Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*
Raspunsuri - Pagina 8
cristina_ana spune:
Iulika, eu iau deja calciu si magneziu in concentratie mare, dar se pare ca nu e de ajuns. Ma asteptam oricum la crizele astea, ca le-am avut si la Andrei. Sper sa nu fiu nevoita si acum sa renunt la alaptat din cauza asta.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
suede spune:
Buna fetele,
Nu am mai intrat demult pentru ca o data cu data de 1 decembrie a inceput aventura nostra.
Eram acasa,am mers sa-i schimb Pampers-ul baiatului si pentru a nu stiu cata oara mi se pare ca caca arata altfel.
Ma apuc si citesc intr-o carte,zice ca e normal ca o data pe luna sa aiba diaree la laptele de san.
Trece noaptea cu greu,copilul agitat.A doua zi si noapte la fel si ma apuc sa citesc in alta carte.Acolo zicea sa-i iau temperatura.Eu i-o luam destul de des,dar in ultimele doua zile nu.Vad un 37.7,un subfebril,adica un semn de intrebare.Sun pediatra,imi prescrie un sirop,il dau si varsa in jet.
In acel moment simteam ca mi-e rau.
Ne imbracam si de urgenta la spital.Ajungem la Gr.Alexandrescu pe 1 decembrie seara,pe la ora 11.Aici surpriza,ne interneaza.Noaptea afost cumplita,nu m-au lasat sa-l alaptez si toata noaptea a tipat de nu mai stiam ce sa fac.
A doua zi ne fac analizele,primim un regim cu mucilagiu de orez si suc de morcovi si starea baiatului se stabilizeaza.
Vine ziua de vineri,speram sa plecam acasa,insa doamna doctor ne spune sa stam pana sambata ca sa vedem cum mananca baiatul in continuare.Urma sa ne lase reteta tratamentului pe care sa-l continuam acasa,tratament intravenos(plecam cu branula in manuta).
Vine sambata!Fericire mare ca plecam acasa.De unde,doctora a uitat sa ne lase reteta iar doctora de garda nu ne lasa sa plecam cu branula in mana.Mai stam o zi pana duminica.
Duminica vine alta doctora de garda,care surpriza,ne de drumul acasa fara branula dar cu tratament oral.Aici incepe spectacolul final.
Mergem acasa,baiatul varsa medicatia si seara la ora 23.00 mi se pare ca are febra.Ii pun termometrul,39.1.Nu va puteti imagina ce am simtit.Ma uit la caca,arata altfel iarasi.Urca-te din masina si vino de urgenta la spital.
De atunci suntem aici.Ne-au schimbat medicatia,febra a dat inapoi,desi in prima faza scadea-crestea-scadea-crestea.
Caca a revenit la normal.
Diareea a recidivat din cauza tratamentului oral(trebuia sa ne lase branula in manuta).
AAA,am fost suspecti de rotavirus pentru ca este un bebe si puteam sa-l luam de la el (desi el e in alta parte).Slava Domnului n-avem.
Diagnosticul:gastroenterita.De ce?Dumnezeu stie,cica e destul de frecventa la bebelusi.
Un lucru l-am invatat sigur:pericolul maxim era Rotavirusul.Desi e optional,va sfatuiesc din suflet sa-l faceti,e un virus urat si violent.Bebelusul tipa zi si noapte,are dureri si nu va pot descrie starea mamei lui.E foarte important sa fie sub supraveghere medicala,poate da si moarte.
Deci fetelor,atentie la vaccinurile optionale.
Scuze de ,,carnat!"
Speram ca maine sa plecam si noi acasa!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
lutoniana spune:
mai cristina tu esti curajoasa ...cu lumina asta...eu nu am curaj sa o sting noaptea...E adevarat ca davidelu nu doarme decat pe burta dar sunt sigura ca nu ar pati nimic ca mai are un pic si face cosuletul cu capul pe spate ...si intr-o parte si in alta.......Dar parca ma gandesc sa nu se sperie ...sau mai bine zis sa nu dau eu cu capul de dulap in caz ca-l aud si pana aprind lumina.....
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
lutoniana spune:
suede prin ce-ati trecut ...vaiiii Dar acum ii dai san in continuare ?
Multa multa sanatate va doresc. Orice numai probleme cu bebelacii sa nu avem ca ti se rupe sufletul...eu cand am nascut imi venea sa mor de durere de la branula aia cat un furtun de udat gradina...bagat in vena mea...ca nu mai puteam sa-mi misc mana din incheietura asa tare imi amortise....dar un bebe mic, va dati seama ?
