Bobocei de sept-oct 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 7
luminita2008 spune:
nocom,
, sa fie totul bine!
anca, sunteti frumoase foc amandoua.
pupici, s-au trezit hunii, papam si iesim.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
claudinna spune:
Anca, ce socializare, ca n-am mai vazut pe nimeni in jurul vostru?!![]()
m-am uitat cu mult drag la poze!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
elly_16 spune:
claudinna felicitari pentru noile achizitii!
De fapt e motan si da, e mai bine, multumesc de intrebare, deocamdata ii dau antibiotic si cu niste spray cicatrizant 

Mamica de
Bianca Maria
Bianca
angelynna82 spune:
Anca e superba Carla in poze 
Am trimis mail catre directia de sanatate publica, inspectoratul scolar si ministerul sanatatii.....sper sa imi dea un raspuns 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Anca, ce socializare, ca n-am mai vazut pe nimeni in jurul vostru?! m-am uitat cu mult drag la poze! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |

Anca &
Carla (13.08.2008)
kllemi spune:
buna fetele
dupa trei zile, ptr ca o vecina draguta a avut placerea deosebita sa taie firele de la net....
si le-a trebuit ceva alora sa le refaca....in fine ,as vrea sa fac si eu un sondaj de opinie cum este kk la voi?? ce culoare si cat de moale sau mai putin moale este?? am impresia ca de cand ne-am deranjat atunci la burtica parca nu isi mai revine, nu mai este atat de moale dar culoarea indiferent de ce mananca este tot spre verde, si din cate am inteles asta nu prea este de bine
.....are cineva vreo idee??? RECUNOSC CA NU AM CITI NIMIC DIN URMA, DECAT UN PIC DIN CAP. ASTA ![]()
iepurila foarte scumpa cea mica
ce sexi iti arata ea picioru' ![]()
ANGEsper sa fie totul ok si sa nu se intample nimic 
lumi
hunii maimutoi, chiar vroiam sa te intreb ca ai mai atins odata subiactul asta cu cresa....ai gasit vre-una??? si daca da, zi-mi si mie unde ca ma bate si pe mine gandul din primavara...
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Anca sunt foarte frumoase pozele
Si am bucur ca cineva s-a gandit sa iti faca si tie o poza, ca uitasem cum arati
Esti cam scumpa la vedere in ultima vreme 

Are dreptate Claudina : unde e petrecerea ? Esti sigura ca ai nimerit locul ? 
Babytza si puii
Valentina
David
anca81 spune:
am sa va pun si dovada, numai ca e pe aparatul altei mamici. Sa vedeti ce dezmatz a fost
.
Anca &
Carla (13.08.2008)
babytza spune:
Lumi nu am inceput inca. La targ nu am mai mers pentru ca a renuntat fata (din diverse motive ) si vom merge la targ la anul in primavara cand se va tine urmatorul. De inceput cred ca voi incepe din ianuarie , e luna sarbatorilor si nu cred ca saloanele vor investii bani acum. 
kllemi si David face mai moale in ultima perioada si mai inchis la culoare,uneori mai verzui... Dar moale cred ca face si din cauza ca nu prea mai mananca solide. Mai mult o tine pe iaurturi si lapte 

Incerc sa fiu zen in privinta asta cu mancarea dar nu prea imi iese
Din cat de bine manca el inainte...acum e zero la capitolul legume si carne
Cam de doua ori pe saptamana ma uimeste si mananca si el cateva lingurite de ceva. Ieri l-am incercat cu 4 feluri diferite de mancare (diferite si la textura si la culoare si la gust ) Nu am reusit decat sa il manjesc la botic.Nu a inghitit nimik
Acum nici fructele nu mai sunt bune ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
baby_boy spune:
Fetele care alapteaza - emisiune despre alaptat pe Antena 2.
{Multumesc Marinuh
}
Chiar dau raspunsuri la unele intrebari care au fost aici..si combat multeeee neadevaruri care mai circula despre alaptat.
Daca nu stiati:
Nu exista lapte de mama mai putin sau mai mult bun.
Unicef recomanda alaptatul pana la 2 ani jumate..timp in care laptele nu-si pierde proprietatile..el asigura pana la 2 ani jumate , o treime din anticorpi si toate cele necesare bebelului.
Noaptea se secreta lactatia, noaptea se secreta prolactina..asa ca este bine ca bebelusul sa suga inca noaptea.
Uitati-va...la sfarsitul emisiunii o sa se discute despre intarcat.
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez