Bobocei de sept-oct 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

BUNA DIMINEATA!

Pana nu uit... Anamona, am vazut ieri la Metro, brad artificial de 2,4 si respectiv 2,5m cu doar 3,ceva mil. si erau din aia faini, bogati si care imita destul de bine natura (unul din modele avea chiar si conuri). Merita sa dai o fuga pana acolo sa vezi. Si noi i-am scris Mosului ca vrem unul .

Am cumparat cadourile de Craciun pt. Dragos: calut-balansoar de plus si sortatorul e forme Smoby - era la oferta in Selgros, cu doar 56,6 ron. Mai dificil e la Victor, ca n-am gasit inca nimic sa-mi placa.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Noi astazi fugim la vaccin - Prorix, si apoi in SElgross la cumparatauri!!!

babymom daca crezi ca il atrage, iti spun ce-i aduce Mosu lui Matei. O camera foto digitala pentru copii, de la V-tech, Kidizoom. Are 2 Gb si zoom misto si este antisoc.....

Pup

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nocom, merci de idee . Cred ca i-ar placea. Poti sa-mi spui de unde, sa-mi dai, eventual, un link sa-mi fac si eu o parere?? Si poate face poze reale?
LE: l-am vazut acum la Crazy.toys, dar nu-l mai au pe stoc. Stii cumva de unde as putea sa-l iau?

Sa fiti curajoase la vaccin si spor la cumparaturi!!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom sa nu o doara pe Dariuta si sa nu aveti nicio reactie

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nocom, pentru Daria.

Ramo, Anda rulz

Abe, aici sunt pozele cu Carla.

Multumesc gagici de raspunsuri referitor la Oscilo, i-am dat Carlei ieri seara un tub. Bineinteles ca unul l-am imprastiat pe jos in incercarea mea de toanta sa pun bilutele alea in seringa de Nurofen, n-am stiut ca se dizolva atat de greu.

Carla e plina de muci, insa n-are febra si nu tuseste asa ca sper sa fie doar atat, fara alte complicatii.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

buna dimineata.

Radu s-a foit toata noaptea, cu muci si ceva tuse. Asta e numai si numai de la paranoia, ca din alta parte, de unde?!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Ramo medici sunt cam varza, iti spun cu mana pe inima, cand va veni timpul am aici la cine sa apelez singurul meu gand este sa am lapte si sigur ma ghidati voi

chiar ma gandeam la tine ca de data asta cu siguranta o sa iti iasa alaptatul. Totul va fi cu totul diferit de data asta: stii mai multe plus ca ai galerie puternica in spate care te va incuraja cu cea mai mare dragoste la fiecare mic hop.

Dr Culcer zice ca doar 10% din mamicile care intarca precoce nu au lapte, restul sunt doar neinformate si sfatuite prost de doctori, prieteni, rude.

O sa vezi cat de placut este alaptatul la cerere. Odata ce o sa il exeprimentezi o sa vezi ca va deveni f usor. Iar tu esti o mamica foarte sensibila, iubitoare si protectoare, sunt sigura 100% ca va fi o placere pentru tine.

Asa cum zicea si Ramo, ei o cer de foarte multe doar din dorinta de a fi aproape de mama, de a se simi iubiti. Ori prin alaptat se transmit sentimentele cel mai usor, ei se simt imediat ocrotiti si devin mai increzatori.
Nu mai spun cata nevoie au in primele luni cand aterizati direct din burtica, se simt atat de debusolati pe lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Ramo medici sunt cam varza, iti spun cu mana pe inima, cand va veni timpul am aici la cine sa apelez singurul meu gand este sa am lapte si sigur ma ghidati voi

chiar ma gandeam la tine ca de data asta cu siguranta o sa iti iasa alaptatul. Totul va fi cu totul diferit de data asta: stii mai multe plus ca ai galerie puternica in spate care te va incuraja cu cea mai mare dragoste la fiecare mic hop.

Dr Culcer zice ca doar 10% din mamicile care intarca precoce nu au lapte, restul sunt doar neinformate si sfatuite prost de doctori, prieteni, rude.

O sa vezi cat de placut este alaptatul la cerere. Odata ce o sa il exeprimentezi o sa vezi ca va deveni f usor. Iar tu esti o mamica foarte sensibila, iubitoare si protectoare, sunt sigura 100% ca va fi o placere pentru tine.

Asa cum zicea si Ramo, ei o cer de foarte multe doar din dorinta de a fi aproape de mama, de a se simi iubiti. Ori prin alaptat se transmit sentimentele cel mai usor, ei se simt imediat ocrotiti si devin mai increzatori.
Nu mai spun cata nevoie au in primele luni cand aterizati direct din burtica, se simt atat de debusolati pe lumea asta.

Asa e cum zice Anamona doar ca alaptatul cu inca un copil langa tine cere foarta multa determinare si multe elemente ajutatoare ca sa fi si hands free pentru celalalt copil sau ma rog un ajutor gen bunica, bona, etc. Si daca de data asta vrei sa alaptezi incepe sa te informezi de acum, sa iti faci un plan de bataie, sa stii iar apoi te vei putea adapta din mers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom merci de pont

apropo de gripa asta porcina, mi-am dat seama acum ca pot fi mult mai multe cazuri decat zic astia la televizor.

Analizele se fac doar la Matei Bals si nu stiu cati bolnavi mai au puterea de a merge si pana acolo, nici nu vreau sa ma intreb cati bolnavi se duc la doctor pentru raceala.

Eu una, din cauza frisoanelor fara temperatura mare, chiar ma intrebam daca am sau nu porcina asta. Dat fiind ca evolutia e buna, am decis sa nu ma duc pentru analize suplimentare, oricum stau si muncesc de acasa tocmai pentru a nu raspandi virusi prin birou.

Din pacate sunt insa destui care vin bolnavi la servici si carora nu le si zice nimic, altfel nu as mai fi procopsita cu raceala asta. Cred ca totul tine de manageri aici.

Si apropo de porcina, cum credeti ca ar reactiona multinationalele daca li s-ar inchide birourile pe motiv de gripa porcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Nausica EXACT 1 ml a vrut sa zica! Ce nu e bine?!?!? Cum sa-i dea 100 ml!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

N-as fi crezut ca se dizolva tot tubul ala in 1ml apa. Zau. Eu cind ii dadeam il diluam cam in 20ml apa. Dar daca spuneti voi ca se dizolva in 1ml o sa-i dau si eu asa.

Mergi la inceput