Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

bea daca m-as inzdraveni sa-mi fac si io poze...dar mai ales un cont in care sa le postez...te-ai simti mult mai bine.....sa vezi ca nu esti singura suferinda de ...burtoza si haine xxxxxxxl.

gratiana eu am spalat hainutele de la sh...cu persil sensitive...pt bumbac la 60 grade...apoi, pt linistea mea le-am mai pus inca o data la spalat cu cele noi...calcat si gata...

33+ LUCA

Second hand. Nu eu vorbeam de asa ceva.

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

cataluta, ce ma bucur pentru tine ca ai gasit tampoane din alea speciale! Nu-i de gluma deloc cu alergiile, eu am o mare problema cu ele, ca fii-mea are fond alergic.

lucia, cred ca depinde si de bebe, la mine nr 1 a sughitat o gramada cand era in burtica, pe cand nr 2 inca nu zice nimic. Ti-au explicat bine fetele cum se simte.

emanuelle, multumim, ma uit si eu acum!

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Si nici nu poti sa iti imaginezi ce urat fac de la ea. ma irit toata zona, si mai ales atunci ma gandesc ca asta mi-ar lipsi...

aaaa si am mai auzit una buna de la vara-mea care a nascut in belgia. Medicul ei i-a recomandat sa dea cu betatina pe absorbant ca sa grabeasca procesul de vindecare. Ea a avut 1 punct de cusatura ca s-a rupt putin. Iar matusi-mea i-a adus din Romania Oximed (bioxidteracor) - spray-ul acela care se da pe arsuri, care cica i-a facut minuni. Se dadea si statea cu zona neacoperita pana se usca putin spray-ul. eu l-am luat deja...numa ca eu m-am dat la arsuri cu asa ceva si cam ustura...asta ca sa nu ma injurati daca va dati cu el .

si Andre_lina cand intri poate ai timp sa imi lamuresti si mie o chestie ca sa imi linistesc piticul ...ziceai ca la mom la care ai avut dilatatie 8-10 si ti-a rupt membranele, ai simtit o senzatie ca de kk - a fost doar senzatia sau au fost dureri ca de crampe la burta. Ca eu sunt fff stresata de ce accidente s-ar putea produce atunci . Da parca nici clisma facuta de vreo doamna de acolo nu prea as vrea sa patesc...
La cursuri ne-au zis ca orice am face e un proces fiziologic si ca se poate intampla beleaua oricum (cu sau fara clisma...) si ca sa nu ne jenam ca eu vazut ei atatea cazuri ca nu mai conteaza...da parca tot m-as simti de cacao...

Catalutza 30+ Irina

Catalutza, si eu am stresul asta ca s-ar putea ceva pe masa si sa mor de rusine.
Sa inteleg ca ai o verisoara in Belgia? Unde sta si la ce maternitate a nascut daca nu e indiscret.

Acum 33+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanuelle

Pentru cine se poate uita, pe Antena 2 este o emisiune despre alaptare cu dr Ana Culcer.

Raluca Emanuela 30+ Sara Maria
poze

ce lucrushoare faine.............
si tu esti o mamica frumoasa.............
si ati primit si diploma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
feliciitari!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Farmacii DONA sunt acum sper sa gasesc si tampoanele.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze

pai poti sa incerci sa le zici ca vrei sa ti le comanzi la ei. Eu am facut asa cu niste produse de la Help net si mi le-au adus, desi ei nu le aveau la momentul ala pe stoc, dar le comercializau.

poate poti face la fel si tu cu dona.

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am o intrebare pentru fetele care stau mult in pat si nu numai: vi s-a intamplat sa aveti senzatia ca nu puteti respira? Ca mie parca nu-mi ajunge aerul si stau cu geamul deschis aproape toata ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

cataluta, ce ma bucur pentru tine ca ai gasit tampoane din alea speciale! Nu-i de gluma deloc cu alergiile, eu am o mare problema cu ele, ca fii-mea are fond alergic.

lucia, cred ca depinde si de bebe, la mine nr 1 a sughitat o gramada cand era in burtica, pe cand nr 2 inca nu zice nimic. Ti-au explicat bine fetele cum se simte.

emanuelle, multumim, ma uit si eu acum!

