Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*
Raspunsuri - Pagina 7
Iulika29 spune:
luto da stiu filmuletu cu Mr Bean la intålnirea cu regina si mie imi place..
fetelor, a inceput Brucu meu sa faca niste figuri la papa ceva de speriat.. papa jumate de bibe pe neråsuflate apoio incepe zbuciumul, tipetele.. mai papå cate putin iar tipå si se zbate mai sa il scap din brate..apoi rade cu bibe in gura dar hlizit din ala de zici ca e cel mai fericit..apoi o da iar in tipåt....si noaptea se agitå din ce in ce mai mult..are si pårtzuri ceva de speriat..
La multi ani si multe lunite sårbåtoritilor de azi!!
Lumi , La multi ani!!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
Iulika29 spune:
Aa si inca ceva..datorita dorintei lui de a deveni cel mai tare biciclist am trecut pe zi pe pampers up&go (7-11kg) ca nu se mai putea ..da in asa din picioare de nu sta pampersul nici så ii pun curea..
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
selen80 spune:
Monica eu sunt sigura ca nu e nimic in neregula cu Dragoselu!
Raluk ce dulce e Alex cum doarme el atrnat pe tine, chiar ca nu-ti dai seama din poze ca-ti face probleme...iar tu cu bavetica atarnand de pijama ai fost bestiala, jos palaria fotografului ca a fost pe faza
noi vigantolul il schimbam la o luna, cand ne da dr reteta sa-l luam gratuit..
Dana multumim de pontul cu trilulilu, ca eu tot cautam pe youtube, dar acolo nu poti face playlist, tb sa stai sa cauti tot timpul cate un cantecel...
mai fetelor, numai fata mea nu e interesata e jucarii oare?? adik ii plac atata timp cat le zdrangane mami, dar nu da nici un semn sa intinda mana dupa ele...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
mai fetelor dar Mary o fi plecat in concediu inaintea noastra oare ? ca ea intra zilnic. Spersa fie bine si ea baietii
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 mai fetelor, numai fata mea nu e interesata e jucarii oare?? adik ii plac atata timp cat le zdrangane mami, dar nu da nici un semn sa intinda mana dupa ele... VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
NUU..påi nici brucu nu intinde mana dupå ele..doar daca are ceva pe langa gura då så bage in gura dar nu se chinuie mult cu mana ci se duce el cu gura spre ea....oricum daca ar prinde nu tin ei acum mult in mana ..le da drumu..mai au putin pana ne arunca in cap cu cate-o jucarie
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
lutoniana spune:
selenico nici davidelu nu ia singur jucariile...i le mai pun eu in manuta dar nu le tine decat cateva secunde si le da drumu'
Eu cand il asez in bouncer ii pun cate ceva acolo in poala pe paturica ce o tine pe picioare si din greseala mai da si el cu manuta peste cate o jucarie ....dar nu mai mult de atat.
Nu-mi fac probleme ...daca-si gaseste ambii pumni sa si-i indese simultan in gura cred ca va gasi si jucarelele sa le roada, nu ?
iulika si care e faza la acei pampersi ? se leaga mai bine ? sau il ajuta pe el sa se miste mai mult ?
Cat despre plans...sunt zile si zile ..si Davidelu oracaie la masa uneori so nu stiu de ce ...Uneori nici nu mai ragaie...Li se maturizeaza si lor sistemul digestiv cred...ca ala functioneaza cel mai tare acum.
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
cristina_ana spune:
Lucia, eu vreau sa ne povestesti, ca sunt suparata si nu mi-ar prinde rau sa rad putin!
Nu stiu ce am, dar iar am facut o criza din aia ciudata cu amortirea nasului si fruntii, de data asta. Sunt aproape sigura ca e de la lipsa de ceva vitamine sau minerale, dar nu e deloc placut, mai ales ca sunt singura cu asta mica si mi-e frica sa nu lesin.