Si cand a venit tipa aceea sa ma spele dupa nastere..se tot foia, se tot plimba, ma aranja...si i-am zis sa-mi scoata porcaria aia din mana ca nu mai puteam sa il suport...asa un sentiment nasol ....
Fragutza spune:
Offf, Suede, saracutul pui.. Pupam dragalasul sa se faca bine!
de Natalia (03.09.09)
monica_dicut spune:
Ce fac fetele?
LA mine a fost mama si mi-a facut ceva de papa, eu am fost cu zgatia la plimbare. Acum el doarme si io mor de durere de cap. PLus ca ma simt naspa asa. N-am chef de nimic, nu stiu ce sa fac sa-mi treaca. Cand va aud pe voi asa pline de viata imi vine ssa ma
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
suede off prin cate ati trecut..sper din tot sufletul sa nu mai treceti nici voi si nici alti copilasi..si tu tare draguta ai intrat sa le spui si celorlalte måmici pårerea ta..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut . Cand va aud pe voi asa pline de viata imi vine ssa ma |
ha ha..ti se pare....nu te lasa pacalita. Eu asa m-as intinde in hamacul lui monis si as bea o Cola rece ca gheata.....si as trage un puiut de somnic bun...
Dar deh...Davidelu e de alta parere iar casa cred ca ma uraste ca a nimerit pe mainile mele....ce sa mai zic de sot care sincer va spun ca ar manca si el cate ceva gatit...macar odata la 3 zile. Asa ca...viata e frumoasa
Fragutza spune:
Subscriu la cele spuse de Luto..Am noroc ca hasbandu mananca la serviciu si nu mai e nevoie sa fac eu ceva. Laptele meu e are gust de eugenii si ciocolata, dar se pare ca-i prieste la matza.
Si sufar tare ca-s singura cuc pe aici,dar atunci ma gandesc la Luto si imi trece.
de Natalia (03.09.09)
claucia spune:
suede vai prin ce-ati trecut, acum sper sa fie bine si sa nu mai aiba un nou episod, Doamne fereste! multa sanatate puiului!
Lucia, sper sa nu fie cazul ca in faza cu Mr Bean, oricum nu e vreo intalnire oficiala dar ma prezint si eu, de genul, mai, uite, si eu lucrez aici cand nu fac copii. Cam asa. In rest e frumos de Craciun acolo, mancam bun de tot, e muzica, stam de vorba, nu cred ca dansam desi era tare frumos...desi, depinde de fiecare ambasador. Cea care a plecat vroia sa danseze hora si gasea cu cine.
Ambasada este asta:
Cristina sa stii ca si eu fac exact la fel noaptea. PRogramul nostru este cam asa. Stam cu totii in sufragerie, alessia mananca sau se uita la desene, (sotul ii face papa de seara) si eu ii dau sa pape Isei. Dupa ce scoatem si aerul, eu merg cu Alessia la nani si stau cu ea pana adorme si Cristi o adoarme pe Isa. Mai precis sta cu ea, o leagana in bouncer, lumina e slaba de tot, si pana ma intorc eu de la alessia e adormita bine. O pun la noi in dormitor in patut si avem livingul pentru noi!
Noaptea la fel, e intuneric, ea se trezeste acum direct la 5-6, nu aprind lumina, o iau, o pun pe patul nostru, papa, o pun la loc, nici nu scoatem aerul noaptea, adoarme bustean. Nici nu o schimb (doar daca face kk dar nu mai face de o luna noaptea).
Cam asa. Pe la 7 mai nou vine si Alessia la noi in pat si doarme cu mine pana pe la 8 jumatate mai ales ca sotul pleaca la servici. Isa se trezeste pe la 9, dar daca se foieste, si se intampla des de pe la 7, ma tot scol si ii pun suzi. Cand o sa mai creasca o mut in camera la Alessia sau pe amandoua la noi, le facem camera acolo pt ca dormitorul nostru e mai mare iar noi in camera Alessiei putem sta bine merci, si facem un dulap f mare pe hol ca exista o nisa pretabila. Dar mai este pana acolo, mai ales ca nu vreau paturi suprapuse ci 2 paturi de cate o persoana puse ca un L. Eh, ne gandim la vara, la toamna viitoare poate.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009