Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*
Raspunsuri - Pagina 6
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Buna fetelor am fost la coafor, Teodora a fost cu mine si a fost foarte mltumita, a desenat, s-a uitat la desene si mi-a umplut geanta de bomboane si lapte condensat Cand am plecat i-a informat ca a luat acasa bomboane dar ca le-a mai lasat si lor. I-am tuns si ei bretonul putin sa zica si ea ca s-a tuns la coaforul de oameni mari. Acum o duce bona la socrii sa doarma pt ca vine femeia la curatenie. In timpul asta ma gndesc sa ma duc cu Andreea la servici ca am fost convocata sa imi ridic cadourile. |
foarte frumos, bine ca le-a lasat si lor
sa va fie de bine
eu am ramas fara femeie , suntem in cautari
sa faci poze la cadouri sa ne zici ce ati primit
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
lutoniana spune:
monique sa-ti fie de bine. Ceva schimbari radicale sau doar reimprospatare ?
Ce tare a fost a mica....strangatoare de mica
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
monique02 spune:
Raluci la multe lunite pentru Remus, sa creasca mare. Ma bucur ca a fost OK controlul la pediatru.
Cadourile sunt sti tu ce primeam noi de obicei la servici + cadouri mai plicticoase de la clienti.
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
Delia wow micuta ta e vedetå....ce frumos a scris de spre ea..mica bucovineancå....sunteti o familie tare frumoaså
Unombun så stii ca mie imi iesea cand ii dadeam de papa..pt ca Bruce al meu statea cu ochii cat cepele pe mine..si eu atunci pac..el nu stia ce ii fac eu si nu inchidea ochiull..dar nu se intampla de fiecare data la maså..si cand dormea ii deschideam usor ochiul si ii puneam..nu stiu daca a fost 100% bine cum ii puneam picaturile dar cert e ca i-au trecut
manga chiar ma voi uita zilele astea la preturi de all inclusive..chiar sunt curioaså..si va spun si vouå..
raluca_U doamne ajutå sa fie totul bine
acum am citit ca nu au avut anestezist..ce oameni
manga frumoasa poveste si cu bune si cu rele..ma bucur ca ati ales så ramaneti impreuna..uitati ce mandrete de buzat aveti voi acolo..Multå sånåtate va doresc si så fii fericiti
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
raluci_b spune:
citat din mesajul lui monique02 Raluci la multe lunite pentru Remus, sa creasca mare. Ma bucur ca a fost OK controlul la pediatru. Cadourile sunt sti tu ce primeam noi de obicei la servici + cadouri mai plicticoase de la clienti. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
multumim , ma gandesc ca de la an la an sunt si ei mai inovatori, dar anul asta cu criza
moni tu mai gasesti vigantol ?
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
monique02 spune:
citat din mesajul lui lutoniana monique sa-ti fie de bine. Ceva schimbari radicale sau doar reimprospatare ? Ce tare a fost a mica....strangatoare de mica Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul |
Merci, culoarea a ramas aceeasi doar ca in fata l-am tuns mai in trepte sa aiba mai mult volum. Mie asa imi place tipul asta ca de fiecare data ma tunde exact asa cum vreau.
Fragutza spune:
Luto, nici eu nu prea mai simt furnicaturi dar laptic cred ca e. Ma gandesc ca s-a reglat f bine productia de lapte si nu mai tre sa-mi simt sanii explodand.
Mi s-a intamplat insa o chestie interesanta tare. Cand am fost sa vedem fetitza cu problemutza la buzitza am pus-o un pic la san, sa vedem daca poate suge. In fine, s-a chinuit un pic dar a reusit sa pape. Noaptea m-am trezit ca-mi exploda sanul..era patul ud ( initial am crezut ca am uitat sa-i pun pampers la Natalia) si-a trebuit sa ma duc sa ma mulg . Mi-a stmulat lactatia f bine.
de Natalia (03.09.09)
monique02 spune:
Raluci eu Vigantolul l-am cumparat mai demult si nu il schimb ca nu scrie pe prospect asa ceva. Asta cu schimbatul cred ca e o inventie, ii stiu eu pe producatorii astia de medicamente ... Da tel la Sensiblu sau HelpNet si iti cauta ei daca au pe stoc la vre-o farmacie.
Fragutza spune:
citat din mesajul lui lutoniana Auzi, da' la magazin te mai duci la doamnele acelea care te pofteau sa iei loc sa alaptezi ? Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul |
Ma duc,ma duc..eu stau la margine de oras si-s numa' vreo 2 magazine..
de Natalia (03.09.09)
selen80 spune:
hello
Noroc ca am dat anunt ieri, ca i s-a facut mila cuiva de mine si mi-au adus-o inapoi pe Ebruska cea cuminte ieri am fost mai vesela, mult mai putine reprize de plans, iar noaptea s-a trezit doar un pic pe la 1, a tras niste vanturi, apoi la 4 a papat, si apoi am dormit amandoua pana la 10
Da Doamne sa ramana asa! vad ca nici azi n-a fost asa maraita...cred ca nici nu ma mai duc la medic....zic eu ca si-a facut efectul bonnisanul pana la urma...
uf, de ce trebuie sa treaca prin atatea Raluca?! o sa-i tinem si maine pumnii, sa se termine o data cosmarul asta!
Maria frumoasa povestea, si cred ca fiecare poveste de dragoste are ups and downs, conteaza insa sa stim sa trecem peste probleme (asta daca merita efortul...) ca uite ce poate sa iasa pana la urma
Lumi_Richard
La multe lunite si multi ani sarbatoritilor de azi!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta