Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(68)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_mario spune:
Fetelor parca larisel urma sa ne scrie luni(ieri),sau m-a lasat pe mn memoria?eu zic ca maine sa o sunam sa vedem ce se intampla![]()
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Lorex, cred ca n-am explicat eu bine. N-are nici o legatura nu doar cu dealurile (pe care ziceai tu ca n-o sa nasti) ci cu nasterea in general. Deci acest vaccin te protejeaza pentru infectiile de atunci cand o sa iesi cu copilul la groapa cu nisip (de exemplu) nu de conditiile din sala de nastere.
Oricum vaccinul nu e obligatoriu, ba chiar a zis cineva ca nu mai avea doctorul si i-a zis sa-si cumpere. Dar nu mai retin cine...
Si inca o chestie care mi-a zis-o doctorita, apropo de nascutul pe dealuri, citez "draga, tu crezi ca o femeie care ajunge sa nasca la camp sau in sant merge lunar la consultatia medicului de familie?". Ce sa zic? M-a inchis.
34+
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Mamidepuiuti, ce chestie, nu m-as fi gandit ca un nume asa de pur si simplu poate naste rautati. fetelor sa-i mai pun un nume cu T?Lorex mie imi place Tania si Teodora. Tania parca e prea apropit de Tana, o sa ne intelegem cam greu cand vom fi strigate Dar Teodora: Maria Teodora suna bine. Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria |
Tana e foarte frumos. Suna tare bine impreuna Maria Teodora.

Acum
33+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lucia2000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
si abia acuma ne spui de site-ul asta???? ![]() e super! si am gasit si ceva ce cautam demult ![]() 28+ ....9 kile ![]() AMR....22 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
Ce cautai de mult si ai gasit aici?
Eu am multe produse luate de aici si sunt supermultumita de ele.
Insa acum le-au scumpit f mult fata de preturile din primavara.
32+
Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
cris_mario spune:
cristies...foarte ok explicatia ta...iti multumesc ptr k eu chiar nu stiam de ce acest vaccin este necesar

Andreea
28+
cristies spune:
Lillyka, trecem pe prima pagina programarea pentru luni?
Majoretele le tin in joc de glezne pana cand ne anunti tu.
34+
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Lilyka naste vineri sau luni? OMG...she's next? Iar morcovei? ![]() Uff..ma iau transpiratiile... Eu stau si ma uit cu mare drag la burticutza mea cum se misca cand intr-o parte, cand in alta... parca-i un meci de box inauntru...imi imaginez cam cum e la Larisel,...oare cum se descrca doua intr-o camera? nu se cearta? :Pchiar...larisel nu a raportat nimic inca, nu? 28+ ....9 kile ![]() AMR....22 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
Lorex, si a mea se misca in toate directiile. Face valuri si isi ridica fundul....

Apoi misca picioarele in partea dreapta, parca ar fi o bila 
E comic rau. 
Acum
33+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cristies spune:
Tana si eu zic ca trebuie un nume in traditia familiei
. Si daca accepti o sugestie Teresa era pe lista mea la fetite (si mai era Tiffany, dar cine ma auzea cu numele asta zicea ca nu e frumos
).
34+
cris_mario spune:
si bebica mea este foarte activa in ult perioada,pot spune exagerat de activa
,ceea ce ma bucura,inainte misca doar knd ma intindeam..akm tot timpul face valuri(dar din alea de vreo 3 metri)![]()
Andreea
28+
cris_mario spune:
si mie tot Teresa imi place
Andreea
28+