Bobocei de sept-oct 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Cu intarziere LA MULTI ANI Thea, Tati de Thea, Nocom, Tati de Crinuta si Tati de Huni!!!
Angelynna, bine ca ati terminat cu zugraveala, ma bucur tare mult ca e mai bine Crinuta... iar maselele sper sa iasa mai repede si fara durere... Crinuta mai da spectacole cu lenjerii?
Abe, am vazut pozele cu printesa ta... e frumoasa foc, o mica papusica... sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea
Babytza, imi pare nespus de rau pt. cutulache... eu intotdeauna am considerat prietenii nostri necuvantatori parte din familie ... soricelul e super tare cum culege globuletele... sa inteleg ca o sa aveti ajutor de nadejde la desfacerea bradului
Lumi... felicitari pentru noptile linistite si ca baietii sunt iar mancaciosi ... nu te oftica, ca nici Bianca nu spune niciun cuvant inteligibil sau cu tinta
Paula Laura si AlexaM... wow, deja aveti baieti mari, gata cu patuturile de bebelusi
Andy_galro, mult succes... si la training si la shopping
Nikolici, pana la urma s-a imprietenit Karinutza cu catelusul?
Cristineescu, imi pare rau pt. masina... mizerabili aia care au facut asa ceva, numai din rautate, ca n-au avut nimic de castigat
Anca, ce d-ra mare si frumoasa s-a facut Carla... si Bianca se suie in caruciorul pt. papusi sa o plimb prin casa. Poti sa incerci cu niste homeopate, ca sa iei totul din pripa. Multa sanatate si sper sa nu se agraveze
Claudinna, cata fericire pe Razvan printre bilele alea colorate...
Nocom felicitari pentru vremurile bune si linistite care se apropie

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

AM O MARE RUGAMINTE!!!

Stiu ca avem un bobocel care s-a oparit cand era micut cu apa clocotita, dar nu mai stiu despre cine este vorba. Trebuie sa vorbesc cu mamica lui/ei URGENT!!! Va rog, daca stie cineva, dati-mi si mie un PM!!!!!!

MULTUMESC!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Despre imunizare/ socializare etc - desi cred ca s-a spus cam tot ce era de spus - sa-mi dau si eu cu parerea.
Eu nu pot decit sa observ ca, la Ania, imunizarea prin ne-cocolosire a functionat. V-am mai spus, dar repet in contextul asta, ca eu nu i-am sterilizat biberoanele decit pina la 1 luna. Am luat-o cu noi la cumparaturi, daca a fost cazul, am luat-o cu noi la prieteni cu copii, de cind era foarte mica. Acum, de cind umbla, o las sa faca tot soiul de chestii care probabil pe multe dintre voi v-ar oripila. Scapa suzeta pe jos, o baga la loc in gura, bucata de mar din care rontzaie si-o lasa pe te miri unde si-o recupereaza mai tirziu, se pupa cu Pucca in bot etc. Evident, nu-i bag suzeta in gura daca a cazut pe strada, adica am si eu o limita . Cum spunea si Claudinna, copiii n-o prea intereseaza, dar ii place sa fie in preajma. Si a racit doar de doua ori pina acum, o data pe la 8 luni si o data in jur de 1 an. Si cind a racit a avut muci, atit, in rest a fost vioaie si bine dispusa.
DAR eu sint perfect constienta - si asta cred ca nu s-a spus - ca depinde foarte mult de copil. In sensul ca nu se poate generaliza. Eu cred ca trebuie observat copilul si mers la limita maxima a "expunerii" care nu-i face rau.
Singurele capitole la care noi sintem destul de stricti sint programul de masa si de somn. Pentru ca am observat ca de regularitatea in aceste privinte depinde starea ei de bine. In rest, libertate cit cuprinde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Of, Nocom, sper ca n-ati patit nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Felicic, uite cum am facut eu cu Razvan si vad ca dat roade, in ceva timp, e adevarat, dar functioneaza foarte bine.
atucni cand copilul vrea ceva, cere din ce in ce mai zgomotos, mai ales daca nu-i dai...
ca sa evit sa urle de fiecare data cand iesea din apa, cand trebuia sa inchid laptopul ca se uitase prea mult la Gummy sau la mai stiu eu ce, ca ma durea spatele de umblat cu el in brate pe la intrerupatoare (acum nu mai cere decat la bunici, care nu adopta aceeasi strategie) si alte cele pe care vroiam sa le limitez, ne luam La revedere de la acele lucruri.
cand iesim din apa spunem "pa, apa!!", noi mergem sa ne stergem cu prosopul, sa ne dam cu crema...
cand sa terminam cu desenele la laptop: pa-pa Gummy! Gummy tr sa pape si el sau sa faca nani!

s.a.m.d.
acum deja ii spun ca ne mai uitam la filmuletul asta si gummy tr sa faca nani si el ii spune pa-pa si face cu mana...plecam linistiti la alte activitati

chiar ca e de speriat intamplarea! poate puteti sa puneti un sistem din ala de se incuie usa automat! daca a prins gustul iesirilor...
si mie-mi fuge Razvan si intru in panica! noroc ca am vreo e holuri si 4 usi pana la iesire...dar tot stau cu inima cat un purice

AlexaM, Matei e un copil foarte curios si da, asta e semn de inteligenta! sa intri mai des sa ne povestesti de nazdravan

Iepurila, copiii sunt diferiti, noi suntem diferiti...
adica conteaza foarte mult si ceea ce-ti doresti tu!
adica, conteaza sa te simti tu confortabil (asta nu exclude confortul copilului!!! dar tu il poti modela)
Elena pana acum dormea la ea in camera/patut si dintr-odata a deventit nelinistita noaptea?? ai gasit cauza?? cred ca aici e solutia, daca raspunsul la intrebarile astea este afirmativ.
vrea la voi in camera/pat pt a-si alina o durere...sau de ce?
deci:
1.care e cauza, de ce nu mai doarme la ea?
2. ce vrei tu de fapt, esti linistita sufleteste si daca doarme cu voi, sau nu te poti odihni cu ea la voi in pat? te streseaza situatia?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Lavinia imi pare rau de cazatura lui Dragos Multi pupici sa treaca repede

Niko multi pupici si pisicutei , sa ii treaca repede boticul Noua ne-a ramas cicatrice pe buzita de la cazatura

Angelyna in mod normal clasa ar fi trebuit sigilata si facuta asa cum trebuie o dezinfectare. La Tina in scoala asa au facut. Cat despre numarul de copii gripati cu porcina care sa ii forteze sa o inchida... sunt prea nesimtiti ca sa o inchida la timp Va doresc multa sanatate si sa nu fiti cu porcusori in casa Noi am scapat (poate iti aduci aminte ca la noi a fost inchisa clasa prietenei cea mai buna a Valentinei unde mergea zilnic juma din clasa ei in vizita )

Lumi cred ca ti-e drag de mori de hunii maimutoi Eu doar imi imaginez si ma emotionez cand citesc ce traznai si prostioare fac ei zilnic

Laura soricelul e tare bine cu putzica. De cand s-a trezit nu a mai zis nimik la pisu, semn ca nu il mai ustur deloc. A stat cuminte cand l-am dat cu crema inainte sa iesim afara. SI nu mai era decat fff putin rosu unde a desprins ieri pielicica.
Felicitari de maseluta !!!!!!!

Claudina foarte bine punctat Sunt de aceeasi parere, ca tinutul intr-un glob de sticla nu ii ajuta cu nimik.
Insa mie nu mi se pare ca ai zis ca trebuie sa raceasca de 5 ori pe an, ci doar ca nu e grav si e normal dcaa totusi o fac. Evident ca e de preferat sa nu raceasca. Dar asa cum a spus si Ada , la gradinita (si acum la scoala ca a crescut) nu o data am vazut cum copiii erau adusi de parinti plini de muci si cu antibioticul in buzunar. Si pentru o mica atentie, acel copil era primit in ziua respectiva. Asta mi se pare nesimtire din partea parintilor. In cazul asta e dificil sa ramana sanatos in perioada rece, oricat ai incerca tu ....
Am iesit si eu cu soricelul in parc atunci cand era mucios, insa l-am tinut cat am putut de departe de copii, nu l-am lasat sa ia jucariile altor copii si mai mult l-am plimbat. Iar daca a fost mai nasol, am stat frumos acasa. Chiar saptamana trecuta nu am ajuns deloc cu el in parc si azi se bucurau mamicile sa ne vada, ne dadusera disparuti
Si pe Tina o tineam acasa cand era bolnava, daca era nevoie imi luam liber de la servici, pentru ca asa mi se pare de bun simt pentru restul din jurul nostru.
Nu mai zic de locurile de joaca, acolo chiar mi se pare nesimtire maxima sa iti duci copilul bolnav, cand stii ca va avea contact cu zeci de copii de toate varstele

Am vrut sa mai scriu ceva...

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Ieri am dus motanul la veterinar de l-a castrat, asa ca aseara am stat mai mult langa el... era asa moale, ca o carpa... mi-era o mila de el... si-l tot mangaiam si-l luam in brate... si Bianca a inceput sa tipe si sa planga, sa vocifereze, ca de ce, vezi Doamne, il mangai pe Pufu si pe ea nu... a fost prima ei criza de gelozie, chiar nu ma asteptam sa reactioneze asa...
iepurila si Bianca doarme cu noi in pat de pe la vreo 8 luni si chiar nu stiu cum s-o dezvatam sa mai doarma cu noi... probabil o sa incepem sa o punem in patul ei... dar cred ca trebuie sa cam sacrificam niste nopti, mai ales ca ea se trezeste de vreo 2-3 ori pe noapte pt. tzitzi, de-aia nici nu ne grabim s-o facem
felicic super tare Vladut cu deschiderea usilor... si faza cu baia pe furis...
andy_p felicitari pentru cele 3 maselute... ce rapide au fost
Referitor la scoaterea copiilor in colectivitate, nici n-o s-o tin in casa pe motiv ca va lua diferite boli, dar nici nu cad in extrema cealalta s-o duc in colectivitati numai pt. a se imuniza... Eu am fost dusa de la 2 ani la cresa, apoi gradinita... deci mereu am avut contact cu colectivitatile de copii si n-am facut nicio boala a copilariei si nici nu raceam... sper ca Bianca sa semene cu mine... Iar faza cu mersul la serviciu mort-copt mi se pare o lipsa de bun simt din partea celor care insista cu asa ceva, si angajatul care vine la serviciu, de parca s-ar prabusi lumea fara el, si angajatorul care nu intelege si vrea sa-i vada pe oameni cum se tarasc prin birouri... ca doar de-aia exista concediu medical... ca de-aia si epidemiile astea, ca daca omul bolnav ar sta naibii acasa pana isi revine, n-ar mai raspandi boli pe unde merge.

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

iepurila vazut printesa in actiune ce frumos face cip-cirip Si ce sexy isi arata piciorul Auzi , dar mi se pare ime , sau are doar un cercel ?

Alexa pupici roscovanului vorbaret si curios

Felicia cred ca ti-a stat inima cu usa deschisa pup baiatul nazdravan

Mergi la inceput

Nocom Simo F era mamica, sa te uiti pe contul comun daca e nr ei acolo. Sper ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nocom, zau ca nu mai stiu despre cine este vorba!! suna la salvare daca e ceva grav!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput