Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(68)
Raspunsuri - Pagina 20
lorex spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Ce cautai de mult si ai gasit aici? Eu am multe produse luate de aici si sunt supermultumita de ele. Insa acum le-au scumpit f mult fata de preturile din primavara. |
o masina de curatat scame.
si deci sunt bune..deci sunt reconditionate calumea...ce fain, nu stiam ca exista magazine din astea...
28+ ....9 kile

AMR....22 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
cris_mario spune:
haideti fetelor k astept sa faceti cap nou ca sa ma culc.....sa am maine de recuperat doar de la un cap![]()
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Cris_mario, ma bucur ca ti-am fost de folos.
Danyelana, am inteles ca acest vaccin se face (acolo unde sistemul sanitar e pus la punct) de 5 ori in viata - pentru ca efectul dureaza 10 ani. La noi se face cand ai doua luni si dupa aceea... cand mai apuci.
Cred ca ar trebui sa ne bucuram ca bebele acum se agita si se zbantuie. Cand o sa fie afara o sa faca toate acestea si zgomot in plus.
. Eu sunt asa ca am vazut la cabinet unul care zbiera din toti plamanii (dupa vaccin).
34+
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Tana si eu zic ca trebuie un nume in traditia familiei ). 34+![]() |
Da, da si la mine pe lista este, doar ca e cu z, Tereza, dupa maica Tereza.
Merci Cristies de explicatiile cu vaccinul..
stiu ca atunci cand eram mica si ne taiam in ceva suspect ne ducea atunci imediat la doctor si ne faceam vaccinul...deci se poate face la nevoie, nu?
nu tre sa injectez musai..poate nu va fi nevoie..
28+ ....9 kile

AMR....22 de zile pana la urmatorul eco
lorex spune:
V-am zis eu ca umplu un capitol ![]()
Bine, recunosc, nu dati...m-au ajutat fetele ![]()

28+ ....9 kile

AMR....22 de zile pana la urmatorul eco ![]()
pufuleti2010 spune:

Poftiti la un nou capitol! 69

Sa fie plin doar cu vesti bune si umplut cat de repede!
coco_79a spune:
Fetele...e cineva din Constanta? Sunt si eu o viitoare mamica de pufulet de februarie (poate sfarsit de ianuarie) si...sunt cam pierduta in spatiu! Anyone?
Pt. voi:

).