Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*
Raspunsuri - Pagina 14
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista gianina poate ar fi bine sa eviti sa ii dai dupa ora 17-18 fructe Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
fructe ii dau la 10- mar copt cu branza si morcov
pepenele galben a fost prima tentativa de fruct crud (ca din ceea ce aveam noi voie mai este doar banana care nu-i place)
la 5-6 ii dau branza amestecata cu sfecla rosie sau dovleac sau cartof dulce sau spanac
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
saby spune:
Dyanna te rog spune-mi si mie pana la urama cum ai depistat ce avea mutzu la stomacel, ca am cam pierdut ceva capitole in urma si nu stiu unde sa citesc si ce i-ai dat sa-i treca??? Si Maia mea face kk moale de mai bine de o saptamana si imi dau seama ca ceva nu e ok dupa consistenta si miros, ea asa e tare voiaosa si nu are alte manifestari, nici febra si nici altceva. Sper sa primesc mai repede rezultatele la coprocultura sa vedem ce are
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Fetelor, aseara am achizitionat din car4 masinuta minune. a costat 250 ron. initial o comandasem pe site la chicco (la 320 ron) insa am renuntat la comanda dupa ce am vazut ofertele de la car4. aveau multe jucarii de la chicco si fisher price(inclusiv catelusul vorbitor care ma enerveaza- chiar am vorbit astazi cu o prietena, si ea mamica de ghiocel, care are acest catel si mi-a spus ca il uraste. Ii declara ca il uraste dar el spune "te iubesc"). mai am de luata scaun nou de masina si ma declar multumita. |
eu am fost gata gata sa o iau de la kidex, tot cu 2,5 mil; dar am renuntat, pentru 2 motive; ii iau antemergatorul de la vtech ca sa se mai deplaseze prin casa; si vreau sa-i iau o masinuta in genul asta, dar si cu pedale; ca oricum trebuie sa-i iau sa aiba si de iesit afara... si asa impusc 2 iepuri odata; am vazut modele ok, potrivite si pentru bebi mai mici, cu ham... si tot dichisul, care pot fi impinse si de parinti, dar la un mom dat sa o foloseasca singur cu pedale;... si evident... unde sa le pun pe toate???????????
sa va zic descoperirea minune in materie de joaca.... elasticul; ii leg jucariile cu elastic de marginea patutului, cat sa ajunga la ele si sa le traga.... e asa de fericit, zici ca cine stie ce i-am facut; avea doar o improvizatie de genul asta, un elastic tras in diagonala peste patut, pe care pusesem zdranganele de-ale lui; acum am mai legat si altele, cu jucarioare pe ele... e incantat; FOARTE IMPORTANT!!!!! seara sa le strangeti pe toate, sa nu-i ramana nimic legat in patut sau unde ar putea ajunge el!!!!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
pisigri spune:
Ilinca, vei fi dezamagita, e super banala freza, nu are nimic special, nici macar nu pot sa ma laud ca a iesit aiurea
Saby, mutzu a avut rotavirus si la ei a fost naspa, caca cu singe etc. Deci...nu cred ca e asta. Zic si eu, pina vine Diana sa te lamureasca !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
citat din mesajul lui saby Dyanna te rog spune-mi si mie pana la urama cum ai depistat ce avea mutzu la stomacel, ca am cam pierdut ceva capitole in urma si nu stiu unde sa citesc si ce i-ai dat sa-i treca??? Si Maia mea face kk moale de mai bine de o saptamana si imi dau seama ca ceva nu e ok dupa consistenta si miros, ea asa e tare voiaosa si nu are alte manifestari, nici febra si nici altceva. Sper sa primesc mai repede rezultatele la coprocultura sa vedem ce are Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
saby, noua la analiza ne-a iesit rotavirusul; dar e analiza separata de coprocultura; la copro nu a iesit nimic, chiar daca eu ma asteptam sa se complice si cu ceva bacterian; si mutzu a fost f rau, adica caca cu sange din ora-n ora, mult sange si mucus; miros... nu avea, ca nu prea apuca sa digere nimic; la cum descrii tu acolo pare sa fie mai degraba ceva bacterian, si o sa-ti iasa la copro; de cate ori pe zi face??????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
saby spune:
citat din mesajul lui pisigri Ilinca, vei fi dezamagita, e super banala freza, nu are nimic special, nici macar nu pot sa ma laud ca a iesit aiurea Saby, mutzu a avut rotavirus si la ei a fost naspa, caca cu singe etc. Deci...nu cred ca e asta. Zic si eu, pina vine Diana sa te lamureasca ! If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
DA partea asta am prins-o, cand era saracuta Diana inebunita ca nu stia ce are mutzu, dar nu am mai apucat sa citesc ce s-a intamplat dupa.
Of cred ca am accesat situl astora de la Medlife de asi de dimineatade cel putin 20b de ori inasteptarea rezultatelor
saby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
saby, noua la analiza ne-a iesit rotavirusul; dar e analiza separata de coprocultura; la copro nu a iesit nimic, chiar daca eu ma asteptam sa se complice si cu ceva bacterian; si mutzu a fost f rau, adica caca cu sange din ora-n ora, mult sange si mucus; miros... nu avea, ca nu prea apuca sa digere nimic; la cum descrii tu acolo pare sa fie mai degraba ceva bacterian, si o sa-ti iasa la copro; de cate ori pe zi face?????? diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni cum am venit pe lume |
Pai cel mai mult mi-a facut de 5 ori, dar la noi e foarte mult ca ea normal nu facea de mai mult de 2 ori pe zi si asa cam de consistenta plastilinei, acum face aproape de fiecare data cand mananca cat de cat mai bine, adica daca la o masa nu bea decat vreo 60ml de lapte, da cate un partz cu kk, daca mananca mai mult de 100 de ml face ceva mai mult si asta cam in 15 minute dupa ce a mancat. Doar noaptea nu face, dar dimineata dupa mesele de noapte umple pampersul.
Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui saby
DA partea asta am prins-o, cand era saracuta Diana inebunita ca nu stia ce are mutzu, dar nu am mai apucat sa citesc ce s-a intamplat dupa. Of cred ca am accesat situl astora de la Medlife de asi de dimineatade cel putin 20b de ori inasteptarea rezultatelor Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
suna direct la laborator si roaga-le frumos sa-ti spuna rezultatul; spui nr bonuletului
eu am rezolvat asa de multe ori, nu am mai asteptat ora 2
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
saby spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gianina34
suna direct la laborator si roaga-le frumos sa-ti spuna rezultatul; spui nr bonuletului eu am rezolvat asa de multe ori, nu am mai asteptat ora 2 Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
A pai dupa bon abia maine cel devreme ar trebui sa fie gata, dar eu incerc ca poate totusi aflu mai repede ca si alta data s-a intamplat sa afiseze mai devreme decat scria.
millie spune:
La multi ani Andrada Teona,Maria,Mihnea,Vlad Ioan
LA multi ani BogdanMonica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni