*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*
Raspunsuri - Pagina 11
babyzapi spune:
Miky, Ramo votat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
Miky-ea spune:
RAMO, pt ideile referitoare la operatiunea "olita"!
Vezi lista cadourilor posibile »Ai gasit unul dintre cadourile pierdute pentru Ramo2008
Isa,!
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Mikidutza10.html
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
babyzapi spune:
Diamisha site-ul are hainute cool, super frumoase, tinute intr-adevar de bun gust, dar si preturileeee....m-am inecat cu marul
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
aleinad.g spune:
Sorvint, felicitari pentru primii pasi! Multumesc pentru pozele cu ursuletul si cuburile. Sanatate multa lui Radu, sa-i treaca eczema repede. Aveti grija cu animalutele prin jurul lui.
Criss, felicitari pentru clasament!
Corina, Iza, sa aveti parte de petreceri reusite!
Ramo, si pe Teodora o chinuiesc dintii de sus de vreo 2 luni. Inainteaza cu greu si de fiecare data se lasa cu urlete noaptea. De abia astept sa-i sparga gingia ca s-a chinut destul. pentru Sara sa n-o chinuie si pe ea la fel.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
La noi inca nu se lasa cu urlete...dar s-a frichinit azi noapte...m-am uitat in gurita...nimic nou deocamdata.
Otiliav spune:
Neata!
Eduard, multa sanatate, noroc, o viata frumoasa!
Adriana, petrecere frumoasa! Sa va traiasca baiatul!
Multumim de urari, ne simtitm cu mot astazi. A facut febra azi-noapte si i-am pus un supozitor pe la 12 noaptea, de dimineata parca mai avea putina febra dar nu i-am mai dat nimic.
Stiti ce vroiam sa va zic. Toata sarcina ma intrebam daca voi reusi sa o iubesc pe Elisa la fel de mult ca pe Ana. De fapt si cum am vazut-o m-am intrebat ca prea frumoasa nu mi s-a parut . Insa faptul ca am nascut-o normal si mi-au dat-o imediat a insemnat foarte mult, cu adevarat "bonding" si uite asa s-a nascut o mare dragoste. Si da, le iubesc la fel de mult.
Daniela, mosul aduce, fara mos nu se poate ca noi suntem in tara cu Polul Nord .
Diamisha, multam de link .
Laura, ceva vesti bune sper ca aveti.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
criss703 spune:
Carmendu uite in poza ferma animalelor de la Simba http://family.webshots.com/photo/2166436540104281140nHbmNv e ca o valijoara cu maner , la picioarele lui Sofi ..e icantata de ea primele 2 minute apoi gata...de fapt cam asa e incantata de toate jucariile ..tot mai bun tel.lui mami ,laptopul si ceva hartii de rupt ..daca prinde o carte e si mai happy
Otiliav ,Sorvint felicitari pt.primii pasi
Si nu in ultimul rand : La multi ani Elisa si Eduard , 2 copii faini-faini ...ca si mamicile lor Otiliav si Darling ! Sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata !
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
anca_27 spune:
Azi e zi de panteruta, care impinge masuta,
La Multi Ani, Elisaaaaaaaa!
La Multi Ani, Eduaaaaaard!
Cu Sanatate si Iubire!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
bebecris spune:
LA MULT ANI, ELISAAAA!!!
LA MULTI ANI, EDUARD!!!
azi ploua si stam in casa!!!! ce urat
ramo mai da-mi linkul cu cadourile...
eu le-am facut pe toate 54...si acum vreau sa mai ajut...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI