Bobocei de sept-oct 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 4
iepurila spune:
si tot pe fuga sa va arat o mica mostra de cum face calul si un pic de cip cirip
["url=/http://www.youtube.com/watch?v=4EWOqgnmgi4"]
AlexaM spune:
Lumi
Roscovanul e din ce in ce mai nazdravan...se urca pe masa...am aruncat 2 fotolii (oricum era in plan ca erau vechi si vai de ele...insa n-o sa le inlocuiesc prea curand) pt ca se urca pe ele apoi pe masa...sus pe laptop daca se poate, inchide geamurile, trebuie sa inchida si sa deschida toate intrerupatoarele din casa cel putin de 10 ori pe fiecare de cateva ori pe zi (in brate pt ca nu ajunge singur). Mai devreme mi-a gasit stampila si a stampilat toata casa parchet, gresie ...tot. Noroc ca nu am covoare. Nu-i tace gurita deloc. Zice o gramada de lucruri. A inceput de curand sa zica si perna(peia), buric (bui) sa intrebe "ce e" sau "ce e asta", "unde"...si muuulte altele. Putine cuvinte le zice clar-clar insa multe stalcite dar cu adresa clara si directa si insista pana zici tu cuvantul corect...ca sa fie sigur ca ai inteles ce vrea sa zica. Ii plac becurile ..le numara pe toate si anunta mereu cand vede vreunul...nu stiu cum o sa fie cu bradul 
Am schimbat aragazul ca invatase sa-l deschida...am luat cu siguranta la plita (pana acum nu avea siguranta decat la cuptor)...se simte ca e un copil in casa...fara discutii...![]()
Dar eu tot cred ca e un copil cuminte...doar ffffff curios...insa curiozitatea e un semn de inteligenta nu?....am un mic geniu...![]()
Asta asa ca sa mai actualizez...daca ii era dor cuiva...![]()
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
andy.p spune:

Aseara in timp ce o faceam pe Alexia sa rada,numa asa ma pot uita in gura ei
,am avut o surpriza...maselutza de jos satanga a iesit de toot,un colt sus stanga a spart si un colt jos dreapata la fel a spart
Babytza cum e David cu putzica???
Imi pare tare rau de catelush
Feli si Alexia deschide usile,ma bucur ca sunteti bine si argint viu
Roxana ce vesti bune!!!!

Lumi
maimuticile.
abe imi pare rau ca a cazut Maria
LAvinia ce mai faceti??
Nocom 
Claudinna cu Andy imi faceam si eu probleme ca nu va socializa,tot asa o mama paranoia cu racelile si cu mersul in parc
,n-am avut nicio problema la gradi, afost printre cei mai sociabili copii...cu Alexia nu-mi fac asa probleme,socializeaza cu fratica la greu![]()
Ada si eu ca tine...imi aduc aminte ca in gr.mica am tras din viroza in viroza,pneumonie,rosu -n gat ,otita si iar la rand toate,apoi n-am mai avut probleme din sem II.E inevitabil,nu toti parintii isi tin copii acasa cand sunt bolnavi.
alina,Alexa,Claudia
July
Cume burtica??
Oana multumim de pont,fug si eu in Selgros,sper sa o gasesc
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
abe spune:
nocom nu mai am calculator pana seara. daca te duci in selgros te rog mult ia-mi si mie jucaria daca poti. mutlumesc mult.
luminita2008 spune:
abe, multumesc! da, e distractie mare, ma mentin in forma!![]()
urata intamplarea cu bona, dar ce sa-i faci, e si ea om... sigur ca pentru asta e platita, sa aiba grija (si) sa nu se intample astfel de lucruri, dar... eu zic ca daca-i atragi atentia, n-o sa se mai intample. astia mici pot sa surprinda pe oricine.
feli

, ce tare-i Vlad! ai mei inca nu ajung la clanta usii de la intrare, doar la incuietoare... cu baia tot asa si noi, ne ascundem de ei ca sa mergem in 'camera minune', mai ales seara. azi dimineata tati s-a barbierit cu ei misunandu-i printre pcioare... si cu intrerupatoarele e la fel, doar ca nu prea ajung acolo... Vlad cum ajunge? sau il tineti in brate pentru asta?
nushulica, stiu ca nu ma urasti, era doar o figura de stil.
laura
, felicitari pentru maselute!!
alexa,
, cate face roscovanul!!! ce drag imi e de el, cand povestesti! ai un copilut ff istet si da, curios, si asta e un semn extraordinar de bun! te felicit ca-l lasi asa, sa exploreze si ca esti zen in privinta asta!
la noi vad ca merge treaba cu un singur somn pe zi, azi la 12.00 inca nu dormeau, desi sunt in picioare de la 07.00. sigur, pe la 12.15 Edi mi-a adormit in brate
, la Gummy Bear... TV-ul mergea in dormitor la ei cand l-am mutat, dar n-a avut absolut nicio problema, era frant...
am reorganizat (iar!) si programul de masa, cu somnul asta in mijlocul zilei, era si cazul... acum sunt mai multumita, papa iar 5 msee pe zi, 3 mese zdravene si 2 gustari, le scosesem o gustare din motiv de talente la masa
. la 11.30 au papat mar cu biscuiti si iaurt, vad ca e de departe preferata lor!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
iepurila, eu n-am copiluti mai mari, da' ma bag sa-ti raspund, caci suntem cam in aceeasi situatie: si ai mei se trezesc, de regula pe rand!, de 3-4 ori pe noapte si ii iau cu noi in pat, unde si noi, dar si ei, dormim mai bine. nu cred ca s-au obisnuit asa, sau cel putin nu inca, pentru ca am si nopti in care daca ii mut la loc in paturile lor, dorm linistiti. dar chiar si asa, daca s-ar fi obisnuit, nu cred ca e o problema. se vor dezobisnui, cand vor intelege procedeul... e cam la fel ca si cu suzeta, olita, adormitul pe picioare... cand vor constientiza si vor intelege 'de vorba buna', lucrurile se vor regla. si nu neaparat la 18 ani
.
poti sa ii cumperi un patut de copiluti mari, poate o va atrage mai mult, poti, daca are rabdare si e deschisa spre asta, sa ii citesti inainte de culcare, sa ascultati muzicuta, sa va jucati in pat impreuna, la ea in camera, inainte sa adoarma, si noaptea, s-o duci mereu la ea, dupa ce o re-adormi. tie iti va fi greu la inceput, dar e posibil sa functioneze. eu deocamdata sunt destul de relaxata in acest sens, chiar cred ca nu e cazul sa iau fraiele in maini de acum. eu il adorm pe Robi pe picioare si pe Edi in bouncer si tot relaxata sunt si in aceasta privinta, desi numai asa adorm, nicicum altfel, dar sunt absolut sigura ca se vor regla la momentul potrivit. pupici.
aaaa, sa nu uit, am vazut filmuletul, e mortala Elena!
(sa ma oftic ca ai mei nu zic inca mai nimic inteligibil si cu directie?)
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Nocom spune:
Iepurila iti raspund repede ca sunt cam pe fuga,...
Cu cat cresc cu atat este mai greu sa-i conving sa doarma in patul lor. Ii poti convinge abia cand sunt mult mai mari adica pe l avre-o 3 ani.. cand inteleg logic consecintele.. Cel putin la noi asa a fost. Matei a inceput sa doarma cu noi in pat de cand a implinit 1 an. Am zis ca este o perioada si il vom convinge cu timpul sa revina in patutul lui de care era nedezlipit inainte de 1 an. dar nu a fost asa... Cand a implinit 2 ani si plecam la servici era un chin sa ma trezesc si sa ma dau jos din pat sa plec la munca fara sa ma simta, caci apoi se punea pe urlat! Abia cand a implinit 3 ani i-am cumparat un pat in forma de masinuta si a fost ff incantat de el si l-am convins sa doarma acolo, ff apropae de patul meu initial si apoi cand a mai crescut, in alta camera....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
tzitziri spune:
Iepurila,David doarme numai cu noi de pe la 6 luni.Pana atunci a dormit la el in patut dar la noi in camera.
Eu nu intentionez sa incep procesul de mutare nici macar la el in patut la noi in camera.Imi e clar ca patutul lui de bebelus nu ii mai e suficient pentru cate rotiri face in somn, un patut mai mare pentru dormitorul nostru nu se preteaza, el e inca alaptat si acum e mult mai simplu sa mufeze repede la tzitzi si in 2 minute sa se culce la loc.
A il muta inseamna sa fiu constienta ca imi sacrific cateva nopti facand ture intre patutul lui si al nostru - plus ca daca nu gaseste imediat tzitzi se trezeste si cu greu adoarme la loc.Si e un sacrificiu pe care eu una acum nu sunt dispusa sa il fac.Toti avem nevoie de somnul de acum...si el si noi.Plus ca ne e drag asa...si cred ca si el e mult mai linistit cu noi.
Poate e egoism, dar deocamdata el va dormi cu noi si la momentul potrivit voi vedea cum voi aborda situatia.Pana acum am depasit 'obstacole' care mi s-au parut insurmontabile: am plecat la serviciu sperand sa manance macar cat sa 'supravietuiasca' pana ma intorc - si acum mananca la pranz si un castronel intreg de supa + iaurt cand e foame mare.La fel am sperat sa se descurce cumva cu somnul pana ajung acasa(el adormea doar la tzitzi sau in masina) si acum e bine mersi adormind ori in parc ori acasa cu buni cumva - fara circ.
Deci lucrurile luate pas cu pas cred ca se vor rezolva in timp...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
angelynna82 spune:
Hello,
fetele
Piersicutza ma bucur ca ai intrat, va
am si poate ne mai dai vesti despre voi
Oana din pacate da, dar totusi mai am sperante, tare frumoasa jucarioara 
Babytza
am soricelul scump, l-am vazut cum da tarcoale, las ca are timp si pt brad ![]()
La Selros ai nevoie de card intradevar 
Anamona multa sanatate 
Iepurila si noi avem aceiasi problema cu patutul, din pacate am facut graseala sa o las sa doarma cu noi....acum fff greu mai doarme la ea
, solutie...presupun ca este sa ii punem mai des in patut 
Laura felicitari pt maselute 
Noi suntem ceva mai bine, insa tot cu muci si tuse (mai putin dar inca sunt prezente)
, am totusi alta problema de fapt e o intrebare: la sor-mea in scoala s-a diagnosticat un copil cu gripa porcina....s-a aflat abia ieri de acest lucru...cu toate ca el este in spital de o saptamana....unde ma pot informa ca s-a facut dezinfectarea scolii respectiv a clasei in regula??? Directoarea spune ca s-a facut dar nu prea imi vine sa o cred
, alta intrebare: la cati copii bolnavi se inchide scoala? Sor-mea nu mai merge la scoala de azi...oricum mai avea doar 2-3 zile de scoala...
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
gaia.nevia spune:
Lumi, sa nu-ti inchipui ca imi tin copiii inchisi in casa. De fapt ma cunosti, si stii ca nu o fac.
Grija (zisa si "paranoia") ramane insa... In plus, sunt cu ochii in patru ca sa ma feresc si eu de ce pot sa ma feresc.
Nu vreau sa stam intr-un glob de sticla. Cand o sa mergem la gradinita, asta e, vom vedea ce va fi. Teo cum spuneam deja merge in colectivitate, culege cate ceva, aduce acasa, ia Radu, iau si eu...
Mai vine si tati bolnav cateodata (si la el stau oamenii si mucesc pe birouri, ca si la noi) si luam toti de la el... si tot asa.
Deocamdata, de la atatea raceli, tratate care mai de care mai naturist, se pare ca racim daca nu mai rar, macar cu simptome mai usoare, si care trec mai repede. Banuiesc, sper, ca asta inseamna ca se intareste imunitatea.
Tot mi se strange inima cand vad copii bolnavi adusi in colectivitate(sau adulti!!!), si cand zic bolnavi, arata nasol. Vizibil nasol.
La gradinita este un pediatru dimineata care triaza copiii. Stiu ca ii lasa sa intre daca nu au febra, rosu in gat si diaree, chiar daca au mucuti, tusesc, sau stranuta. Asta e... cum am zis nu pot si nu vreau sa ma feresc cu orice pret, nu ajuta pana la urma la nimic.
De ce am impresia ca m-ai inteles gresit...
Iepurila, la noi Teo a dormit in patut si in camera pana la 1an si 4 luni. Apoi a inceput sa urle, cosmar era sa il culcam.
Nu am reusit sa-l intoarcem la ganduri mai bune... i-am luat pat mare... iar acum doarme in fiecare seara in alta parte...ba cu Radu, ba cu mine, ba cu tati, intr-un pat sau altul.
Nu a adus nimic bun tot stresul la care ne-am supus toti trei incercand sa-l culc singur. Va avea timp pentru asta cand va fi... nu stiu... la scoala?
Pup.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri