Bobocei de sept-oct 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

CD, pai e bine sa manance asa rar?

300 ce tare e Anda!

referitor la sondaj:
- pana acum 2 saptamani: caki de 2 ori pe zi mai tare
- de vreo 2 saptamani, de la dinti cred - caki mai moale si de vreo 3 ori pe zi, uneori si de 4 ori.
Thea ia fier zilnic, asa ca unul din scaunde este cu siguranta verde, dar se intampla sa mai faca verde si ne-cauzat de fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Elly zi-le ca o s-o lasi sa suga o dusca inainte sa mearga la altar sau poti sa le zici ca doctorul tau ti-a recomandat sa-i dai sa suga ca are lipsa de Calciu si ca la ala din comert/farmacii e alergica :P asa ca n-ai ce face, te conformezi.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Elly zi-le ca o s-o lasi sa suga o dusca inainte sa mearga la altar sau poti sa le zici ca doctorul tau ti-a recomandat sa-i dai sa suga ca are lipsa de Calciu si ca la ala din comert/farmacii e alergica :P asa ca n-ai ce face, te conformezi.

b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Sau ca ma gandeam sa-i dau si dupa ce s-o marita... asa pot sa-mi vad si eu fata mai des...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

anamona din ce stiu eu de la voi nu-i bine, dar iti dai seama ca pe mine m-a impresionat in mod placut gandul asta ca poti sa alaptezi si sa dormi ca un purcel
oricum eu nu sunt atat de puternica si organizata incat sa organizez un copil

9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

KK mai e verde si cand e moale de la dinti, asa a scris babymom mai demult.

Cd, din experienta si din ce m-am documentat, intervalul asta este foarte mare la un copil alaptat. Pot sa-ti spun cu mana pe inima ca nu e nici pe departe asa solicitant sa alaptezi la cerere si daca alaptezi asa bebe va lua bine in greutate. Exista insa unii copii care cel putin in primele doua luni sug mai rar; cam la 3 ore de exemplu - din mai multe motive; uneori poate fi de vina icterul.

Comportamentul de supt difera in functie de copil si de mama! Lasa, cand vine vremea mai discutam, oricum, o sa vezi ca nu e dracul atat de negru nici daca se intampla sa dai sa suga la 30 de minute din cand in cand. Copilul mai suge de sete, de somn, de frig,de cald, de scutec ud, de kiki... ca asa vrea el. Si cand suge te apuca asa o mare dragste de el (e de vina oxitocina ) incat nu poti sa-l injuri ca cere si el.

Mamica aia a fost sfatuita cam aiurea, parerea mea. Majoritatea doctorilor de la noi habar n-au cu ce se mananca alaptatul corect si pun tot felul de restrictii stupide, ca pe vremea lui pazvante.

Cat despre legat bebe de tine... noi am fost pe seara pe-afara si, dupa joaca si plimbat carut si intors la joaca, Anda a vrut in brate; de fapt voia sa suga, ceea ce-am si prestat in ciuda frigului de-afara. Cred ca a deranjat-o ceva si a vrut sa se conecteze cu baza.

La party a "supt" de vreo 4 ori; o singura data a tras lapte ok, in rest a tocait de cateva ori, nici nu astepta let-down-ul, m-a lasat sa curg pe-acolo apoi pleca in treaba ei printre oamenii aia. Probabil atunci i-a tinut loc de "vreau in brate". Sper fericirea mea chiar n-a vrut in brate atunci desi ma asteptam sa se matzaie avand in vedere ca abia dormise putin pe drum.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27
daca stau asa stramb si ma gandesc mi se pare super sa si alaptezi, sa si dormi 6 ore pe noapte, dar cine stie.....

9s+

E chiar super... asa am huzurit si eu pana pe la vreo 8 luni... Bianca nu se trezea deloc noaptea sa manance... iar eu nu eram nebuna s-o trezesc, asa ca dormeam linistita toata noaptea... chiar si 8-9 ore pe noapte. Iar apoi au inceput sa iasa dintii si ca sa linistesc copilul, o luam cu noi in pat si-i dadeam tzitzi... si asa a ramas pana in ziua de azi... cu mana mea mi-am facut-o...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Hai ca am reusit in sfarsit sa scap de semnatura aia stupida...

CD sper ca nu te-am suparat ca am intins putin subiectul asta once more; stiuc a ne mai citesc si persoane din umbra si ma mananca limba, atata tot. Citind din nou mi-am parut cam vehementa de unde scuzele astea si .

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Elly ce norocoasa. De fapt, gandindu-a bine, nici Anda nu se trezeste doar eu ma trezesc c-o simt foindu-se putin si o mufez si ea ce-o fi proasta sa nu suga daca-i cade pleasca asa? Cand am fost foarte obosita m-am trezit si la 5, singura diferenta este ca a supt mai mult odata.

Ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ramo medici sunt cam varza, iti spun cu mana pe inima, cand va veni timpul am aici la cine sa apelez singurul meu gand este sa am lapte si sigur ma ghidati voi
tipei i-a zis dr sa nu-i dea mai des de 3.5 h ca nu se digera laptele si nu-i da chiar daca copilul cere, ma rog daca pentru ei functioneaza banuiesc ca ok, probabil are si obisnuinta un rol in hranire, deocamdata bb are greutate buna, mai ales ca s-a nescut grasunel (3.800)

9s+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Elly ce norocoasa. De fapt, gandindu-a bine, nici Anda nu se trezeste doar eu ma trezesc c-o simt foindu-se putin si o mufez si ea ce-o fi proasta sa nu suga daca-i cade pleasca asa? Cand am fost foarte obosita m-am trezit si la 5, singura diferenta este ca a supt mai mult odata.

Ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual.

b de la bebe, blog...

Asa ziceam si eu... imi trebuia lucru manual, am avut...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput