Bobocei de sept-oct 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
Nausica, Elly eu fac asa budinca de vanilie: pun intr-o cratita putin lapte la incalzit, intre timp 2-3 galbenusuri le amestec cu zahar si mirodenii, apoi adaug laptele incalzit pentr oua amestecand repede pt a nu se face omleta, tot amestecul asta il pun in cratita si din nou pe aragaz inca cateva minute, nu trebuie tinut mult caci se sfarmiteaza galbenusurile. Ca sa iasa ceva mai tare se poate adauga amidon de porumb.

Sarumina, intre timp am aflat si eu ca ingredientul minune e amidonul de porumb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Deci voi oferiti bebelusi care cara obiecte grele si bebelusi care sorteaza rufe, da? Am si eu o oferta speciala de sarbatori. Bebelus care va scapa, definitiv, de diverse obiecte. In momentul asta au disparut total telecomanda de la dvd si una bucata cizma imblanita. Am cautat ieri cizma in toata casa, efectiv in toata casa, inclusiv in cosul de rufe, in toate sertarele posibile, dupa televizor - nu mai e. Trebuie sa-i cumpar altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Anca, oau ce par are Carla!!!! Cred ca Lucia mea desi e ce mai mare de pe-aici, e totusi cea mai cheala.
CD27, nu te speria, o sa reusesti sa alaptezi daca vrei. Eu la primul nu prea am reusit, i-am dat completare de la o luna iar la 5 luni nu mai voia sa puna gura pe san. La Lucia insa am reusit si am alaptat-o exclusiv desi am fost singura aici, fara rude, bunici, etc. si cu un baietel gelos si posesiv. La 8 luni am trecut-o pe lapte praf dar cu greu ca nu stia sa suga din bibero. A acceptat pana la urma sticla insa doar cu tetina din aia cu gaura in varf, gen Avent.

Va urez o zi buna tuturor si ma duc la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Deci voi oferiti bebelusi care cara obiecte grele si bebelusi care sorteaza rufe, da? Am si eu o oferta speciala de sarbatori. Bebelus care va scapa, definitiv, de diverse obiecte. In momentul asta au disparut total telecomanda de la dvd si una bucata cizma imblanita. Am cautat ieri cizma in toata casa, efectiv in toata casa, inclusiv in cosul de rufe, in toate sertarele posibile, dupa televizor - nu mai e. Trebuie sa-i cumpar altele.

In cosul cu jucarii te-ai uitat ? Si in dulapul cu haine Noi acolo gasim telecomanda. Sau in masina de spalat

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare

Am venit de la vaccin. Va multumim de sustinere. Dariuta a fost cuminte, a aplns un pic can am imobilizat-o apoi gata!! Uff, am mai scapat de un vaccin...

babymom din pacate acum e prea tarziu sa-ti iau de unde am luat eu muuult mai ieftin ca la noi.. adica am comandat in SUA ca am ceva rude acolo, au comandat ei si mi-au pus pachet. In Romania gasesti aici : http://www.v ar u na.ro/jucarii-vtech/3-ani---9-ani/aparat-foto---77303.html Daca ziceai mai repede....offff!

Nausica eu dizolv, cum spuneam, in cei 1ml de apa doar 20 de bilute, nu tot tubul, dar sigur il poti dizolva pe tot in aceasta cantitate, hai in 2 ml... Noi acuma inainte sa arunca cosul de gunoi, verificam tot, ca niste gunoieri buni ce suntem... Sper totusi sa nu fi fost in gunoi.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

neatza din moldova!

nausica poate le-ai dus deja la gunoi, mai sunt care depoziteaza lucruri de prin casa direct in cos fara sa fie vazuti

eu m-am hotarat dupa mai multe incercari de a comanda de pe next fara succes, sa dau comanda prin cineva de pe okazii, azi am dat avasul si in 10 zile o sa am comanda...sper. Daca nu e tzeapa si va intereseaza pot sa vad dau adresa de mail, am vazut ca intre timp nici mothercare nu mai livreza

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Heelo, fetele, noi ne-am trezit ca purceii pe la 9

300 tare scumpica Anda

Nikolici am ramas masca initial si am citit inca o data

Piersicutza dulce rau Anna , felicitari pt olita

Clau

Nocom tinem pumnii sa nu aveti reactii adverse de la vaccin

Anca multa sanatate Carlei

Nausica fi-mea a decsoperit locul unde le ascundeam eu , acu' ma gandesc ca se va intoarce roata la mine

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata

Anamona, am vazut si eu brazi de craciun la magazinul cu chinezrii, 2m=70 de RON. N-am fost asa atenta la aspect dar la prima vedere mi s-au parut ca orice brazi artificiali.

Cum o conving pe Anda ca scutecul trebuie schimbat dimineata si ca mouse-ul nu se arunca pe jos?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza!

Ca tot vorbeati de greutatea copiilor zilele trecute, azi am cantarit ploada: 9.700, in conditiile in care acum 1,5 luni avea 9.750. Deci, minunat
M-am hotarat, maine o duc sa o tund. I se incurca parul ingrozitor, face noduri si la spalat se observa la varfuri ca si cand ar fi tocit. Nu stiu cum o sa o tund, cat de scurt, acum oricum sta valvoi tot timpul parul.

Nici eu nu stiu ce sa-i iau cadou de Craciun, cu cat studiez mai mult, cu atat ma confuzez mai tare. Un centru de activitati sportive pentru apartamente de bloc o exista??
Ma duc sa schimb un pampers puturos, ca la noi olita e pt depozitat si atat...

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza! unde e cafeaua aia, unde e??

oana, eu zic ca deja am inceput o noua etapa, cea in care din bebei, copilutii nostri au devenit, baietei, incepand cu mersul biped, cu catararile si continuand cu imensa capacitate de intelegere pe care o arata in sfarsit suficient de deslusit ca sa pricepem si noi, adultii. da, trece extrem de repede timpul, imi dau lacrimile cand ma gandesc, dar e absolut firesc... eu deja ma vad la vara prin IOR cu tricicleta, fara caruturi, cu hunii misunand in piciorusele goale prin iarba... ma vad citindu-le povesti toti trei in acelasi pat si sfarsind prin a adormi impreuna... ma vad invatandu-i cum e cu bastonasele si exersand... si chiar mai mult...

paula, uite www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=37&articleId=55&view=showArticleContent" target="_blank">aici cresa. se numeste Titan I, dupa zona, e cea pe care am ochit-o.
Mihnea e mortal, micul arbitru!

elly, si mie mi se pare IOR-ul cel mai frumos parc, dar nici in Herastrau n-am mai fost demult...

dididi, unde esti??

hunii mei imi dau palpitatii din ce in ce mai mari pe zi ce trece... mai nou, Robi se urca si pe canapeaua extensibila din dormitorul lor. adica cumva intr-un loc de 50cm, caci pe canapea am pus cele doua scaune de masina, mari, pe o canapea care oricum e doar de 1,60m... sta ca un boier in picioare si priveste totul de la inaltime. ba chiar l-am surprins cu capul in jos, intr-un scaun de masina, si cumva cu picioarele in sus.... asa ca o sa spun 'pas' paturilor supraetajate, stau rau cu inima.
e fenomen, se catara pe orice, azi a fost zi de smotru si, aranjand pe la ei prin camera, am pus 3 baxuri mari de pampersi unul peste altul, ca sa-mi fac loc sa umblu la dulap. in secunda doi Robi era sus pe ele...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput