Au trecut alegerile, ce urmeaza?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Simona, bugetul e gata.
Problema este ca Boc, desi abilitat de o prostie anticonstitutionala din parlament, nu poate veni cu el la vot. Nici nu ar fi corect, daca s-ar lucra pe bugetul lui de catre un alt executiv nesustinut si de PDL, ar fi un circ permanent, ar merge din rectificare in rectificare si nimeni n-ar fi multumit. Pana nu avem guvern, nu avem buget, desi vad ca Geoana incearca acum sa dea vina pe boc ca nu da bugetul, impotriva constitutiei. Dar ce mai conteaza constitutia...el umbla cu contestatii, nu ca sa iasa presedinte, ci ca sa nu isi piarda sefia la partid, iar intre timp arunca pisica la altii.
Pe asta l-au votat unii...
Sunt multi oameni pe care-i stimez, si din psd si din pnl, care spun, mai incet sau mai sonor, ca e timpul sa o lase naiba cu circul, ca e tarzior pentru ifose...chiar avem nevoie de actiune.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

E foarte simplu,Simona,pesedeul a promis liniste si unitate si acum provoaca balamuc intr-un moment delicat al Romaniei.In plus,arunca galeti de zoaie spre diaspora ceea ce nu este normal.Poate ca intr-o zi eu sau tu vom fi in diaspora si poate vom dori sa votam,cu gandul la cei de acasa si la tara noastra.

ce dragutz
pāna acum, sustinatorii lui Base spuneau ca ei nu vor "liniste" de-aia dictatoriala, pesedista...
acuma, cānd pesedeii fac galagie, si cānd pedeleii s-au vazut cu sacii īn caruta, brusc vor liniste... ca iaca, Romānia e dintr-odata īntr-un moment delicat"... de luni dimineata, probabil. Pāna acum nu era nici o problema cu RO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

sper sa nu urmeze asta: http://reflectii.webs.com/apps/blog/show/2296947-distragerea-atentiei-de-la-subiect-.

va rog sa nu dati cu rosii. mai devreme am primit si eu link-ul si sunt inca sub influenta a ceea ce am citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
sper sa nu urmeze asta: http://reflectii.webs.com/apps/blog/show/2296947-distragerea-atentiei-de-la-subiect-

Nu va urma. UI din articol este spammerul numarul 1 al romaniei, urban iulian, cunoscut pentru pozitiile sale antiglobalizare, antibancare, antiincalzire, antivaccinare, antipatice si (ant)ilogice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
sper sa nu urmeze asta: http://reflectii.webs.com/apps/blog/show/2296947-distragerea-atentiei-de-la-subiect-

Nu va urma. UI din articol este spammerul numarul 1 al romaniei, urban iulian, cunoscut pentru pozitiile sale antiglobalizare, antibancare, antiincalzire, antivaccinare, antipatice si (ant)ilogice.

...ca veni vorba: niste antispastice pentru neuronul dlui Iulian Urban nu se gasesc? Ca sa nu se chinuie asa non-stop cu gānditul asta...
Omul asta nu are liniste! E tot timpul alert si bransat la 220 volti

bashka, uite ca unii se mai sperie de el, mai ales daca nu stiau dinainte ca exista pe net si un duh nelinistit ca el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

e doar pro-Basescu

si parerea mea e ca vom avea alegeri anticipate -maxim luna martie .

sper ca vom avea macar un guvernulet functionabil pana atunci, altfel ,si asa fragila situatie economica va intra in coma totala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Iulian Urban e un mare timpit. Cum a ajuns asta senator E din tineretul pe care se bazeaza PDL cumva?

Da, si eu cred ca vom avea anticipate. Si sper sa nu mai cistige PDL nici macar 30%.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

[quote]citat din mesajul lui loryi1974

E foarte simplu,Simona,pesedeul a promis liniste si unitate si acum provoaca balamuc intr-un moment delicat al Romaniei.In plus,arunca galeti de zoaie spre diaspora ceea ce nu este normal.Poate ca intr-o zi eu sau tu vom fi in diaspora si poate vom dori sa votam,cu gandul la cei de acasa si la tara noastra.

ce dragutz
pāna acum, sustinatorii lui Base spuneau ca ei nu vor "liniste" de-aia dictatoriala, pesedista...
acuma, cānd pesedeii fac galagie, si cānd pedeleii s-au vazut cu sacii īn caruta, brusc vor liniste... ca iaca, Romānia e dintr-odata īntr-un moment delicat"... de luni dimineata, probabil. Pāna acum nu era nici o problema cu RO...

Nu nu vrem liniste dictatoriala, dar tot timpul a creeat PSD nelinistea in tara , prin demiterea lu'Boc,prin refuzarea a inca 2 ministri prin numirea lu' Johanis si incapatanarea de a fi acesta prim ministru,prin caseta trucata numai de asta s-a discutat inaintea alegerilor iar acum prin incapatanarea de a fi Geona presedinte.
Cum puteti sa sustineti un om care e prieten bun cu Vantu cel care afurat baii sutelor de romani, daca tu ai fi avut bani la FNI si Vantu ti i-ar fi furat tot cu Geoana votai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Sirimie o intrebare daca i-mi permiti:
Daca tu ai fi avut bani la FNI si Vantu ti i-ar fi furat tot cu Geoana votai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui zanabuna

Sirimie o intrebare daca i-mi permiti:
Daca tu ai fi avut bani la FNI si Vantu ti i-ar fi furat tot cu Geoana votai?

ma bag sa iti raspund tot cu o intrebare.

vintu l-a sustinut pe basescu in 2004. atunci era mai bun de-atita ca aliatul lui - basescu- merita votat?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput