Au trecut alegerile, ce urmeaza?
Deci au trecut alegerile, Basescu e din nou presesdinte, ce urmeaza? Trebuie sa numeasca un prim ministru.
1. Basescu numeste pe Negoita si guvernul Boc ramine, sau alt guvern PDL minoritar
2. Basescu numeste pe altcineva de la PDL si se aliaza cu PNL?
3. Basescu numeste pe cineva din PNL cu guvern PDL+PNL
4. Basescu numeste pe Johannis?
5. Alegeri anticipate?
Geoana va fi dat afara de la sefia partidului si inlocuit cu cine?
Antonescu cit va mai rezista ca presedinte al PNL?
Sau se repeta alegerile?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Raspunsuri
Guestus spune:
Copiloi stia mai multe...pe unde o umbla zilele astea? ciudat...ne lasa sa ne dam asa cu parerea aiurea.
xenocid spune:
O sa fie asa:
1) PNL intra in guvern alaturi de PDL. Antonescu spune: "Ajunge Domnule Geoana, ati fost un mincinos. Doar alaturi de Traian Basescu putem garanta democratia in Romania".
2) Intre timp CCR declara alegerile nule si se repeta turul II
3) PNL iese de la guvernare si se realatura PSD-ului. Antonescu spune: "Ajunge Domnule Basescu, ati fost un mincinos. Doar alaturi de Mircea Geoana putem garanta democratia in Romania"
4) Basescu castiga cu 60% - 40%
5) GOTO 1)
sirimie spune:
Am mai citit undeva chestia ca daca se repeta alegerile Basescu cistiga cu 20% in plus. Dar nu inteleg de ce..
Am blog si poze in album
Despre Andrei
loryi1974 spune:
E foarte simplu,Simona,pesedeul a promis liniste si unitate si acum provoaca balamuc intr-un moment delicat al Romaniei.In plus,arunca galeti de zoaie spre diaspora ceea ce nu este normal.Poate ca intr-o zi eu sau tu vom fi in diaspora si poate vom dori sa votam,cu gandul la cei de acasa si la tara noastra.
capcaunul spune:
Xeno, iata varianta 2.0 imbunatatita a programului de guvernare a romaniei:
1) PNL intra in guvern alaturi de PDL. Antonescu spune: "Ajunge Domnule Geoana, ati fost un mincinos. Doar alaturi de Traian Basescu putem garanta democratia in Romania".
2) Intre timp CCR declara alegerile nule si se repeta turul II
3) PNL iese de la guvernare si se realatura PSD-ului. Antonescu spune: "Ajunge Domnule Basescu, ati fost un mincinos. Doar alaturi de Mircea Geoana putem garanta democratia in Romania"
4) Basescu castiga cu +10% fata de iteratia precedenta
5) GOTO 1)
La overflow in pasul 4 pune si tu ceva de bun simt.
ina_nz spune:
ce o sa se intample?
o sa isi ia cu totii vacanta de craciun si o sa se imprastie prin tari straine ca sa se relaxeze dupa campania incrancenata, iar apoi se vor intoarce la facut averi pt ei si pentru neamuri.
Indifierent daca e Basescu sau Geoana tot dracu ala...
Ba chiar Geoana ar trebui sa nu se mai supere atat ca nu a iesit presedinte, are sanse mai mari peste 5 ani iar fi-sa o sa fie exact la varsta cand o sa poata deveni Europarlamentareasa
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina_nz ce o sa se intample? o sa isi ia cu totii vacanta de craciun si o sa se imprastie prin tari straine ca sa se relaxeze dupa campania incrancenata, iar apoi se vor intoarce la facut averi pt ei si pentru neamuri. Indifierent daca e Basescu sau Geoana tot dracu ala... Ba chiar Geoana ar trebui sa nu se mai supere atat ca nu a iesit presedinte, are sanse mai mari peste 5 ani iar fi-sa o sa fie exact la varsta cand o sa poata deveni Europarlamentareasa Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009) |
din pacate ai dreptate
Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!
sirimie spune:
Eu cred ca e o insinuare rau voitoare si gratuita legata de fata lui Geoana.
Deocamdata inca nu avem buget si PDL nu se grabeste cu bugetul. Cred ca pentru ca asteapta sa vada daca se vor repeta alegerile (peste tot sau numai in anumite zone). Daca se repeta, nici vorba de buget inca 2 saptamini. Oare de ce? Pentru ca sint vesti proaste in bugetul ala...
Am blog si poze in album
Despre Andrei