Bobocei de sept-oct 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagici, cum se administreaza Oscillococcinum la pitici?

In prospect spune ca se administreaza 1 tub intreg, pe net am gasit variante de 1/2 tub, alta de 3 granule...i-as da Carlei acum pentru robinetul de la nasuc.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Cristina, f interesant ce spui tu acolo, da' io ma uit la "Cipri TV". asta cu intarcatul suna interesant. am inceput sa ma umplu de draci cind ma intreaba toata lumea "mai suge?!" io o sa ii dau cit vrea muschiu' lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anca, Radu le ia pur si simplu in gura si le tine acolo pana le topeste.

Daca nu e cazul la voi, poti pune granulele intr-un capacel de plastic (dozator, masura de la vreun siropel) si sa torni 1ml max doi de apa peste ele. Cand s-au dizolvat ii dai sa bea, sau tragi intr-o seringa de nurofen si-i dai asa.

Noua ne spusese homeopata sa luam din ora in ora cateva granule / poti asa, sau poti sa-i dai cum scrie pe cutie in functie de faza in care e ea.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Cristina, f interesant ce spui tu acolo, da' io ma uit la "Cipri TV". asta cu intarcatul suna interesant. am inceput sa ma umplu de draci cind ma intreaba toata lumea "mai suge?!" io o sa ii dau cit vrea muschiu' lui

Da este interesant. ..este invitata Dr. Ana Culcer.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

pe Bighideanu l-a luat ambulanta:( bagati voturi.
moama am vazut 2 fete frumoase foc Karinutza si Carlita sunt mortale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza iti multumesc ptr. raspuns sa sti ca la asta nu mam gandit ca si ea in afara de ciorbitza care ii place la nebunie altceva nu pra o intereseaza, ieri am incercat sa ii fac cateva spaghete...ce sa zic, a luat cateva linguritze dar nu cine stie ce......oooofffff....imi pare rau de DAVID, dar de ce nu mai mananca asa bine??? sper din suflet sa se regleze acest kk cat mai repede ca altfel o iau razna.....eu ma gandesc sa nu stau asa pe o ureche si doamne fereste sa dam in altceva

alexa si mami foarte bine faci....cred ca si eu tot din cauza asta am inceput cu intarcarea ca ma dispera toata lumea "dar ce draga si acum mai suge"??? si rau am facut.....bine ca sa fiu sincera mai mult ea sa intarcat, singura

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc Lidia, in seringa de Nurofen cred ca i le voi da. Dar acum sa ma edific cate granule sa-i dau

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Nocom Doamne ajuta sa fie bine puiul! Multumesc tare mult ca mi-ati raspuns. Claudia cred ca ai mare dreptate si ca intai de toate trebuie sa identific cauza. Ca si istoric, elena a dormit din prima zi in patutul ei, in dormitorul nostru. Cand se trezea o adormeam in brate si o culcam la loc in patut. Si asta indiferent de cate treziri avea pe noapte. De la 11 luni am mutat-o in camera separata. Initial cand se trezea, o adormeam in acea camera(am un fotoliu balansoar). Ulterior, pt comoditatea mea, recunosc, o luam in dormitorul nostru, o adormeam pe picioare si o duceam inapoi in pat. Acum, pt ca se intampla des sa se trezeasca la 5-10-30 min dupa ce o pun in patut, cedez si o las cu noi in pat. Ca si cauze: dinti/masele si cu siguranta dimensiunda patutului- la noi in pat acu e cu picioarele in gura mea, acu pe chelia lu tasu, acu e capul la picioarele noastre, etc. Mentiuni- atat la pranz cat si seara o adorm la noi si o mut la ea(nu am conditii sa o adorm direct la ea in patut si deocamdata nu are stare sa citim sau sa ascultam povesti)/ la pranz doarme bine mersi 2h la ea in pat(ff rar se trezeste si tb readormita) /intotdeauna prima parte a noptii e la ea in pat/ se mai intampla si accidente frumoase si doarme o noapte legata la ea-acu vreo 3 nopti. Sper ca nu v-am plictisit si ca am reusit sa fiu cat de cat coerenta

Mergi la inceput

vazut si pe AVA bucuros de venirea mosului:))) Clau mor dupa caciulile lui Razvi, aia albastra din "1 dec"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ceva ce nu stiam..daca va intereseaza...se pare ca D_na Culcer nu e adepta laptelui muls..se pare ca jumatate din anticorpi se pierd.
Ceaiul si apa se introduc dupa diversificare...dupa 6 luni.
Completarea cu lapte praf resprezinta moartea alaptatului.

Nocom ne pentru puiut sa fie bine..ufff

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput