Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*
Raspunsuri - Pagina 5
Dana15 spune:
Tin sa va spun ca noi avem 7 saptamani si nu am schimbat sticla de Vigantol! la 2 saptamani se schimba?!!
Raluca, adevarul este ca m-am cam laudat cu dormitul anei in patut...adoarme la noi in pat, eu o pun la culcusul ei..adorm si eu imediat...grig care mai bantuie pe net, la cel mai mic scancet mi-o ia si o pune la noi..si crede-ma, avem si noi un pat....visul meu legat de o casa este o camera numai pentru dormit (fata tv, fara calculator, nada..doar pat..si unul maaaaareee)
da..si ana doarme pe mijloc, pe sapte, cu capul de obicei spre grig, cu mautele ridicate in sus (este o dulce) si noi o flancam stand intr-o dunga..
de vreo 4 zile nu se mai trezeste noaptea pentru papa..adica doarme pana la 5:30-6 si atunci o alaptez;
Claucia ce fetita harnica ai tu acolo! si ce-mi plac pozele cu voi trei!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Luto, abia te asteptam sa vii cu replica la mesajul acela...stii tu care
Natalix a dormit aseara pe la 10, la co-autor in brate, pe la 11 am pus-o in pat si s-a trezit de tot azi la 11.50 Intre timp a mai mancat de vreo 2-3 ori. A mai facut ceva vocalize si de 30 mins doarme iar.
de Natalia (03.09.09)
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Luto, abia te asteptam sa vii cu replica la mesajul acela...stii tu care de Natalia (03.09.09) |
si eu! si eu!
raluca si in timpul zilei mai doarme Natalix?!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Dana, asa mi-a zis pediatrul Nataliei, s-o schimb la 2 saptamani. Dar stiu ca parca Maria a zis ca inainte nu se schimba asa des, ca e ceva strategie...
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Natalix a dormit aseara pe la 10, la co-autor in brate, pe la 11 am pus-o in pat si s-a trezit de tot azi la 11.50 Intre timp a mai mancat de vreo 2-3 ori. A mai facut ceva vocalize si de 30 mins doarme iar. |
asta da copil ....nu ma plang nici eu ca dorm noaptea de rup patul. Cand ma gandesc la alte mamici....
Mie ce nu-mi vine sa cred e cum naiba e toata ziua numai o frichineala si o agitatie ...si o bicicleta...si seara dupa baita si papa adoarme lemn....pe burtica....fara sa zic nici miau.Sper sa ramana asa ca e minunat.
Eu azi mi-am propus sa fiu dura si sa ii dau sa pape tot la 3 ore....si a mancat la 7 ..la 10 ...la 10.30 ca sughita....si acum deja maraie dar mai stau pana la 1.
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Fragutza spune:
Nu prea mai doarme, mai ciupeste franturi, 10-15 minute. Afara mai doarme si apuc sa fac cumparaturi, dar cum intram in casa face ochisorii mari.
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
mai vroiam sa spun ca de cateva zile nu mai simt furnicaturile acelea puternice cand se produce laptele sau "vine" sau ce i se intampla lui acolo in sani, la cateva ore. Dar laptic este din belsug...oare asa e normal sau sta sa se inchida robinetul ? Stiti ceva ?
Furnicaturile acelea imi ofereau cumva un comfort ca uite urmatoarea masa a lu' piciu ...si acum...
monique02 spune:
Buna fetelor
am fost la coafor, Teodora a fost cu mine si a fost foarte mltumita, a desenat, s-a uitat la desene si mi-a umplut geanta de bomboane si lapte condensat Cand am plecat i-a informat ca a luat acasa bomboane dar ca le-a mai lasat si lor. I-am tuns si ei bretonul putin sa zica si ea ca s-a tuns la coaforul de oameni mari.
Acum o duce bona la socrii sa doarma pt ca vine femeia la curatenie. In timpul asta ma gndesc sa ma duc cu Andreea la servici ca am fost convocata sa imi ridic cadourile.
Fragutza spune:
Ma, cu programul asta eu nu reusesc nicicum. E din vina mea, stiu! Cand e agitata rau si face scandal incerc s-o linistesc la san. Cateodata suge un pic, cateodata nici nu vrea sa-l vada. Dar eu una doua o pun la san si cred c-o bulversez saracutza..
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Ma, cu programul asta eu nu reusesc nicicum. E din vina mea, stiu! Cand e agitata rau si face scandal incerc s-o linistesc la san. Cateodata suge un pic, cateodata nici nu vrea sa-l vada. Dar eu una doua o pun la san si cred c-o bulversez saracutza.. |
da, de fapt e cea mai usoara metoda de linistire ...insa trebuie si tu sa fii tare si sa nu te lasi sensibilizata de privirea rugatoare de bebelus.....Eu il pun la san intre mese numai daca sughita ca ma enerveaza sa-l vad cum sare camasa de pe el
In rest incerc cu alte metode: luat in brate si pupa, leganus, bouncer, bicicleta...mai schimbam chilotelul ...si se linisteste cumva.
Am citit si sunt de acord cu ce i-a spus dr Monicai ieri ca ei au nevoie de o rutina ca altfel nu stiu ce e cu ei si plang.
Succes iti doresc ! Auzi, da' la magazin te mai duci la doamnele acelea care te pofteau sa iei loc sa alaptezi ?