Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(68)
Raspunsuri - Pagina 11
cristies spune:
Gagici, am venit de la medicul de familie...intepata. Mi-a facut prima parte din vaccinul antitetanos.
.
Si mi-a dat si concediu...
Asa ca m-am linistit cu medicii luna asta. Sper eu.
Si am vrut sa va mai spun ceva. Erau un bebe la 4 luni care de-abia incapea in landoul caruciorului. Nu mi-am permis sa intreb mamica, dar nu cred ca mai rezista o luna acolo.
Citesc din urma si revin.
34+
gratiana77 spune:
Nu eu am intrebat dar ma interesa si pe mine subiectul.Nu am haine sh dar in curand voi primi si eu hainute de la prietene care au deja bebeii de cateva luni. Si neuronul meu e gravid ca nu mai stiu cine ce spune. De multe ori nu ma stiu nici ce spun eu.
32+
(Amaris-Stefania)
poze
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 decenuela pai si de ce nu indraznesti sa pui poze?????????????????? doamne fereste....crezi ca cineva ar rade de tine????????? sub nici o forma............ eu chiar as fi curioasa sa vad cum arati:) ![]() Poze Bea 34+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! ![]() |
nuuu bea....de unde rusine...sunt o adolescenta superba...satula de priviri iscoditoare care isi doreste anonimatul....hehehe...glumesc...sincer????? pe romaneste LENESA...ma documentez maine cum e cu pozele astea si pun si io cateva....
33+
LUCA
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui Nik0le Am o intrebare pentru fetele care stau mult in pat si nu numai: vi s-a intamplat sa aveti senzatia ca nu puteti respira? Ca mie parca nu-mi ajunge aerul si stau cu geamul deschis aproape toata ziua... ![]() Nico de Isabela si 30+ cu Irina |
EU! daca nu stau pe enshpe perne nu-mi ajunge aerul, mai ales seara..respir de zici ca-s alea din filme cand nasc, cu tehnica

Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 6 sapt.!!
mamidepuiuti spune:
ce hainute frumi ati luat voi,fetele...

... toate cele pt bbi sunt atat de dragalase...
...
referitor la spalat hainute bb...ce am facut eu la raducu [nu a fost prea frumos.dar...]: mama a stat cu mine primele 6 sapt,timp in care a spalat hainutele copilului cu sapun de casa[in mana,of course
]apoi calcate ... dupa ce a plecat ea ,le-am bagat in masina... si apoi calcate ![]()
![]()
... rusinica... rusinica...sa vad daca tine si acum figura...![]()
![]()
... cum ziceati voi"la 90* nu rezista ele,la manual nu rezist eu
" ...
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
35+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 4 sapt si un pic 
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
EU! daca nu stau pe enshpe perne nu-mi ajunge aerul, mai ales seara..respir de zici ca-s alea din filme cand nasc, cu tehnica ![]() Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 6 sapt.!! |

... cand simt ca mi se toceste fundul ma ridic la plimbare,ca daca ma intorc pe stanga sau pe dreapta,vomit instantaneu...sarcina asta mi-a nenorocit ficatul...sper sa vad in seara asta cum mi-au iesit analizele de sange...cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
35+
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 4 sapt si un pic

cris_mario spune:
si eu respir greu.....
,la mn asa era si inainte
cristies...si mie mi-a zs med de fam sa fac vacc ala,dar joi il intr pe gine sa vad ce zice![]()
de spalat,eu le voi spala la 40 gr cu detergent lichid,fara clatire suplimentara,apoi usor usor le voi spala cu dintrala normal,iar de calcat voi calca tot,eu si akm ii calc lui Mario toate hainutele![]()
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
buna seara
stati sa vezdeti cum umplu eu un capitol acuma ![]()
28+ ....9 kile

AMR....22 de zile pana la urmatorul eco ![]()
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lillyka spune:
| citat din mesajul lui aylin_tarcan gratiana, merci mult ![]() eu hainutele i le spalam la 30-40°, cu clatire suplimentara, cu dermalin. vreo 3 luni. apoi cu persil sensitive. de calcat le-am calcat 4 luni (si doar alea care veneau pe piele). dar nici nu a fost niciodata un copil sensibil. lyllika, esti bine? te-am visat... Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 35+ cu ![]() |
cum m-ai visat? de bine sau de rau?
37+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
AMR maxim 1 saptamana
lorex spune:
Fac cinste! Oficial am intrat in luna a 7-a!
+ colacei din faina integrala facuti azi de mine! ![]()
Doamne-ajuta!
28+ ....9 kile

AMR....22 de zile pana la urmatorul eco ![]()
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

de