Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

emanuelle,ms frumos akm ma uit

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele uitati ce am gasit eu despre tampoanele de care vorbea catalutza.
www.rangali.ro/details.php?categ_id=7&prod_id=157" target="_blank">Astea sunt?
Sau seamana cu ele?

tocmai am cautat si eu pe net despre ele...se pare ca se gasesc in farmaciile Dona din tara...pentru Pitesti erau la o singura farmacie Dona la pretul de 13 lei

-----------------------------------------
32+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

cataluta, ce ma bucur pentru tine ca ai gasit tampoane din alea speciale! Nu-i de gluma deloc cu alergiile, eu am o mare problema cu ele, ca fii-mea are fond alergic.

lucia, cred ca depinde si de bebe, la mine nr 1 a sughitat o gramada cand era in burtica, pe cand nr 2 inca nu zice nimic. Ti-au explicat bine fetele cum se simte.

emanuelle, multumim, ma uit si eu acum!

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Si nici nu poti sa iti imaginezi ce urat fac de la ea. ma irit toata zona, si mai ales atunci ma gandesc ca asta mi-ar lipsi...

aaaa si am mai auzit una buna de la vara-mea care a nascut in belgia. Medicul ei i-a recomandat sa dea cu betatina pe absorbant ca sa grabeasca procesul de vindecare. Ea a avut 1 punct de cusatura ca s-a rupt putin. Iar matusi-mea i-a adus din Romania Oximed (bioxidteracor) - spray-ul acela care se da pe arsuri, care cica i-a facut minuni. Se dadea si statea cu zona neacoperita pana se usca putin spray-ul. eu l-am luat deja...numa ca eu m-am dat la arsuri cu asa ceva si cam ustura...asta ca sa nu ma injurati daca va dati cu el .

si Andre_lina cand intri poate ai timp sa imi lamuresti si mie o chestie ca sa imi linistesc piticul ...ziceai ca la mom la care ai avut dilatatie 8-10 si ti-a rupt membranele, ai simtit o senzatie ca de kk - a fost doar senzatia sau au fost dureri ca de crampe la burta. Ca eu sunt fff stresata de ce accidente s-ar putea produce atunci . Da parca nici clisma facuta de vreo doamna de acolo nu prea as vrea sa patesc...
La cursuri ne-au zis ca orice am face e un proces fiziologic si ca se poate intampla beleaua oricum (cu sau fara clisma...) si ca sa nu ne jenam ca eu vazut ei atatea cazuri ca nu mai conteaza...da parca tot m-as simti de cacao...

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

postez si linkul sper sa nu fie considerat reclama:
www.farmaciiledona.ro/produse/natracare-absorbante-lehuzie-10-I45623" target="_blank">http://www.farmaciiledona.ro/produse/natracare-absorbante-lehuzie-10-I45623

-----------------------------------------
32+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

As comanda si eu tampoane din astea dar nu stiu cate mi-or trebui.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

cataluta, ce ma bucur pentru tine ca ai gasit tampoane din alea speciale! Nu-i de gluma deloc cu alergiile, eu am o mare problema cu ele, ca fii-mea are fond alergic.

lucia, cred ca depinde si de bebe, la mine nr 1 a sughitat o gramada cand era in burtica, pe cand nr 2 inca nu zice nimic. Ti-au explicat bine fetele cum se simte.

emanuelle, multumim, ma uit si eu acum!

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Si nici nu poti sa iti imaginezi ce urat fac de la ea. ma irit toata zona, si mai ales atunci ma gandesc ca asta mi-ar lipsi...

aaaa si am mai auzit una buna de la vara-mea care a nascut in belgia. Medicul ei i-a recomandat sa dea cu betatina pe absorbant ca sa grabeasca procesul de vindecare. Ea a avut 1 punct de cusatura ca s-a rupt putin. Iar matusi-mea i-a adus din Romania Oximed (bioxidteracor) - spray-ul acela care se da pe arsuri, care cica i-a facut minuni. Se dadea si statea cu zona neacoperita pana se usca putin spray-ul. eu l-am luat deja...numa ca eu m-am dat la arsuri cu asa ceva si cam ustura...asta ca sa nu ma injurati daca va dati cu el .

si Andre_lina cand intri poate ai timp sa imi lamuresti si mie o chestie ca sa imi linistesc piticul ...ziceai ca la mom la care ai avut dilatatie 8-10 si ti-a rupt membranele, ai simtit o senzatie ca de kk - a fost doar senzatia sau au fost dureri ca de crampe la burta. Ca eu sunt fff stresata de ce accidente s-ar putea produce atunci . Da parca nici clisma facuta de vreo doamna de acolo nu prea as vrea sa patesc...
La cursuri ne-au zis ca orice am face e un proces fiziologic si ca se poate intampla beleaua oricum (cu sau fara clisma...) si ca sa nu ne jenam ca eu vazut ei atatea cazuri ca nu mai conteaza...da parca tot m-as simti de cacao...

Catalutza 30+ Irina

Cam au avut dreptate la curs. Depinde si de distanta in timp dintre clisma si momentul expulziei... In timpul expulziei capul si corpul copilului preseaza pe rect asa ca se poate intampla oricum. Eu am patit-o la prima nastere dar doctorita m-a incurajat ca as fi fost o raritate daca nu se intampla...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

As comanda si eu tampoane din astea dar nu stiu cate mi-or trebui.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt

Pai uite ca a zis Ale1212xa ca se gasesc in farmaciile Dona. Deci nu ar mai trebui sa dai comanda pe net. Sunt f. bune, daca arata cu ce am eu, desi par un pic mai groase. Andre_lina zicea ca a avut nevoie de 30 de vata. Asa ca trei cutii ar fi suficiente zic eu, avand in vedere ca sunt 10 la cutie. www.farmaciiledona.ro si vezi dc exista si in craiova o farmacie din asta.

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Catalutza 30+ Irina
[/quote]

Si prietena mea a folosit betadina si oximed dupa ce a iesit din spital, la ambele nasteri. A zis ca face minuni si nici sa nu ma gandesc sa nu imi iau. A invatat-o o moasa de la maternitate sa faca asa.

EMANUELLE merci de pont. Ma uit la emisiune.

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Farmacii DONA sunt acum sper sa gasesc si tampoanele.

32+ Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

bea daca m-as inzdraveni sa-mi fac si io poze...dar mai ales un cont in care sa le postez...te-ai simti mult mai bine.....sa vezi ca nu esti singura suferinda de ...burtoza si haine xxxxxxxl.

gratiana eu am spalat hainutele de la sh...cu persil sensitive...pt bumbac la 60 grade...apoi, pt linistea mea le-am mai pus inca o data la spalat cu cele noi...calcat si gata...

33+ LUCA

Mergi la inceput