Si nici nu poti sa iti imaginezi ce urat fac de la ea. ma irit toata zona, si mai ales atunci ma gandesc ca asta mi-ar lipsi...

aaaa si am mai auzit una buna de la vara-mea care a nascut in belgia. Medicul ei i-a recomandat sa dea cu betatina pe absorbant ca sa grabeasca procesul de vindecare. Ea a avut 1 punct de cusatura ca s-a rupt putin. Iar matusi-mea i-a adus din Romania Oximed (bioxidteracor) - spray-ul acela care se da pe arsuri, care cica i-a facut minuni. Se dadea si statea cu zona neacoperita pana se usca putin spray-ul. eu l-am luat deja...numa ca eu m-am dat la arsuri cu asa ceva si cam ustura...asta ca sa nu ma injurati daca va dati cu el .

si Andre_lina cand intri poate ai timp sa imi lamuresti si mie o chestie ca sa imi linistesc piticul ...ziceai ca la mom la care ai avut dilatatie 8-10 si ti-a rupt membranele, ai simtit o senzatie ca de kk - a fost doar senzatia sau au fost dureri ca de crampe la burta. Ca eu sunt fff stresata de ce accidente s-ar putea produce atunci . Da parca nici clisma facuta de vreo doamna de acolo nu prea as vrea sa patesc...
La cursuri ne-au zis ca orice am face e un proces fiziologic si ca se poate intampla beleaua oricum (cu sau fara clisma...) si ca sa nu ne jenam ca eu vazut ei atatea cazuri ca nu mai conteaza...da parca tot m-as simti de cacao...

Catalutza 30+ Irina

Catalutza, si eu am stresul asta ca s-ar putea ceva pe masa si sa mor de rusine.
Sa inteleg ca ai o verisoara in Belgia? Unde sta si la ce maternitate a nascut daca nu e indiscret.

Acum 33+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Sta in Bruxelles, sau undeva langa da nu stiu maternitatea. Dar promit sa o intreb ca vb destul de des cu ea. A nascut cu un medic romana (o dna dr) ca a zis ca sigur nu o sa mai stie franceza cand o sa aiba dureri .

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

bea daca m-as inzdraveni sa-mi fac si io poze...dar mai ales un cont in care sa le postez...te-ai simti mult mai bine.....sa vezi ca nu esti singura suferinda de ...burtoza si haine xxxxxxxl.

gratiana eu am spalat hainutele de la sh...cu persil sensitive...pt bumbac la 60 grade...apoi, pt linistea mea le-am mai pus inca o data la spalat cu cele noi...calcat si gata...

33+ LUCA

Second hand. Nu eu vorbeam de asa ceva.

32+ (Amaris-Stefania)

poze

ideea nu era de sh...sau haine primite....cumparate etc...am avut senzatia ca tu ai intrebat despre spalatul hainelor....si eu am postat cazul meu ..:)...daca nu tu ai intebat de spalre...scuze...neuronul..sunt gravida

33+ LUCA

Mergi la inceput

decenuela pai si de ce nu indraznesti sa pui poze??????????????????
doamne fereste....crezi ca cineva ar rade de tine?????????
sub nici o forma............
eu chiar as fi curioasa sa vad cum arati:)

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

onitza de ce nu au serbare la gradi? din cauza gripei? iar cu medicamentatia scuze...insa mi-e ciuda pe dr din astia care dau tratament, dupa tratament...fara sa le nimereasca. lasa c poate are noroc paul...si tu pe langa el...ca nu-i placut sa vezi copilul asa.

alexutza ti s-a explicat care e treaba cu placenta de grad 2...eu de ex 2 o am...cu niste calcului....si am citit cu cat e mai imbatranita cu atat bb e hranit mai putin...

nikol si eu cu respiratul la fel. in plus sunt terminata cu narile sunt in permanenta uscate, mai ales noaptea....si eu stau cu geamul deschis..insa...ce sa zic..sa treaca.

33+ LUCA

Mergi la inceput

nicole..da..............mai ales cand stau pe o parte.............
atunci cand simti ca nu ai aer.....incearca sa te intorci ori pe spate ori pe cealalta parte .....incet...........si daca trebuie tine-ti burtica cu mainile...............

cineva a intrebat cum e cadn sughite??????????
pai e asa ca si cum ai sughita tu, dar in interior..........
si este un loc unde se simt miscarile cel mai bine.acolo unde e spatele, sau burtica...............
sunt miscari ale burtii...........niste vibratii la un interval de timp egal.............sau cand mai pun mana, se mai opreste cateva secunde, dar apoi continua............
la mine tine mai mult de 3-4 minute............de ma plictisesc si eu............mai ales cand sughite noaptea..............

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput