Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

www.choicebrand.ro/statii-de-calcat-cu-aburi/statie-de-calcat-cu-aburikenwood-ic200_1319.html" target="_blank">Aceasta este statia mea de calcat. chiar de aici am si luat-o si sunt f mutumita de ea. Eu insa am dat 110 lei pe ea. Intre timp s-a scumpit.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

ce rau imi pare ca n-am prins...era cumva emisiunea Traieste sanatos?

28+ ....9 kile
AMR....22 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Din ce am observat toate emisiunile Traieste sanatos pot fi vizualizate www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos" target="_blank">aici. Banuiesc ca maine vor posta si emisiunea de astazi.

Raluca Emanuela 30+ Sara Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana.....asa este,abia astept sa vad cum se vor intelege toti 3:un,un si o sper sa nu stau toata ziua

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Lilyka naste vineri sau luni? OMG...she's next?
Iar morcovei?
Uff..ma iau transpiratiile...

Eu stau si ma uit cu mare drag la burticutza mea cum se misca cand intr-o parte, cand in alta... parca-i un meci de box inauntru...imi imaginez cam cum e la Larisel,...oare cum se descrca doua intr-o camera? nu se cearta? :P

chiar...larisel nu a raportat nimic inca, nu?

28+ ....9 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Mamidepuiuti, ce chestie, nu m-as fi gandit ca un nume asa de pur si simplu poate naste rautati.
fetelor sa-i mai pun un nume cu T?
Lorex mie imi place Tania si Teodora. Tania parca e prea apropit de Tana, o sa ne intelegem cam greu cand vom fi strigate
Dar Teodora: Maria Teodora suna bine.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

Mergi la inceput

Ms Emanuelle, chiar aucm ma duc sa vad daca o da maine dimineatza in reluare si o dau la inregistrat!

28+ ....9 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

cristies, cris_mario ce super fiare de calcat aveti voi? io am avut multi ani un moulinex, acum am luat un philips, dar la amandoua am problema ca "scuipa" abur cu pete maro de la calcar din cand in cand, cat sa ma enerveze. asta philips a facut asa de la inceput si doar daca ii dau pe abur cu presiune mai mica nu scuipa pietricele

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Eu il am pe www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_tesaturi/Fiare_de_calcat/Tefal/Fier_de_calcat_Tefal_Program_8_Power_Jeans_FV9340" target="_blank"> asta .
Calca vertical fara sa fie statie, adica e mai 2 in 1. Si sincer nu stiu cand se autocurata ca nu lasa pietricele sau praf alb. Mi-a fost recomandat pentru rochita de mireasa care a calatorit...
Si e superbun, dar mie tot nu-mi place sa calc.. Dar mama tare se bucura de el, desi ea are un model cu o generatie mai vechi cred, tot Tefal.

34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

www.choicebrand.ro/statii-de-calcat-cu-aburi/statie-de-calcat-cu-aburikenwood-ic200_1319.html" target="_blank">Aceasta este statia mea de calcat. chiar de aici am si luat-o si sunt f mutumita de ea. Eu insa am dat 110 lei pe ea. Intre timp s-a scumpit.

si abia acuma ne spui de site-ul asta????
e super! si am gasit si ceva ce cautam demult

28+ ....9 kile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Mamidepuiuti, ce chestie, nu m-as fi gandit ca un nume asa de pur si simplu poate naste rautati.
fetelor sa-i mai pun un nume cu T?
Lorex mie imi place Tania si Teodora. Tania parca e prea apropit de Tana, o sa ne intelegem cam greu cand vom fi strigate
Dar Teodora: Maria Teodora suna bine.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

Suna FOARTE bine!!!

28+ ....9 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

tanaion..... super super,imi place foarte mult cum suna impreuna,si chiar ar fi ok sa-i pui al doilea prenume cu T

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput