Bobocei de sept-oct 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 6
elly_16 spune:
angelynna ma
sa nu se intample nimic 
nausica eu nu ma oripilez deloc... credeam ca numai eu sunt asa... tot timpul lasa suzeta prin diverse locuri si i-o dau asa, n-o mai spal, ca sa nu mai zic de biscuitii si bucatelele de fructe pe care i le mai dau intre mese, pe care mai intai le intinde pe jos si abia dupa aceea le mananca... asta doar in casa, afara avem alte reguli... l-ar pupa ea si pe Pufu in bot, dar nu sta el, in schimb am prins-o o data bagand in gura un bob de nisip din litiera lui Pufu... 
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
luminita2008 spune:
nocom, sper ca sunteti ok!!!!!
ange, doamne ajuta sa nu fie nimic!
ada, e doar o impresie... incercam sa punctez, pe ici pe colo, ce mi se parea ca trebuie punctat, din punctul meu de vedere. nicidecum nu faceam o acuza, stiu prea bine ca nu-ti tii copiii in vid
. imi amintesc si acum povestea ta cu Teo balacit in baltoace si Radu taras-grabis pe gazonul de la locul de joaca... in plus, incercam sa diminuez putin din paranoia de mamica, lucru de altfel imposibil, o stiu pe pielea mea
. sorry de confuzie.
babytza, demult tot vreau sa te intreb: ai inceput jobul? cum merge?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Nocom spune:
NU e vorba de copiii mei, ci copilul prietenei mele. Are 1 an si 3 luni. Arsuri de grad III, Trebuie operat
Mutumesc
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
claudinna spune:
Lumi, ma bucur ca va impacati mai bine cu programul asta!
Hunii dolofani!
Ange, e o situatie tare nasoala, prin faptul ca nu sunteti informati!!! cred ca autoritatile, desi e veche deja problema asta in tara, sunt prinse tot pe picior gresit...nu stiu ce au defacut in asemenea cazuri!
nu cred ca tr sa-ti faci probleme ca nu a fost dezinfectata sala de curs, dar din situatia asta decurg mult mai multe intrebari: cu cine a mai intrat in contact copilul, cine e copilul (desi intrebarea asta...e cu dus si intors, dar e important de stiut), de ce nu s-a stiut mai dinainte si mai ales, de ce nu va informeaza macar acum?!
sper sa nu aveti probleme!!!
si la noi am auzit in ultimele 3 zile de 2 cazuri certe...nu cunosc bolnavii, insa am aflat din surse neoficiale, ca sa zic asha, cand normal ar fi fost sa se faca informari din partea spitalului, a scolii, a unei autoritati, sa linisteasca cumva oamenii, sa spuna ce masuri au luat, ce sa facem...nu sa ne lase sa ne intrebam....
babytza

Laura, wow, cate cate maselute rasar!!! 
Iepurila, astept sa se trezeasca Razva sa vad si eu filmuletul cu sonor![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
elly, e bine cutu acum??
nikolici, mi se pare mie, sau n-ai intrat ieri??
mai, eu n-am citit ce s-a intamplat cu maisna Cristinei, dar inteleg ca a fost vandalizata...imi pare tare rau, Cristina!! din pacate in astfel de cazuri tr sa te lupti cu firma de asigurari...cu service-ul...
ieri am mai inregistrat niste achizitii la cuvinte, printre care si TATA!!!!TATI!!!
l-a strigat toata ziua, ca fost plecat pana aseara si se ducea la geam si-mi spunea brum-brum...si-mi arata cu mainile ca nu e, nu se vede in curte si fugea la usa sa se uite daca e tati si-l striga! l-am inregistrat, ca-mi era ca atunci cand vine sotul nu-i mai zice si l-am si sunat si i-a zis la telefon...aseara cand a venit, nu va spun cata bucurie si cu ce voce spunea tata...te topea, nu alta! s-au jucat toata seara si radea Razvan in hohote! nu s-a mai intamplat sa-i fie asha de dor de el....e adevarat ca pleaca destul de rar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA
elly_16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom NU e vorba de copiii mei, ci copilul prietenei mele. Are 1 an si 3 luni. Arsuri de grad III, Trebuie operat Mutumesc mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Bietul copilas...
sa fie totul bine, Doamne ajuta sa treaca cu bine de operatie, iar Dumnezeu sa-i intareasca pe parintii lui!Mamica de
Bianca MariaBianca
angelynna82 spune:
Elly nu mai da spectacole cu lenjeria mea, am ascuns-o ![]()
Nocom offf ne
sa fie bine cu copilasul
Babytza tocmai aici e problema, ca, clasa nu a fost sigilata...ei spun ca s-a efectuat dezinfectarea dar nu ceva ma face sa nu cred acest lucru 
Am tras o cearta destul de tare cu directoarea pt ca nu a anuntat deloc parintii, macar printr-un afis, am aflat complet aiurea de la o vecina 
Sper sa nu fi adus vreo porcina, tocmai asta ar fi ultimul lucru care ne lipsea 
Si Crina lasa suzeta pe unde apuca si o baga apoi in gura, nu am cand sa urmaresc mereu insa nah...
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
claudinna spune:
Nocom, sa dea Domnul sa fie bine!!
anca81 spune:
Nocom, Doamne ajuta
, sper sa fie bine mititelul.
Hehehe, si ca sa dovedim ca si noi socializam, tocmai ne-am intors de la un mini party intre pitici. Poze aici ![]()
Anca &
Carla (13.08.2008)