Maria, foarte frumoasa povestea voastra, imi place ca ai luptat pentru dragostea ta si imi mai place ca ti-ai dat seama la timp ca gresesti. Sunt convinsa ca nu e usor sa ai un sot/partener cu o meserie ca a lui, nici mie nu mi-ar place sa stiu ca pleaca noaptea de acasa, dar asa cum spunea si Lucia, fiecare avem visele si dorintele noastre, si asa cum nici noua nu ne-ar place sa ne schimbe nimeni, asa nici noi nu avem dreptul sa le impunem sa renunte la pasiunile lor. Bine, atita timp cat nu fac ceva rau!
Uite, de ex., sotul meu scrie si el pe doua forumuri, dintre care la unul de jocuri este administrator. Si acum vreo luna s-au intalnit baietii la o bere si eu nu l-am lasat sa se duca. Nu s-a dus, dar mi-am dat seama ca nu e normal sa ma port asa. Ca doar si eu ma intalnesc cu prietenele mele oricand vreau eu. Asa ca i-am zis ca imi pare rau si data urmatoare cand s-au intalnit baietii de pe forumul respectiv, i-am zis eu sa se duca. Ar mai fi multe de spus pe aceasta tema, dar nu vreau sa bat campii cu astfel de subiecte.
Claucia, ce frumos de voi ca va distrati! Si eu imi doresc enorm sa ma duc la o petrecere, sa dansez, sa ma imbrac frumos, dar nu se anunta nimic in viitorul apropiat. Am pus ochii si pe o rochie superba, dar daca nu am motiv sa o imbrac, ce rost are sa mi-o cumpar?
Ca scumpa este Alessiuta cu ciorba respectiva!!! AM si eu niste poze cu Andrei care ma ajuta sa fac chiftele, o sa vi le arat si voua ca sunt tare haioase!
Monique, astazi toata dimineata am cautat pe net despre un stilist bun. Cred ca am sa ma tund si as vrea sa am si eu o tunsoare mai deosebita. Imi poti spune, te rog, la cine te-ai tuns tu?
Delia, ma apuc si eu acum sa citesc articolul, ca m-au facut fetele curioasa! Pozele de la botez le-am vazut si fetita este intr-adevar, superba!
Raluca, la inceput si eu dormeam cu Emma langa mine in pat, de teama sa nu se trezeasca noaptea, dar de ceva timp o culc langa mine, o mut apoi la ea in patut si noaptea cand se trezeste sa suga (o data pe noapte) o iau pe intuneric langa mine, ii dau tzitzi repede si apoi o pun inapoi tot asa, pe intuneric. Nu mi s-a intamplat niciodata sa nu mai adoarma instant. AM citit ca e important sa nu deschizi lumina noaptea si nici sa nu le vorbesti, sa se invete ei ca noaptea e de dormit nu de dragalit cu mami!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana iulika si care e faza la acei pampersi ? se leaga mai bine ? sau il ajuta pe el sa se miste mai mult ? Cat despre plans...sunt zile si zile ..si Davidelu oracaie la masa uneori so nu stiu de ce ...Uneori nici nu mai ragaie...Li se maturizeaza si lor sistemul digestiv cred...ca ala functioneaza cel mai tare acum. Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul |
Påi sunt ca niste chiloti/pampersi..si pe margini nu au decat elastec din ala de ii permite sa faca si spagatul fara så ii cada sau så se desprindå alea cu care ilprinzi..si sunt chiar foarte usor de imbracat nu mai stai så legi ca vezi ca se desprinde sau e prea strans..ii tragi ca un chilot..
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
cristina_ana spune:
Selene, stai linistita ca nici a mea nu intinde mana dupa jucarii! Doar pe tzitzi puna manuta, cand suge, probabil sa se asigure ca nu pleaca nicaieri lapticul ei!
EU acuma am vazut cat e ceasul. Bine ca m-am uitat, ca uitam sa ma duc sa iau baiatul de la cresa!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
Iulika29 spune:
Cristina_ana se pare ca ai lipsa de calciu daca zici ca iti mai amortese fata..så iei niste vitamine ceva ..de aici ti se trage si caderea parulu..si eu ma duc in curand så imi iau ceva vitamine ca si mie imi cade si nu imi place..
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite