatie de cezariana ,am inteles ca externarea la Sp.Municipal se face dupa 3 zile,pot sa calatoresc cu masina vreo 300km pana acasa?Sunt din Galati si daca voi naste la Bucuresti nu as vrea sa-mi prelungesc sederea.Multumesc! |
Si eu ca si Lavinia am stat 6 zile in spital, in a 3 a zi eram inca cheauna de dureri de cap/operatie..Si abia ma ridicasem a 2a zi dupa operatie..Bine..e drept ca in masina nu faci nimic..dar doar sa stai intinsa ca sa nu te doara operatia, si sa iti mai faca vreun calmant preventiv inainte de a pleca..zic si eu..
Desi stiu ca la noi au fost mamici care s-au externat fix dupa 3 zile..poate ele si-au revenit mai repede. Mai asteapta si alte pareri!pozici noi cu rechinas
coquelicot spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 [quote]citat din mesajul lui valiburu Am o mare rugaminte la voi sa imi spuneti daca dupa o operatie de cezariana ,am inteles ca externarea la Sp.Municipal se face dupa 3 zile,pot sa calatoresc cu masina vreo 300km pana acasa?Sunt din Galati si daca voi naste la Bucuresti nu as vrea sa-mi prelungesc sederea.Multumesc! |
Ce sa zic, inseamna ca eu am fost norocoasa. Sau, mai bine zis, dupa travaliul ala interminabil,contractii oribile, frustrarea ca nu vor sa imi faca epidurala si ca 'nu ai tu contractii de impins, nu esti dilatata destul', durerile post-operator au fost parfum. Eu am fost operata la 16, am ramas la reanimare peste noapte si a doua zi la 10 m-am infiintat la bebe. Asta te motiveaza cel mai mult sa te ridici! E adevarat ca ma pregateam cu 10-15 minute inainte sa ma ridic din pat, dar in a treia zi chiar am simtit ca e mult mai bine ( ma ridicam din pat in 5 min:D). Nu am cerut extra calmante. Imi dadeau ketoral si nu vroiam sa torpilez bebele. Am avut un singur puseu foarte puternic de durere de cap in ziua a 3-a, cand m-am ridicat din pat, s-a dus insa de la sine.
Cu drumul cu masina, nu stiu ce sa zic, oricum sa faci pauze si sa te ridici, probabil ca nu e bine sa calatoresti cateva ore bune fara sa te misti. Riscul de tromboze e mare.
39, mami de bebe MATEI
coquelicot spune:
Vroiam sa mai zic ceva fetelor cu cezariana recenta sau care urmeaza sa faca: Nu stiu daca e o practica, insa mie mi-a recomandat medicul, dupa ce mi-a scos firele, sa imi dau un un spray anti arsuri,gen teracot, etc, pentru cicatrizare.
Intamplator, farmacista mi-a recomandatsa iau un spray cu propolis, cu acelasi efect cicatrizant.
O fi fost si mana doctorului, clar, insa operatia mea arata foarte bine, e abia vizibila, intrebati doctorul, poate va ajuta.
Aaa, am o alta intrbare pentru cele cu cezariana: aveti taietura verticala sau orizontala?. EU stiam ca cea verticala se facea pe vremuri, eram convinsa ca o voi avea orizontala, sub pliul burtii.
A fost soc sa simt pansamentul vertical, dupa operatie, ma gandeam ca va arata oribil.Insa taietura e f jos, mult sub buric, nu iese din slip, spre exemplu, e chiar ok.
Am primit si explicatia, bebele fiind angajat bine (avea si craniul deformat ca la o nastere naturala), nu putea fi scos altfel.
Aaa, azi avem o luna!!!

39, mami de bebe MATEI
monica_80 spune:
| citat din mesajul lui floricik Simina, e o scumpa Maya ![]() Cum vorbeste ea cu buni.![]() ![]() Monica cand faci 41 de saptamani? ![]() Fetele, sunt eu sau in lista e trecut la Dankutza si Larisel 30.10 pt data nasterii la ?Floricik 40+ Maria Emahttp://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
luni fac 41 sapt
40+
miany75 spune:
Cristinica bine ai revenit !! Sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii!!
Laurairina imi pare rau ca aveti probleme cu ochisorii..
sa treaca repejor; vazut poze-frumoasa foc posesoarea caciulitei de la 'mosu..
Diana R multumim de sfaturi
; felicitari pt.concurs
Dymomo si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare ..nici nu vreau sa mai imi aduc aminte..asa cum ziceam intr-un mesaj anterior,incurajarea alaptatului natural e doar poveste la noi..Sa-ti ajute DD sa ai laptic in continuare!!!
Lavi fericito!! Ce povestesti tu acolo!!!
Chiar ca e cuminte Rareshelu de ati avut timp de siecs!![]()
![]()
P.s si zici ca o sa ma simt ca "fata mare"?!![]()
coquelicot sa-ti traiasca piticul ,sa fie mereu santos si voios!!
Monis frumos pisoiasul
;mi-a adus aminte de Tara..
Simonette tot pe baricade?!
apropo de sughit si noi avem cateva reprize pe zi ,totdeauna dupa mancare ; cica sughitul presupune o iritare a muschiului diafragmatic ...
va
; ma duc sa trebaluiesc ceva prin casa ..totusi...![]()

sau in lista e trecut la Dankutza si Larisel 30.10 pt data nasterii la
?
Maria Ema