*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

LA MULTI ANI, NICOLE!!!
LA MULTI ANI, ZIBE!!!

POZE O SA primesc abia spre sfarsitul saptam...revista apare in 21 ianuarie...eu i-am dat ciuperci in mancare si a nu a fost nimic aiurea...incerc sa nu-l retin de la mancare..ocolim:carnea de porc, mazarea, varza, fasolea uscata..ca d-aia verde mananca...ii tot fac sufleu de branza cu mere, nuci si stafide si mananca cu o poftaaa!!!!

ma simt extraordinar cu noul look...mai stapana pe mine...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Andy multa bafta pe 10 la examen!
Bebecris abia astept sa vad pozele! Ma bucur ca te simti atat de bine!
Oceanborn arata foarte frumos tortul. Mi-a lasat gura apa!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Oceanborn, f frumos tortul!
Bebecris, ma bucur ca-ti place noul look. Se 'vede' din mesaje ca chiar aveai nevoie de asa ceva. Parca ti-ai schimbat si starea de spirit
Otilia, bravo pt bilantul de la un an fara o zi
Azi, dupa ce am parat-o prin vecini pe Arianna ca nu prea papa bine (ea arata grasuta, dar cantitativ nu papa mult, papa cat are ea nevoie) s-a intrecut pe sine. A papat si supa si felulu doi si un biscuite desert

Legat de Wii...are dreptate Camelia. Nu creeaza dependenta ca Xbox, sau Playstation. Le avem pe toate 3 Deci stiu ce vorbesc .Sta sotul la Xbox cu orele. Noroc ca el joaca o singura data un joc, pana il termina. Chiar dc dureaza mai multe zile, un alt joc nou apare la cateva luni. Deci se joaca maxim o saptamana cam la fiecare 1,5-2 luni, chiar si mai mult dc uita sa-si ia jocuri. Anul trecut a fost nasol de sarbatori, ca a primit mai multe jcuri si ne-a terorizat cu sunetul, living-ul fiind open-space, se auzea f tare la etaj. Am rezolvat problema mutandu-i jucaria in birou.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La multi ani pentru gasca de pe 08/12!!!!
Si multi speciali pentru Nicole si Sara Doamnelor, sa va bucurati de ele toata viata si sa le vedeti fericite!

Revin cu ultimele noutati despre noi, aseara era sa ajung din nou la spital cu Catica Se pare ca pana la urma n-a fost nici o boala de copii, ci intoxicatie medicamentoasa....in special de la antibiotice (3 feluri in 10 zile).
Ideea este ca n-a avut nici un alt semn clinic care sa-l faca pe doctor sa decreteze rujeola sau rubeola, si ieri s-a facut urata rau eruptia si s-a umflat la fata, sub ochi in special, adica semn clar de alergie/intoxicatie. Asa ca aseara am stat in dubii daca sa mergem sa-i faca un hemisuccinat de cortizon in vena....pana la urma am decis impreuna cu medicul nostru sa bagam in ea multe lichide si sa n-o mai chinui prin spital, s-o urmaresc peste noapte si daca e ceva nasol, dimineata sa mergem in spital. Dar n-a mai fost cazul, multumesc lui Dumnezeu! Dimineata inca era usor umflata, insa eruptia in regresie usoara. La fata e mai nasol si pentru faptul ca o deranjeaza dintii si se freaca pe obraji/la ochi. Sper sa nu ramanem cu semne...
N-am stiut si nu m-as fi gandit niciodata ca se poate intampla asa ceva de la medicamente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multi ani SARA!
La multi ani NICOLE!

Tot ce va doriti sa vi se indeplineasca si sa fiti sanatoase si sa le umpleti inimile cu bucurie pe parini.

Anuntam si noi ca avem doua maselutze. Aseara am reusit sa le depistez, pentru ca cu greu pot sa introduc manutza in guritza ei, ca musca cu putere. Mai, dar ce ii place sa ma "capseze" ca abia reusesc sa nu zic nimic.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Rares Teodor de Flori76
Nora Ioana de Alé
Thea Sofia de stewie
Sa fiti sanatosi si sa aveti de tot binele din lume.
Doamne ajuta! Sa le umpleti inimile cu bucurie parintilor.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Felicitari pentru rezultate. Lasa ca este bine. Sa fie santoasa, asta conteaza cel mai mult. Pupici[pup

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Tot eu.

Date tehnice la 1 an fara o zi:
- greutate 9.625 kg (P 50)
- lungime 77 cm (P 75)
- perimetru cranian 43.7 cm (P 25)
In traducere libera greutate medie, putin lungana si cu capul mic . Acum sper sa nu faca febra.

Babyzapi, distractie placuta clubarito tanara si nelinistita!
Oceanico, ce peripetii cu tortul, ai avut ambtie sa o scoti cumva la capat.
Bebecris, hai cu pozele cu noul look.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ce frumos tort, chiar ti-a reusit. Bravo, ai ornamentat ff frumos. Te cred ca si la gust a fost pe masura.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

http://entertainment.webshots.com/photo/2479199960105747873DwXRcv
niste poze de ieri. sa nu radeti de el! ar fi iesit bine daca as fi reusit a bat frisca cu mixer si sa-l ornez cu scula...

imi pare rauca nu pot pune filme facute cu camera, imi cere sa convertesc filmele si sa mai caut program de convertit etc...n-am vreme..as ca am pus ceva facut cu aparatul..

mami de Thomas

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani : Nicole Sophie de Alra
Sara de Anca_27
Rares Teodor de Flori76
Nora Ioana de Alé
Thea Sofia de stewie
Sa creteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii !
Waw ce de sarbatoriti , chef mare astazi !

A venit Mosuuuu'
Ce surpriza placuta !(am avut o zi grea cu stat prin policlinica vre-o 5 ore cu bunica )Ne-a placut mult cadoul la toti trei dar cel cel mai tare felicitarea de la fratiorul cel mare , ne-a emotionat gandindu-ne cat suflet a pus el pana sa o faca !Pupici la toata trupa

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

[b]Revin cu ultimele noutati despre noi, aseara era sa ajung din nou la spital cu Catica Se pare ca pana la urma n-a fost nici o boala de copii, ci intoxicatie medicamentoasa....in special de la antibiotice (3 feluri in 10 zile).

Offf, mai Laura, dar chiar v-ati hotarat sa le faceti pe toate acum? Mai rezisti? Multa sanatate si putere!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput